Surf-trip

Dags att gå och lägga sig för imorn ska man upp före tuppen! Kl.06:00 åker bussen från skolan till Cornwall. Är hur nervös och pirrig som helst. Längtar tills imorn. Hoppas dock att jag inte gör bort mig allt för mycket.

Men detta betyder också att jag inte kommer kunna blogga förren på söndagkväll.

Wish me good luck!


"Top Model"

Haha, kom just att tänka på Kollis och mina så kallade modell bilder. Sjukt roliga!
Idag är det jättefint höst väder och jag spricker snart utav inspiration till att skapa något. Så vi ska ut och ta höst bilder i parken!
Sen in, göra läxor, vila/sova för att sen gå upp kl.05:00 imorn!

Solfaktor 20?!

Vaknade av att jag fick ett sms från Gabby, som är en av presidenterna i surfklubben. I sms:et stod det att vi var tvugna att ta med oss solskyddsfaktor +20. Fick en smärre chock, då jag aldrig använder mer än faktor 5 och det är för näsan.
Annars är det ju oljan som gäller. Vet jättefarligt, men kokosoljan är en succé.
Varifall så var det väldigt viktigt att jag just tar med mig faktor +20. Så jag får väl gå ner till Egham och köpa skiten.


Mamma

Något som verkligen får mig att sakna min mamma är när hon säger de mest korkade sakerna utan att veta om att det hon säger är helt fel/idiotiskt.
Älskar min mamma för det, en riktig blondin som inte bryr sig att hon ibland har sina blonda stunder.
Som nu ikväll när jag försökte ringa henne. Skype fuckade upp sig så sa till henne att jag ringer om cirka en halv timme.
- Visst det blir perfekt, runt halv 11 då? För du har ju samma tid som oss nu.
- Eh, va nej. Klockan är 20 i 9 här, det är en timmes skillnad som vanligt.
- Men vadå, vi ställde ju om klockorna till vintertid nu. Det är ju en timme så du borde ju ha samma tid som oss.
- Men det gör alla.
Asgrav!

Hur kan man inte sakna en mamma som kommer med dessa kommentarer. Ibland tänker du kanske lite för mycket, eller för lite. . .


Saknar dig, galning!


2 timmar

Äntligen säger jag bara, har försökt att skriva detta inlägg i 2 timmar nu. Men så fort jag ska börja så är det något som händer.
Tänkte fortsätta när jag kom tillbaka från att ha pratat med Cami, gissa vad som hände? Mamma och Pappa ringde så då kan man ju inte blogga.
Sen gick vi och åt middag och nu är jag tillbaka, äntligen.

Så vad var jag någonstans, just ja "Mother Courage and Her Children". En av de bästa pjäserna jag har sett. Visst det är en pjäs av Brecht men den var verkligen hur bra som helst.
Huvudrollen hade Fiona Shaw (Aunt Petunia från Harry Potter) och hur bra var hon inte, hon gav allt!
(En annan skådespelerska som ger allt och är hur bra som helst, som bara råkar ha haft samma roll är Meryl Streep).

  Självklart var det en del blod och skutande, men pjäsen handlar ju om krig. Fast inte krig på det sättet som vi oftast ser krig utan det är mer en antikrigs pjäs om en kvinna som reser runt Tyskland, Sverige, Polen m.m. med sina 3 "barn" och en vagn. En vagn som är full av saker att sälja. 
  Mother Courage förlorar dock sina 3 barn i kriget och de 3 scener som visade detta var så känslofulla. Men sen helt plötsligt är det en ny scen och karaktärerna byter om på scenen, backstage folket kommer ut på scenen och fixar rekvisitan inför nästa.
Så typiskt Brecht. Men vilket också är ganska bra. För det får dig att tänka varför jag fick den där känslan, det är ju bara en pjäs.
  Det enda som var ganska jobbigt med pjäsen var att första akten var över 2 timmar lång och det var inte de bästa stolarna att sitta på.

So what else has happened. . . Jo just ja fick frågorna till min essä idag. Är hur ivrig som helst att börja med den. Det var verkligen roliga och intressanta frågor. Frågor som faktiskt kan täcka ett ämne med 2000 ord. Vilket egentligen är ganska lite, 2000 ord. Är van att skriva mycket mer. Men men detta kommer att gå bra.
  Det enda jag oroar mig över är analysen. Har inte ens kommit på en fråga, vilket nog är ganska ba att göra snart. Vill ju klara kursen liksom.

Men ikväll ska vi en filmkväll. Känns som att en sådan kan behövas. Har alldeles för mycket bakterier i kroppen för att gå ut. Ska ju klara av att gå upp klockan 5 på lördag morgon för att surfa.


MCHC

Igår var jag och såg Mother Courage and Her Children och det var en av de bästa jag har sett.

Återgår till detta inlägg strax, Cami skriker!

Älskade dator

 Någonsin skrivit något och sen råkat komma åt en knapp så att allt försvann?
Om du har gjort det så vet du också känslan som byggs upp inom en, hur man bara vill ta något och kasta på datorn.

Så nu är jag inte bara påväg att bli sjuk och mår därför allmänt piss utan jag är även förbannad.

*Tänker nu återgå till mitt arbete att dekorera min logg bok*


Come on Bridget!

Jag älskar Bridget, inte bara för att jag är så otroligt lik henne på alla sätt. Men hur skön är hon inte, världens bästa film med världens roligaste karaktär.
Dock så har jag ingen Mark Darcy eller Daniel Cleaver. Har heller inte en genomskinlig tröja ;)







Familjen Flinta

300kr = taxi fram och tillbaka, inträde för 2, en shot, 3 cider och en drink.
Nu tänker säkert ni att oj vad full du måste ha varit igår, men istället för att betala Chama för ramen till Camillas present så betalade jag inträde och 2 cider till henne.
En annan tanke som troligtvis flyger omkring i erat huvud är shit vad billigt för allt det där. Visst hade jag bott hemma så hade detta inte varit någonting, men just nu så känner jag mig lite väl idiotisk. För det är ganska mycket pengar när man lever i denna värld. Varenda krona är viktig. Känns hur konstigt som helst.

Varifall så hade vi hur kul som helst igår, helt klart den bästa kvällen hittills. (Förutom alla drägg som är tvugna att börja dansa med en, jag hatar dem). Jag förstår faktiskt inte varför man inte kan dansa som man vill utan att någon idiot tror att det är en inbjudan. Som tur är så har man vänner som kan hjälpa en att säga till fanskaperna att de ska sticka iväg.

Nu ska jag plugga inför lektionen som börjar om cirka 2 timmar.


17:55

Snart middag, sen är det dags att fixa kvällens outfit.
Har idag bevisat att jag är en väldigt lat person. Har läst en tredjedel utav det jag ska läsa och istället suttit framför datorn och lekt med bilder och kollat film.
But who to blame, det finns inte mycket att göra här på helgerna. Som tur är så åker jag bort nästa helg. Kan inte beskriva hur excited jag är över detta!

But now, off to dinner.


Happy B-day

Idag är det Camillas födelsedag och det är mycket planer som pågår. Friandet började redan igår, gick ut innan midnatt för att ta en drink. Slutade med att vi hade ett pyjamas party i Kelsey och Chamas rum.
Denna morgon var det frukost med mousserande i Camillas rum.
Så nu när Camilla är i London med sina föräldrar ska vi fixa allt inför ikväll. Självklart har vi ett tema, vad annars?!
Vi är en person kort men annars så är hela familjen Flinta samlad. Kan ju bara gissa vem jag är. . .
Högljud person men kortast av alla. (Bam bam)


Plugga? Nej, tack!

Lördag, japp det har gått en vecka sedan jag hade världens tråkigaste lördag. Tror ni att det är bättre denna vecka? Skulle inte tro det va!
Jag håller på att bli galen på mig själv för att jag inte tar upp häftet och börjar läsa. För imorn så fyller Cami år och då kommer ingen av oss att göra något som kallas läxor.
Lika bra att sätta sig ner och börja läsa.
Tänkte ha pratat med mamma idag, men tror ni att den underbara personen tänker i samma banor? Nej! Hon åker ut och handlar istället, handla mat istället för att prata med sin enda dotter. Vad är det för stil?!

Kollis, fixa skype!



Alltid där när man behöver en hjälpande hand


Comedians

Var ju som sagt i London igår kväll för att se "Comedians". Pjäsen var mycket bättre på scen än i manus, man skrattade ju till och med när man såg den. Vilket man absolut inte gjorde när man läste manus.
Visst de andra hade sagt att den är mycket bättre att se, men jag trodde fortfarande att jag skulle få sitta i över 2 timmar och ha tråkigt.
Det var faktiskt en av de roligaste pjäserna jag har sett. Men nu är det ju såhär att jag åkte ju inte bara in för att ha en trevlig kväll i London. Utan jag måste ju nu skriva en analys av denna pjäs. Vilket har fått mig att sitta rakt upp och ner och tänka på ett ämne i snart 3 timmar.
Ena sekunden har jag en miljon idéer att skriva om för att i nästa sekund komma på att de är nog inte ett bra ämne.
Vad ska jag skriva om?! Att i denna pjäs visar man på att vara rolig inte alltid är så lätt. Nej, det funkar inte för de var roliga. I denna pjäs visar man kroppsspåk är viktigt. Visst, det funkar men analysen kommer att bli på 300 ord.
Ni ser, det går inte! Det värsta av allt är att jag är en av de få som inte har börjat. Jag kommer att dö om jag måste skriva en analys, en essä, en utförlig logg bok och börja skriva på en pjäs på 1 vecka.

Är ändå glad över att jag åker i väg nästa helg för att få mina första lektioner i att surfa. Känns som om man behöver komma ifrån campus ett tag. Ni vet, för att samla nya krafter och idéer.
En annan sak man kan göra för att få nya idéer är att prata med Louise, Sara, Stina, Ewelina, Kollis, Sarish osv.
Det har varit så bra att ha sina vänner när man har varit tvungen att skriva en uppsats eller liknande. För när man har som värst hjärnsläpp så har man alltid kunnat ha en diskussion om det hela och helt plötsligt har man en idé om hur hela uppsatsen ska läggas upp eller vad det är som saknas.
Visst finns det finns några jag kan fråga här också, men en av dem (som troligtvis är den bästa att sitta och spåna med) har sin pojkvän här över helgen och då vill man nog inte prata om en teater analys.

Jäklar vilket långt inlägg detta blev nu då. Slänger in nån rolig bild att titta på. . .












Grattis Lillebror!

Idag är det absolut ingen vanlig dag, för idag fyller min lillebror 18! Det är med sorg i hjärtat jag säger detta:
Jag önskar att jag kunde vara där och supa ner dig!
Men eftersom jag är den bästa systern man kan ha så har jag självklart planerat lite saker här i England.
So watch out Erik, you never know what's gonna happen in England.


Saknar våra små brottningsmatcher i soffan,
om vilket program vi ska se.


Helg

Helgen började ju egentligen igår, eftersom jag inte har några lektioner på fredagar. Men måste säga att det kommer nog aldrig kännas som helg på en torsdag.
Fick nyss ett samtal från Thomas, ska träffa honom runt 1 för att betala resan till Cornwall. Det kommer att bli hur kul som helst. Visst jag kommer säkert ramla och vara en humoristisk attraktion för alla de andra och det kommer säkert vara hur kallt som helst i vattnet. Men jag kommer varifall lära mig att surfa.
Vilket nu faktiskt är ett av mina mål för detta år på RHUL.


Cornwall, England


Quiz Freak

Japp jag älskar att göra quiz. Så eftersom jag inte gör något speciellt för stunden så hittade jag ett på facebook där man fick veta vem av de sju dvärgarna i snövit man är.
Roligt tänkte jag, tills jag såg resultatet...

Vilken pajas du är!
Du är riktigt omtyckt och det är roligt att umgås med dig.
Dina vänner beskriver dig som glad, rolig, galen, galen... och galen.
Kanske lite väl galen?
Vissa kan uppfatta dig som lite störande, för ibland är du lite för högljudd.
Fortsätt vara samma skojare som du är!

Men visst är vi lika, jag och Toker?

18:32

Ilskan har gått ner och Cami tvingar mig att möta upp henne på puben efter att hon har dansat.

Imorgon ska jag varifall vara en duktig elev och se "Comedians". Dock så gör detta att jag måste möta upp en av presidenterna för surf klubben under dagen. För jag ska åka den 31 oktober för att surfa!
Men som sagt var, ser jag inte pjäsen så kan jag ju inte skriva en analys och kan jag inte skriva en analys så kommer jag inte att få något betyg i kursen. Vilket inte går för sig!

I'm a bitch, face it.

Har kommit på varför man blir lätt sjuk här borta. Det är inte för att man lever mitt in på alla och delar rum med en som är förkyld. Det beror heller inte på att man går upp tidigt på morgonen, innan trafiken har börjat bli helt kaotisk. Utan det är den förbannande maten, som man nog inte ens kan kalla för mat.
Jag lovar er, jag kommer få anorexia. Jag vägrar äta skit-maten som serveras varje dag!

Detta gör att den tråkiga sidan utav mig kommer fram. Den sidan som oftas gör så att jag får fiender eller hamnar i bråk. Ja, ni vet vad jag menar. Jag blir en bitch, en riktig elak sådan.
Vilket en stackars, eller det är inte så jävla synd om henne. Hon förtjänar att bli hatad.
En unge från USA som inte fattar ett jävla piss och tror att hon kan diskutera ett ämne som innebär att man måste ha en fungerande hjärna! Vilket denna idiot inte har. Hon är precis som killen som tror att han är smart när han frågar hur läraren vet att det är en stol hon sitter på.
Vem är så jävla dum i huvudet att man frågar hur någon vet att det är en stol, när man ska diskutera vad konst är!!!!!!!!
Nej, jag är allmänt trött på dessa ärthjärnor. Skönt att helgen är här, inga mer lektioner förrens på måndag. Och på måndagar är det till min lättnad inga idioter i min klass.



Soup

Gick upp vid 7 i morse för springa lite. Var hur skönt som helst, tills jag hade duschat. Kändes som om jag hade feber och jag kan ju säga såhär. Jag visste inte om jag skulle orka gå till min lektion.
Men som tur var har jag en väldigt snäll rumskompis som fick mig på benen igen.
Dock så sprang jag inte ner till teatern idag, som jag brukar göra.

Nu är man dock fit for fight igen, ska bara käka lunch (soppa) och sen ner till psykologi byggnaden för att ha en lektion.


jaha

Tänkte skriva ett inlägg om vad som hade hänt idag med det enda jag kan göra är att sjunga:

"Jag vill ha en egen måne, jag åka till. Där jag kan glömma att du har lämnat mig. Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill. Där stannar jag tills allting ordnat sig!"

"Steg upp på morgonen, innan din dag var riktigt vaken. Woowow vilken härlig dag. Smög mig på knä till sjön för att få se dig bada naken. Woowow vilken härlig dag!"

Det är alltså ingen bra idé att lyssna på Teddan när man ska försöka skriva. Man kan ju inte göra annat än att sjunga med!


Vänner - can't live without them

Det finns många olika sätt man kan bli uppmuntrad av sina vänner på.
Ett av dem är att göra som vi gjorde ikväll. Att ha en mysig filmkväll, men dock låta det ta en halv timme innan vi bestämt oss för vilken film vi ska se. Sen råka välja en som är helt sjuk och skratta så att man håller på att dö till varandras kommentarer.
Eller att lyssna på Chamas musik, som jag nu har fått i mitt huvud! "My redeemer lives, my redeemer lives!

Mina kusiner ska vi inte ens prata om, vet inte hur många gånger jag har skrattat halvt ihjäl mig med er eller åt er. Ett säkert kort är varifall att festa med Stina, alltid lika underhållande. Eller varför inte ta och hälsa på lilla Amanda. Som gjorde denna kväll ännu roligare än vad den redan var.
Kolla denna bild!



Som sagt var, jag har hur kul som helst här. Visste inte ens att det hade gått en månad förrän jag tittade upp och såg min kalender. Men samtidigt så saknar jag er galningar där hemma.




 


Watch out, the bitch is running!

Just kommit tillbaka från min lektion med den snyggaste läraren jag någonsin sett, mohaha.
Idag fick vi reda på att han är 26, vem hade rätt?! ;)

Varifall som jag säkert nämnde för ett tag sedan så skulle vi hitta en karaktär till denna lektionen. Tänkte först vara en gammal tant som älskar att måla. Men kom sen på att jag måste köpa så mycket grejer för att fixa det. Så det blev på med en peruk, min rosa coctail klänning, skyhöga klackar och lösögonfransar.
Yes, jag var den som hade klätt ut mig mest. But who cares, jag hade skitkul. En av de bästa lektionerna hittills.
Kan nog med all säkerhet säga att jag var en av de som folk skrattade mest för. Inte minst när Simon säger att vi ska springa. Springa i 15cm klackar, det gör man bara inte!!!
Så det blev ut med armarna och here comes the bitch-running.


Va?!

Kan ni tänka er att det har gått en hel månad sen jag flyttade till England. Det är ju helt sjukt. Tiden har gått så fort, vet inte vart den har tagit vägen.

Jag tycker fortfarande att det känns som om jag bara har gått är i 2 veckor. Visst märker man på lektionerna att allt börjar bli mer och mer intensivare. Det man läser till lektionerna börjar bli lite svårare att förstå.
Men allt har varit så roligt hittills, har inte känt att någon lektion har varit direkt svår att förstå eller tråkig.
Visst var det en gång jag verkligen inte ville gå till Space Body Design, men det var för att jag var hur trött som helst och den kursen är allt annat än att sitta ner på en stol och disskutera.
Men Konstantinos är hur bra som helst, så när man kom in i det kokheta rummet och var på väg att somna så sätter han igång en uppvärmning med lek.
Helt plötsligt har man varit där inne i 3 timmar och lektionen är slut.

Nu har jag bara cirka 2 månader kvar tills jag får lov. 2 månader till och jag kommer tillbaka till Sverige för att möta kylan.
Men innan dess så har jag några besök att se fram emot och ett ton med läxor, som just nu ligger på mitt skrivbord och väntar på att jag ska göra dem.


Jag och mamma på flygplatsen


Efter timmar av letande hittade mamma och pappa ett B&B




Tog en tur in till London


Welcome to the 80's party


Gissa vilken jag är. . .


Konsert med savoy-kören och skolans orkester


Freshers' Ball


Sången jag sjunger om och om igen för att reta alla ;)


Picknick i parken


Stolrace i korridoren = en helt vanlig Lördag


Come in your kit - social


Efter en nästan månad av dålig sömn fick vi äntligen nya sängar



Lördag kväll

Det blir alltid bättre framåt natten, med alla ljusen, alla skratten!

Dagen har blivit till kväll och även mitt humör har ändrats. Ska snart iväg till en indisk restaurang med Camilla och Katie. Ska bli hur gott som helst.

Har som sagt var inte gjort någon läxa idag. Istället sprang jag ner till Egham och handlade mat, började nämligen ta slut och det vill vi ju inte. Sen så har jag suttit och pysslat hela dagen.
Håller nämligen på att pynta vårat rum. Det är mycket större än vad jag trodde att det skulle vara och färgen på väggarna är väl inte den finaste. Så upp med en svensk flagga och lite bilder så blir detta rum perfekt.

Just ja var ner och köpte blommor idag, när jag kom in dit oh frågade vad priserna var för de olika blommorna så sa en person ett pris och helt plötsligt tittar en man upp bakifrån expediten och säger ett annat pris. Billigare.
"Well you are a student so you'll get a discount". 
Mannen bakom kassan trodde nämligen att jag skulle ge blommorna till min pojkvän. så ha, gissa vem som ska fortsätta att se vilsen ut och säga att hon har en pojkvän när hon köper blommor framöver!

Shit vad tiden går fort, got to get ready for tonight!



Lördag

Denna lördag har börjat piss! Visst jag har en mycket bättre säng så jag kan faktiskt sova ut ordentligt numera. Men alla försvinner på helgerna, hela campus blir tomt och tråkigt. Dock så brukar Chama, Kelsey, Pippa, Katie, Kate och Camilla vara här. Idag är Kelsey och hälsar på sina kompisar, Chama åkte hem för att träffa sin familj, Pippa bestämde sig för att stanna en dag till hemma, Katie åkte in till London igår med sin pappa och Kate åkte in till London idag för att träffa sin bror. Camilla så tänker ni, nej hon är oh tränar med Cheerleading laget.
Så jag är fucking ENSAM!
Och jag hatar det, brukar inte vara ensam och på lördagar brukar pappa ha extra mycket sockerberoende. Så det brukar finnas glass och godis hemma. Nu har jag ingen frys och det tar 20 minuter att gå ner för den där förbannande backen för att köpa godis.

Fast jag tror nog att jag gör det ändå, och skiter i att göra mina läxor. De gör bara lördagen ännu tråkigare.



Surman är i farten!


Vackra Surrey

Har hur mycket som helst att läsa tills nästa vecka och det är strålande solsken ute. Dags att springa ner till parken för att sätta sig och läsa i den ljuvliga naturen!

Orange

Har suttit i telefon med Orange nu i någon timme. Har fortfarande inte någon kontakt på telefonjävlen, får väl vänta ett tag innan skiten börjar fungera. Ja, jag är lite smått förbannad.
Varifall så har jag ett nytt nummer. Dock har jag mitt gamla när jag kommer tillbaka till Sverige.

Har dock varit en duktig elev idag och bokat mina biljetter. Vill så gärna se "Fröken Julie" av August Strindberg, men måste hitta någon att gå med. Har inte varit i Kingston innan så, kanske ska tvinga Chama att följa med.
Måste bara se pjäsen, den är ju helt underbart bra. Hoppas bara att de har gjort en bra översättning.


Igår

Var ju som sagt var Come in your kit social igår. Crazy som vanligt när det kommer till sporter, invigning och sånt. . .
Ja ni vet ju vad som händer när man är fresher. Det är som att ha en evig nollning, eller evig och evig. Vi är ju bara freshers 1 år. Kul är det varifall och har fått höra från en del att ni så gärna vill se mitt face lite oftare.
So here you go:








Nu ser man ju inte surfaren som jag ritade så bra,
inte heller blommorna som aldrig ville fastna.
Men här har ni min outfit.


And the back


NEW BED

Jag har fått en ny säng, jag har fått en ny säng, JAG HAR FÅTT EN NY SÄNG!!!!
Inget mer gnissel, inga mer sömnlösa nätter. För jag har fått en ny säng.
TACK!!!


thihi

I'm drnuk as a fuck. come a nd join ne? People this is the evnt of the year! Love y ALL kisses
POh yeah will load upp some photos tomorrow, got some tellay funnt ones ;)

Pusss på e alla

rosa naglar

Snart är det dags för Surf Social och jag sitter just nu och fixar naglar, hår m.m. För att passa med min outfit ;)

Just ja, var ner till tesco innan så ikväll blir det en riktig utgång.


Tack

Sluta min lektion för en stund sen och jag kan ju bara säga att jag älskar Ulla Fogelberg och Agrell just nu. Ska skriva en analys av en pjäs. Hur många jävla analyser har jag inte skrivit under de 3 åren jag gick på Domarhagen/Karlfeldt?!
Känns nästan konstigt att de andra i klassen inte fattade vad de skulle göra. Nästan så att man blev irriterad av att sitta där och lyssna på när läraren förklarade uppgiften om och om igen.
Så tack, även om svenska lektionerna kunde vara en pain-in-the-ass ibland så känns det som om jag har ett försprång nu. Även om engelska inte är mitt modersmål så ska nog detta bli en ganska lätt uppgift att göra.


Svenska in gymnasiet is the grej!


Mornin'

Vaknade och kände att något var fel, något var otroligt fel. Tände lampan och såg att min nagel hade gått av. Chocktillstånd!!! I sömnen, hur kunde detta hända? Så nu har jag 2 naglar som är korta, hmm.
Varifall så bestämde jag mig för att detta inte skulle förstöra min morgon. Så jag satte på mig träningskläderna och joggade till parken, tränade och joggade tillbaka.

När jag kom tillbaka så hade jag fått min outfit till halloween skickad, haha. Den är sjukt rolig.
Men u måste jag skynda mig att klä på mig och käka lunch/frukost. Börjar om 30 min.

Trodde jag inte. . .

Tydligen blev min t-shirt/linne så bra att jag nu sitter och hjälper Camilla med hennes. Jag menar det är ganska lätt att rita en siluett. Men men tydligen är jag konstnär enligt henne så. . .

I'm so blond

Jävlar säger jag bara, ibland hänger inte hjärnan med riktigt. Självklart händer dessa incidenter när min mosters man ser/hör på. Eftersom det ligger i hans natur att reta sånna som mig så känns det ganska skönt att jag befinner mig på ett rätt bekvämt avstånd.

Varifall så ska jag snart hoppa ner till middagen. Hoppas den är bra idag så att jag inte behöver äta "todays potato" och "todays vegetable".

PS. Min outfit tills imorn är hur bra som helst, känner mig stolt!

SBD

Har precis gjort klart läxan till dagens SBD (Space, Body, Design). "Blood Wedding" hette pjäsen vi var tvugna att läsa. En tragisk men konstig pjäs som handlar om kärlek, att välja rätt.
Var faktiskt en helt okej pjäs. Undrar dock vad vi ska göra med den på lektionen. Eftersom vi nu bara gör praktiska saker som handlar mer om att sätta ihop en workshop än att spela upp scener ur en pjäs.
Vi får väl se vad som händer om 3 timmar. Just det, om 3 timmar börjar min första lektion för dagen. Både skönt och jobbigt.
Tror dock att jag ska ta en tur till parken innan dess och springa av mig lite ilska. Någon jävel har nämligen snott min yoghurt.

sol, vind och vatten

Sitter just nu och gör min outfit till "Come in your kit" social. Då alla som är med i en sportklubb tar på sig sina respektive sportoutfits och festar. Så jag som är med i surfklubben håller då på och designar en t-shirt som jag ska ha till en kjol, flip-flops och hawaii blommor.

Till detta hårda arbete måste det spelas ljuvlig svensk musik i form av Ted Gärdestad, Melissa Horn m.m.


Sorry

Har varit jättedålig på att uppdatera nu, men har haft så mycket för mig. Som att springa runt i korridoren och leka med skrivbordsstolarna, hehe. Nej men som sagt var så är det mycket mer att läsa än vad jag trodde. Måste läsa en hel pjäs tills imorn. I'm a bit worried.

Varifall så har jag nyss haft en lektion med min heta lärare. Blir bara snyggare för varje dag som går, speciellt hans leende. Goddamnit!
Idag var det mer läsa och diskutera än praktiskt, vilket var helt okej faktiskt. Fick dock världens roligaste läxa. Japp ni hörde rätt läxor kan vara roliga.
Vi ska alla var för sig hitta en karaktär och presentra den nästa vecka. Då ska vi ha hittat på ett namn, en ålder, yrke och en outfit som passar denna person. Men det måste vara en person som skulle kunna leva idagens England och vi ska kunna presentera denne med hjälp av 3 adjektiv. Hur kul är inte det?!
Tänkte om jag skulle klä ut mig till en man, en soldat. Som har sett och upplevt en hel del saker som har förändrat hans sätt att vara och leva.
Vet dock inte vart jag ska hitta kläder till denne man. Kanske ska hitta på en ny. . .



Pjäsen jag måste läsa tills imorn, inbjudande eller hur?


Tillbaka

Skulle egentligen plugga men hade alltför mycket energi i kroppen så jag joggade till parken för att ta ett träningspass. Känns hur skönt som helst nu efteråt, så nu är det bara att börja läsa igen.

Spännande värre. . .

Har just kommit på att jag måste göra läxor idag och inte bara sitta framför datorn.
Dock så har jag fixat min outfit för Halloween nu! Så lite bra är det att man inte gör läxorna när man ska. . .
Gissa vad jag ska klä ut mig till? ;)

Var ute igår, träffade fler svenskar. Vet inte om jag sa det förut men på balen (som för övrigt inte var sådär bra) så träffade jag en svensk kille. Denna svenska kille träffade jag igen igår. Eller rättare sagt han sög tag i min arm och skrek: EMMA! Tydligen var han där med en annan svensk, så hej hopp nu har jag träffat en till.

Great Windsor Park

Tack Pappa för kameran, det är nog en av de bästa presenterna jag någonsin fått.
Inte bara för att jag kan dokumentera allt som händer här på college men har
fått ett intresse att börja fotografera och det finns så många fina ställen här.


Kelsey och Camilla








Picknick

Som jag säkert har sagt tidigare så är inga matställen på skolan öppna idag. Eller jo ett ställe är öppet, men det är sjukt dyrt att äta där. Så it's time for picknick.
Har sushi, kakor och chips. Yes jag kommer att bli fet. Men det bästa med picknicken är att jag nu kommer att veta vart parken med en massa springvänliga stigar finns. Så snart kan man börja springa igen.


Morn

Kom hem väldigt tidigt igår faktiskt. Träffade Lauren "Lo" på mf igår och stannade kvar med henne tills hennes pojkvän som inte är hennes pojkvän (you know the story) tröttnade.
Konstigt nog så var det inte så mycket folk ute igår, tror de flesta var på SU. Hade några som bönade och bad att jag också skulle komma dit men men. Det får bli nästa gång.
Ska ju på sportkvällen på onsdag, vilket ska bli kul. En massa vältränade killar, hehe.

Får se vad som händer idag, kanske åker in till Stains.

Update till ibland

Fick just reda på utav Joshie att Comedians har sålts slut och att det är troligen därför jag inte kan boka någon biljett. Så ska försöka få en biljett som kostar 1kr, men det betyder att jag måste stå upp under hela föreställningen.

Ibland...

Jag dör, jävla skit teater! Ska beställa biljetter till de pjäser som jag måste se för att klara av kursen. Tror ni inte på fan att det inte går att beställa. Jag blir tokig. Vad ska jag göra om jag inte får tag på en biljett?!
Sätta upp den själv och se hur den ser ut live?


Comedians by Trevor Griffiths

 


Elevenses

Äter just nu min första elevenses och jag kan ju säga att det inte kommer att bli min sista.
Hur gott som helst ju! Måste dock börja träna nu. Har ju gått med i Surf klubben så då är det väl ganska bra om man har bra kondis, eller?


Sen när?

Sen när blev jag en mean bitch? Visst jag säger vad jag tycker och frågar någon om kläderna som de har på sig är snygga och de inte är det ja då får de veta det också. Varför i helvete ska man bli ledsen över det? Då får man säga att man inte vill att man ska vara ärlig. Sen om denna person inte fattar ett skämt så fuck you.
Nej jag blir så jävla förbannad, visst denna person och jag är som dag och natt men jag gillar henne som person. Hon är en snäll vän som jag har lärt känna här på college.
Men precis som jag just sa, så har vi lärt känna varandra, då borde hon väl ändå veta att jag skämtar när jag säger vissa saker och att jag är en ärlig person.

Detta får mig att nästan packa väskan och åka hem över helgen, för att träffa folk som faktiskt förstår mig.

 


Grattis Ia

Idag fyller min älskade moster 40. Så nu kan hon inte skojja med sin man att han är gubbe längre, hehe.
Kanske ska ge henne tidningen plus 40 i present ;)


Oh Kels

Haha, dessa tjejer vet hur man får en att skratta! Kelsey är sjuk, ont i halsen. Så hon köpte halstabletter idag och nu har hon tappat bort dem. Så snäll som jag är gav jag henne en fisherman.
Har ni någonsin sett någon äta något som de tror att de ska dö utav? Det var precis det jag såg för någon minut sen. Kels sprang in på sitt rum och skrek att vi svenskar är galna att äta något så äckligt.
När jag sen berättade om att det finns som alkohol också tittade hon bara på mig och skakade på huvudet.

You swedes!!!

Simba

Tror aldrig att jag har gråtit såhär mycket till Lejonkungen. Visst jag gråter alltid när Mufasa (Simbas pappa) dör, men inte såhär.
Tror dock att det beror på att min älskade gammelmormor nog inte har så lång tid kvar på denna jord. Min gammelmormor som jag har brevväxlat med, min gammelmormor som jag har suttit uppe länge och pratat om gamla tider med, min gammelmormor som jag har skrattat med.
Hon som alltid sitter i fotöljen närmast fönstret på julafton och som alltid sjunger med till sångerna från Kalle Ankas Jul.

Nej nu får jag ta och skärpa mig, det har säkert inte hänt något med gammelmormor. Jag längtar nog bara hem lite, kanske inte så lite heller.


Bästa disney filmen. . .


T&L

Tack söt för alla uppmuntrande ord, jag behövde dem. Saknar dig och te-stunderna.



I <3 Brysselkål

Nyss kommit tillbaka från middagen. Åt världens godaste grönsak: Brysselkål!!!
Jag menar hur gott är det inte att ha en tallrik full med brysselkål och hälla på lite salt och smör. Mumsfilibabba säger jag bara.
Ska ta en quick nap och sen plugga.
Just ja glömde säga en sak förut, vet inte vad som har hänt men.
Jag kunde inte sova på grund av det, höll mig vaken ganska länge igår.
Vred mig i sömnen av smärtan som kom från ett fucking jävla blåmärke på min rumpa!
Hur i helvete kan man få ett blåmärke på rumpan?! Varje gång jag går eller sitter eller ligger ner gör det ont.
Ahja, jag och blåmärken. Det ligger kanske i min natur att få ett på ett sådant obekvämt ställe. . .


Smörstekt brysselkål, det bästa på julbordet.


Debatt

Så idag har man en dålig hårdag istället, fast det har inte direkt hindrat mig från att vara glada, galna Emma förut så varför skulle det hindra mig idag?

Har ändrat min favorit kurs, Critical Theories är helt klart bäst. Det hela handlar om att debattera om vad är konst, varför vi tycker att en pjäs är bra o.s.v.
Jag menar visst min lärare i Contemporary Theatremaking är het, i Space Body Design så är allt praktiskt och Writing & Performance handlar mest om att se pjäser och analysera dem. Men inget är väl roligare än att debattera om ett ämne som är så öppet, ett ämne där det inte finns rätt eller fel, ett ämne som får mig att sakna det som vi hade hemma.
Louise, Ewe, Tommy, Sara! Hur roliga debatter hade vi inte på KuHi, Samhällen, Svenskan m.m.?!

P.S
Tjejen med den kyckling-gula tröjan bar idag ett par kyckling-gula byxor.

 


SATC...

För 3 veckor sedan träffade jag tjejerna för första gången. Känns som en evighet sen. Är det inte konstigt hur man ibland bara klickar med någon?
Vi har redan börjat kolla på hus tills nästa år och alla pratar om att träffas på loven.
Så när de flesta av oss hade en dålig dag idag kunde det väl inte bli bättre än att krypa upp i Chamas och Kels "myshörna" med kuddar och täcken. Ta fram chokladkakan och sätta på Sex and the City.

Som vanligt börjar man spekulera vem i vänskaran man är. På något konstigt vis så tyckte alla att jag skulle vara Samantha, förstår inte varför. . .

På samma sätt som det känns konstigt att skriva hemma när det gäller hemma i Sverige så känns det konstigt att titta på film med 4 personer som jag bara har känt i 3 veckor. Speciellt när vi har kommit varandra så nära att vi helt plötsligt somnar på varandra.




SATC - Studying AT royal holloway College..?


Vakna till lite. . .


It's a shitty day

Rubriken säger nästan allt, förutom att jag idag hatar Egham och England.

Botemedlet: Chockladkaka, te, skita i att plugga tills i morn för allt bli ändå bara fel.


I'm back

I'm back (from dinner). Det där "I'm back" fick mig att tänka på något som hände sisådär för 1 år sedan. . .

Varifall så var maten ungefär som vanligt, alltså inte den bästa och ganska dyr. En annan sak som var som vanligt var våra samtal vid middagen. När ska dessa middagar ha så kallade normala samtalsämnen?

Teaterlektionen idag bestod av, förutom Simon, redovisning av våra grupparbeten och en massa praktiska saker. Man svettas ihjäl på dessa lektioner! Fast då ska vi inte tala om lektionen som jag har imorgon, SBD. Den roligaste men också den mest fysiskt påfrestande.
Dagens lektion dock, som inte alls var så fysisk förra gången, var väldigt svettig. Vet inte hur mycket vi sprang omkring, dansade och så vidare. Visst det är jättekul, om man kommer ihåg att ta med sig mat till lektionen.
3 timmar utav "teater-workshop-lektion" gör en vrålhungrig! Måste komma ihåg att ta med något imorn och nästa vecka.

Nu är det dock dags för ännu mera plugg. Visste inte att det var så mycket att läsa inom teater. Kanske beror på att min förra lärare inte direkt gillade att rätta arbeten och ha lektioner där vi läste ur en bok. Dock så mycket utav det vi debatterade om under de 3 åren är sådant som jag läser om nu. Vilket känns väldigt bra.


Aktiva verb - Just ask me ;)

 


Thihi

Kom nyss in efter en intensiv lektion med en het lärare som till min glädje inte har en ring på fingret. Mohaha!
Ska springa och äta nu med Chama. Skriver mer sen.




Plugg

Uppdaterar imorn om hur balen var. Har inte tid nu, ligger efter med plugget :S
Väldigt bra med tanke på att det är andra veckan. . .

Homework

Orkar inte ens prata om min audition igår. Parades ihop med världens sämsta person. Men men, så kan det gå ibland. Ibland får man en motspelare som studerar matte och inte vet något om teater men tycker att det verkar nog vara rätt coolt, och allt annat skit som kom ur den där munnen igår. Fattar fan inte hur en person som han ens kan tro att han skulle kunna få en roll. Han fattade ju inte ens världens enklaste teater-term. Improvisera! Ha fantasi nog att få denna pjäs till liv!
Nej nu ska vi inte reta upp oss här, har ju en hel del läxor att göra. (Det är inte lite kan jag lova, måste bli bättre på det här med att läsa.)


Complicite: Teatergruppen som vi måste skriva om.


Audition

Dags att gå på audition för "Quills".
Igår, som jag skrev, så skulle det ha varit en audition för "Shakers" men tydligen så hade de ändrat datumet utan att säga något. Så auditions för "Shakers" är idag. Samma tid som  "Quills".
Så igår läste jag olika manus, kollade youtube filer m.m. för att bestämma mig för vilken jag skulle gå på. Bestämde mig till slut att jag inte vill göra en multiroll så "Quills" it is.


Shakers

Back from class! Hade min första svåra lektion idag. Trodde att det skulle vara en jättejobbig kurs som jag inte skulle fatta någonting utav. Men lyckligtvis så var det mer som en blandning mellan Kulturhistoria, svenska c och politik. Något jag faktiskt kan, har gjort och är bra på.
Nu när första veckan har gått så känns detta väldigt bra. Inget var så jobbigt som jag trodde att det skulle vara, allt har varit kul och lärorikt. Ska dock läsa igenom allt för första veckan imorn. Så då kanske jag har ändrat mig. Eller det finns en sak som alltid är lika jobbigt och det är auditions, vilket jag har en idag. Lucky me!
Om en timme så springer jag ner till teaterbyggnaden (som ligger på andra sidan vägen, tack för den) och går på audition för "Shakers".
Men först, off to the pantry!


Babes

Åkte som sagt var in till London igår och träffade Sara och Madde. Först virrade jag omkring lite, som vanligt. Men sen såg jag en inte-lika-blond-som-hon-brukar-vara och den-vanliga-toffsen.
Kändes konstigt att bara börja prata svenska helt plötsligt, men oj vad jag har saknat er tjejer!

Vi shoppade lite på primoney (primark), new look och sen tog vi en fika. Pratade om min skola, vad som hänt hemma och så vidare. Sen helt plötsligt var klockan halv 6 och jag var tvungen att åka tillbaka till skolan.
Fan tjejer ni måste komma ner igen! Alla ni andra tjejer också för den delen.

Miss You Guys




God Morgon

Han inte uppdatera igår när jag kom hem från London. För hungrig som jag var sprang vi ner till matsalen för att inte missa middagen. (Vi kom dit nästan precis innan de skulle stänga.) Sen började vi planera vad vi skulle göra, vilken fest vi skulle gå till och så. Vi kom fram till att vi köper 3 flaskor vin och kollar en film inne på Camillas rum.
Dock så fick vi inte vår vilja igenom. Camilla ville lyssna på Bob Marley istället.
Så idag mår väl alla sådär. Tur att jag fortfarande har 1 timme kvar tills jag ska ha lektion.
Som om en timme skulle räcka för att piggna till. . .


RSS 2.0