Uppföljaren av oops

Tommy ringde mig igår och sa att han bara var tvungen att gå ut. Jag tänkte, sure visst kan vi gå till puben och ta en drink.
Men nej nej, det slutade med att vi åkte in till London.

Tommy ville gå till en gayklubb, så in i en massa full av bögar och några få lesbiska. Visst vi hade en sjukt rolig kväll, dock så vill jag aldrig mer gå dit själv med Tommy.
Jag kände mig utanför, att jag verkligen inte skulle vara där. Tommy trivdes som fisken i vattnet och tyckte att vi skulle gå tillbaka redan nästa vecka. Herregud säger jag bara, hur ska jag komma ur denna situation?!

Något mer hände den kvällen, jag kände att Tommy är mer vän med mig än vad jag är med honom. Han är en helt underbar person men han kräver så mycket energi utav en att jag tror att det är dags för mig att ta en liten paus. Tror annars att jag kan bli kvävd utav hans vänskap, vilket är något jag verkligen inte vill.

Vad ska man göra när ens vän kräver mer utav en än vad man kan ge? Jag vill inte såra denna lilla pojke.


oops

Igår var en intressant kväll...gjorde en impuls grej. Får skriva om det när jag kommer hem från min lektion, för detta är absurt. Visst jag är lite galen, men detta...haha. Hur kul som helst var det!

Plugg för full mugg

Busy busy som vanligt, nu har vi blivit tilldelade roller i våran produktion som sätts upp om 1 månad. Eftersom texten är en helt sjukt svår dikt som måste sägas på ett visst sätt för att ens kunna bli förstådd så bestämde jag mig ganska snart att jag inte ville vara på scenen.
Så istället blir det kostym, något jag känner mig ganska säker på och vet att jag kan göra ett bra jobb med. Så kl.5 ska jag på möte med de andra designerna för att börja strukturera upp en mall och bolla lite idéer emellan oss.

Förhoppningsvis ska det inte ta så lång tid, för jag måste hinna till min repetition som är kl.6. Sen hem för att fortsätta med pluggandet, har en essä som måste börja planeras, en portfolio som måste få en introduktion och struktur, en pjäs att boka för att kunna skriva en analys, bestämma mig för vad jag vill skriva om för renässans produktionen (finns en hel del saker som skulle vara intressanta att forska i).

Nej det är väl bara att fortsätta med det jag höll på med; planera min första essä. Jäklar, allvaret har börjat!



Känns konstigt nu i efterhand, att vi inte gjorde ett bättre
jobb ifrån oss på gymnasiet när vi satte upp musikalen
Fame. Vi hade 6 månader.
Med Into The Woods har vi cirka 2 månader
och vi är redan på en bättre nivå än vad
vi esteter var i tvån...


Älskling

Sitter här och försöker komma på vad jag vill skriva om, vilken titel jag vill ha och hur jag ska gå till väga med denna essä som är det enda som räknas till kursen. 100%, en essä. Om jag inte gör bra ifrån mig så kommer det att bli betyget för kursen, känner en ganska stor press.

Det värsta är att jag inte riktigt vet vad jag faktiskt vill skriva om, har några idéer men ingen utav dem verkar vara tillräckligt utvecklade för att kunna skriva en essä på 3500 ord.

Så för att ta ett djupt andetag och komma in i min tankezon satte jag på lugn musik och tände ett ljus från Klockarsgården. Vilket är ett litet ställe i min hemort Norberg, där de gör egna tvålar och ljus. De är verkligen hur underbara som helst.



http://www.klockargardens.se/


Robyn

Tommy skickade några bilder från konserten igår kväll. Jag som inte har en liten kamera (utan bara en stor nikon D40, som i dessa tillfällen är ganska klumpig att ha med sig) var tvungen att förlita mig på att Tommy skulle ta bra bilder.


Some cheeky wine on the train...




Taggar till på tunnelbanan
Haha, ser ut som ett freak...but who cares


"So when you feel it's all pretend
Then you look into my eyes
Just say one true thing like you mean it
And, baby, just look into my eyes"






Poesi och te

Råkade fortsätta sova när klockan ringde, men tro det eller ej jag har hunnit med att göra allt ändå. Det bästa med att sova lite längre idag var att man slapp träffa de andra som bor i detta huset.
Just nu ligger inte stämningen på topp men som Timbuktu skulle ha sagt, det löser sig!



Problem i paradiset

När det uppstår sådana här problem så är jag jävligt glad över att ha vänner som alltid finns där för en, i alla lägen.

Och när de inte är kvar i samma hus som mig så blir det disney innan man går och lägger sig.



Grattis Lillebror!

Grattis lillen!
Visst du kanske inte är så liten i andras ögon. Men för mig kommer du alltid vara den lilla brodern som jag kunde tvinga göra saker som jag inte ville göra, hoppa på dig i soffan för att jag skulle få se det programmet som jag ville se, skrika på så fort min dator inte gjorde som jag ville att den skulle göra.
Men du är också den som jag kan prata med om jag behöver råd, du vet alltid vad du ska säga…
vilket i sig är en ganska stor egenskap, men tro inte att du någonsin kommer att växa om mig eller få den bästa platsen i soffan.
Jag var först utav oss två, vilket gör att jag bestämmer.

Jag älskar dig lillebror, om du inte fanns skulle jag inte vilja gå på denna jord.

Ha en superbra dag och när du kommer till England så ser jag till att vi firar dig ordentligt!


Du finns alltid vid min sida... dock så var du mycket sötare förr


Liten blir stor, du var 15 och skulle gå på bal


Galen som få - inget undantag på studenten


Saknar ord för denna bild...


Housewife?

Har en sån där konstig känsla i kroppen, vill bara städa hela huset...
Tror jag börjar med mitt rum


Morning after

Vaknade upp bredvid Tommy imorse och tänkte, fan vad rolig kväll det var igår.
Robyn var helt fantastiskt bra. Tjejen vet vad man ska göra för att sätta upp en show. Hon var helt galen, precis som en artist ska vara. Ge allt och inte bry sig om morgondagen.

Vi hade verkligen skitkul igår, på vägen dit och hem. Sjöng Robyn låtar så att folk vände sig om och skakade på huvudet, precis som Robyn så brydde vi oss inte om morgondagen utan levde för varje minut, varje steg.
Visst jag hade helt fel skor på mig och kunde knappt gå efter konserten, men who cares.
Det var en av de bästa kvällarna under mitt andra år på Royal Holloway.

Tommy är en person som man verkligen inte kan ha tråkigt med, visst han är blyg som ingen annan och han skrattar nervöst så fort jag säger ett skämt eller ska förklara något med inlevelse. Jag förstår verkligen inte varför denna kille inte har pojkvän. Det finns ju hur många som helst att "välja" mellan på Uni och en kille som han borde inte ha så svårt att hitta någon.
Dock när jag sa det till honom så svarade han; men kolla på dig, du har ju inte heller någon pojkvän och du är ju minst lika rolig och underbar.

Naw, hur kan man inte älska en sådan person?! Var ifall så bestämde vi oss för att innan jul så ska vi ha åkt in till London för att gå till en gay-klubb så att vi kan hitta en kille till honom. Men innan dess så blir det utgång på Uni ikväll.



It's Friday, and I'm f***ing in love!

Omg, klockan 9 ikväll smäller det! Äntligen har dagen kommit då jag och Tommy ska se Robyn i London. Fan vad excited jag är!


A night like no other

I tisdags fyllde Katie 20 och det firades med en Ann Summer’s party. Tjejkväll på hög nivå kan man ju lugnt säga, med mycket skratt och sjuka saker. Slutade med att jag köpte en outfit till Halloween, bring it on man!











Samson

Inför dagens lektion skulle vi ha skickat ett mail och berättat hur och vad vi vill göra med våran produktion som vi ska sätta upp i slutet av November.
Var ifall så hade vår lärare samlat alla mail i ett dokument och vi skulle då läsa igenom detta innan lektionen för att veta vad alla tycker och så.  

Läraren hade satt vårat namn innan vårat mail så att man skulle veta vem som var vem, och det var så sjukt för så fort jag läste ett namn och sen texten som denne person hade skrivit så hörde jag deras röst i mitt huvud. Deras tonläge och så, till och med när jag läste det högt så kom jag på mig själv att jag betonade vissa ord precis som de respektive skulle ha betonat just det ordet.
Är det inte lite konstigt hur man kan känna igen någon så mycket att man kan sätta dennes röst till en text? Läraren hade nog inte behövt satt namn innan texten, man visste redan i första meningen vem det var som hade skrivit det.
Men frågan är ju hur det kan vara så?
Hur kan man känna igen någon på sättet denne skriver, även om man aldrig har läst något som denne person har skrivit förut?



Igår...

Igår var en hektisk dag… Direkt efter min 3 timmars lektion var jag tvungen att skynda mig hem för att hinna öva så mycket som möjligt, hinna läsa ett stycke till idag och göra middag innan jag skulle iväg till en 4 timmars repetition.

Men trott eller ej så har denna stress som jag haft under den senaste tiden försvunnit lite och nu gått över till att vara en stress som faktiskt gynnar mina arbeten.
Dock så kan jag ju inte säga att Internet har gjort mitt liv så mycket bättre, vet inte riktigt vad som var felet men i 2 dagar har jag Internet ”hoppat in och ur” hela tiden och igår slutade det att fungera helt.
Men nu är vi back on track igen.
Vilket är skönt, eftersom allt man ska göra till skolan är över nätet, antingen hämta hem läxor eller läsa igenom något.  


Busy bee

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om dagens sjuka tankar och vad som har hänt osv, men nu när jag tittar på klockan så ser jag att det är dags att springa till Into the Woods rep:et, så när jag kommer tillbaka (om 4 timmar eller så) så kommer denna blogg att uppdateras.


Fuck no!

Trodde att lyckan kunde köpas med pengar när jag såg "Rice Pudding" på hyllan inne på Tesco. Nu när jag sitter här och ska äta skiten, så är det precis vad det är: skit.

Jag som trodde att jag skulle kunna avnjuta en tallrik med risgrynsgröt får nu nöja sig med en macka och te.
Dock så har jag ju en burk kvar, får använda kanel nästa gång...


Text text och åter igen text

Fryser halvt ihjäl och tittar igenom priser att åka till The Harry Potter World...
Hihi, kanske dags att läsa den där pjäsen som vi ska ha gjort tills på onsdag? Även om man redan kan den. Dags att göra en till kopp te och burra ner huvudet bland text!

http://www.universalorlando.com/harrypotter/

Last night...

Jaha vad ska man säga om igår då?

En casual dinner med några från Into the Woods gänget...kom sent till middagen, surprise surprise. Men vad ska man göra när Kate kommer förbi och berättar att hon faktiskt var full i fredags. Tror ni att jag tappade hakan eller?! Under ett helt år väntade jag på att få se henne komma hem krypandes, full som stryk och skratta så att tårarna rann utan någon orsak. För att senare se henne må så dåligt att hon inte kunde kliva ur sängen. 
Tror ni att det hände? Nej, precis hon väntade tills hon flyttade till ett hus istället och gick ut en dag då jag inte kunde gå ut.
Va fan säger jag bara, men men jag fick varifall ett gott skratt när hon berättade det hon kunde minnas för att sedan fylla i historien med bilder och kommentarer från vad andra minns att hon gjorde.
Oj oj, denna tjejen är inte nådig! But I love her anyway.

Middagen var väldigt trevlig, trots att jag var sen. Som tur var jag inte den enda som hade glömt bort tiden...
Väl när man fått in sin drink och snacket börjar gå in på sin andra vers så vänder sig en tjej till mig och säger:
"Men va?! Är du också från Sverige!"

En tjej som börjat sitt första år här på roho och jobbar backstage med ITW visade sig vara från Sverige, heta Johanna och vara en av de skönaste personer som jag har träffat här i England.

Vidare till festen, som blev faktiskt blev en chill-dänga med sjukt mycket skratt och historier om folk som kanske inte skulle ha blivit sagda. Slutade dock med att jag var kvar sist, troligtvis för att jag bor 30s där ifrån, med de små pojkarna. Tror fan att jag var äldst...haha.

Overall, en mycket trevlig kväll som tack gode gud inte spårade ur.


I väntan...

Sätter på mig ansiktet och väntar på att Kate ska komma över, ska äta middag med Into The Woods gänget och sen house party.
Tell you more later...


Bara en vecka kvar nu!!!!


Paris, Je T'aime


Efter en presentation...


13 Nightingale Shott

Haha, Izzie drog precis ur Internet för att ladda min dator så att jag kunde kolla min mail...
Dock måste jag säga att hennes kommentar var ännu bättre; "Don't make me do things on a Thursday!"

Hon kom nämligen hem från puben för en stund sen, efter ha haft en "Pimm's Thursday". Haha, så jävla skön!

Plugg

Sitter i vardagsrummet hemma hos Lucy och pluggar för fullt, fan detta kan nog bli bra imorn.

Have you noticed that after Monday and Tuesday even the calendar says W T F

Oj oj, stressig morgon. Valde att gå upp halv 9 istället för 7, var alldeles för trött från allt pluggande igår kväll för att ens orka hoppa in i duschen vid 7-tiden. Så på med snooze och 1½ timmes sömn till.

Men som sagt var, nu får jag betala för det. Har inte hunnit sätta på mig kläder ännu, försöker slänga i mig frukosten så snabbt som möjligt (funderar dock om jag ska ta med mig mitt te istället för att dricka det här) och samtidigt försöka få med mig allt till min lektion. Som jag förresten måste gå till om en kvart.
Oj vad livet är härligt när det är mycket att göra...Not!

Energi! nr.2

Glömde ju säga varför jag har så mycket energi i kroppen. Herregud, har jag redan glömt varför jag skulle skriva ett inlägg. Aja, får skylla på att man har allt för mycket att göra, allt får inte plats i hjärnan helt enkelt.

Var ifall så var jag och Pippa på vår första ”ridlektion” idag. Hur kul som helst att äntligen få rida igen. Visst det är en helt annan teknik att rida på ”stor/vanlig” häst än en Islands häst. Men det gick faktiskt väldigt bra, nu ska vi bara se vilken grupp vi blir placerade i. Förhoppningsvis i samma ridgrupp, annars kan det bli lite problem. Som att ta sig dit och så vidare. Men det var så skönt, så rogivande att äntligen få sitta på rygg till ett sådant fantastiskt djur som en häst faktiskt är.
Jag har verkligen velat sadla Binni eller Gola under sommaren för att ta en ridtur. Men det fanns verkligen ingen tid för det. Om jag tänker efter så har jag verkligen varit upptagen denna sommar. Det har egentligen inte funnits tid till att göra något, samtidigt som det känns som om jag inte heller gjorde något.

Aja, var ifall så kommer jag och Pippa att rida varje onsdag. Sen är det simning måndag, tisdag och torsdag. Surfningen får vänta tills nästa roadtrip ska göras. Sen är det repetition på repetition på repetition för om 1½ månad är det dags för performance av Into The Woods!

Jävlar vad excited jag är!!!!





En av de bästa/roligaste låtarna från musikalen



Gola


Energi!

Har varit hemma i ungefär en timme nu, fortfarande hög på energi! Har en sådan lust att gå ut och springa, men det är alldeles för mörkt ute för det. Får försöka transportera denna energi till att göra läxor istället.

Har ju som sagt var en presentation på fredag, 30% av den kursen hänger på just denna presentation.
Varför i helvete kunde jag inte ha börjat med den lite tidigare, visst det har varit väldigt mycket den senaste tiden och två veckor har känts som två månader. Men men , what can I do?! Det är bara att bita i det sura äpplet och gå vidare i livet. Inget blir bättre utav att jag sitter här och tjurar.

Så dags att försöka läsa igenom denna pjäs… Inte helt lätt eftersom jag köpte fel kopia, man fattar fan inte ett skit av vad författaren försöker säga. Ta denna mening tex; “WithouYrermeve,. Adjudged to deatn uj-ef- - n v Jfc . i v”. Ja vad fan ska man saga, inte är det engelska varifall!



Man kan ju undra om det är detta författaren (Milton) försöker att beskriva...
När Samson tar självmord och även dödar flera tusen palestinier.


From now on!

Vaknade kl.7 idag, efter att ha suttit uppe och pluggat till 1 och sen vaknat två gånger vid 4-tiden. Tänkte va fan ska jag ligga kvar i sängen för när lektionen börjar om tre timmar, så hoppade in i duschen; där jag nästan somnade.
Så jag som trodde att jag var pigg fick snart veta att det enda min kropp ville göra var att ligga i sängen och inte bry sig om värlen runt omkring.
Men har man varit så dum som lilla jag och sparat sina läxor till sista sekund så måste man upp lite tidigare än vanligt för att hinna ikapp alla andra (fast jag slår vad om att hälften av alla i min grupp inte har gjort ett piss tills idag, drama ppl you know...).

Dock så måste jag säga att det är ganska skönt att gå upp tidigt på morgonen. Man känner sig lite duktig, att sitta framför datorn med en kopp te och en skål med flingor, en pjäs i ena handen och en penna i den andra. Melissa Horn som ljuvt sjunger ut från högtalarna.
Men hallå, hur kan man hata det?!

Nej tror jag ska börja gå upp tidigt from now on!



Virginia Water - en höst morgon


Inget "vad var det jag sa"

Kan ni tänka er, min styrka att säga nej ledde till att jag bara hade en drink och ett glas vin i söndags. Känns mycker bra måste jag säga.
Dock så kommer jag aldrig gå till Liquid nykter igen, fy fan säger jag bara. Kanske var det för att jag inte var på festhumör, men gud jag trodde att jag skulle bli döv av den sjukt höga nivån på musiken och den äckliga lukten av alkohol blandat med 1 miljon olika parfymer, plus att de sprutade ut någon konstig luft-rengöring som luktade så starkt att jag fick huvudvärk. Nej jag säger och det, man ska inte vara nykter på sådana ställen.

Men trots allt detta (och en mycket full Piers, som inte kunde sluta vara på allt och alla) så var det faktiskt en väldigt rolig kväll. Ännu ett bevis på att alkohol inte gör det roliga, det sätter bara en krydda på det hela.




 


Harriet!

Hur i helvete laddar man om för att kunna gå ut ikväll? Fredagen var mer än nog för lilla mig, men men vad gör man inte för vännerna.
Dags att hoppa in i duschen för att sedan åter igen vela om vad man ska ha på sig. Det värsta är att jag sa att jag skulle vara helt nykter, men med Harriet i huset så kommer inget att gå vägen.

Ville ju först inte ens gå ut ikväll, men nu, när Harriet sa: Dude, it's my birthday tomorrow and I'm not leaving this house tonight without you.
Så antar jag att jag är illa tvungen att följa med. Haha, tänka sig; att jag skulle säga nej till att festa. Damn it, detta måste ha med åldern att göra!





Girls (+ Dan och Chris) night out!


Blä Blä vita lamm

Världens tröttaste Emma har nu ätit ett helt paket med kex, en big mc och snart hällt i sig 2 liter cola. Tjockis time, fo shizzle! Nej men det är ju detta som händer när man inte har något att göra.
Finns inget, förutom att sova och det är allt för tråkigt...

Nej vill ha lite crazy time, innan lektionen imorgon. Fan det är ju fredag imorn.....it's friday i'm in love. Fast jag har en sen kväll med repetitioner imorn. Fan då, har inte vart ut på ett tag och det känns...hahaha, me sober? Wtf?!



Förra året; sällan man hade tråkigt. Bo med Kate och ha en skotte
som kommer in i ens rum 24/7 och Matt. Får inte glömma Matt,
en person som aldrig seriös...
För det är ju jag så mkt bättre på...
gaaaah trötthet, nej ingen säng...smells to nasty from the builders
or the paint


Kate

Förra året hade jag någon som jag kunde prata med allt om hela tiden och det blev aldrig tråkigt, vi såg varandra dag in och dag ut. Kate, min underbara rumskompis.
Man fattade inte riktigt hur mycket man har saknat någon som man har bott så nära inpå i ett år förrän en dag då denne ringer för att medela en liten sak men samtalet slutar 1 timme senare.
Som Kate gjorde idag, ringde för att säga att vi inte behövde inträffa oss på repetitionen för musikalen. Helt plötsligt började mobilen pipa för att batteriet var på väg att ta slut och jag och Kate bestämde oss att det var bättre att jag kom över till henne istället för att slänga ut en massa pengar på att prata i telefon.

Har verkligen saknat den där lilla ungen, visst har jag hälsat på henne tidigare i hennes nya hus men denna gången var det som om allt var som vanligt igen. Som förra året.


Back to normal ;)


Buffalo Bill?

Dags för middag och vad kan vara mer passande en dag som denna än chicken buffalo wings? Och så en corona på det, yes ladies I'm a man.


En dag...

En dag, det är allt som behövs för att allting ska ändras. En minut, ett sms. Man behöver inte mer för att veta hur fan läget egentligen ligger till.
Min konstiga, nerstämnda känsla. Känslan som gjorde så att jag blev förvirrad, mer än jag brukar vara, är borta. Den har ersatts med en ilska, en ilska som skulle kunna bli värre och ta en form utan dess like om jag inte skulle kunna hantera mina känslor. Men nu kan jag det, jag vet att denna person är fan inte värt det. Denna person mår så jävla dåligt själv att jag behöver fan inte göra så att denne mår ännu värre.

Även om det skulle kännas jävligt skönt att slå en knytnäve i ansiktet på idioten.

Tänk hur allt kan förändras så fort, ena student finns vi, i den andra är det som om vi aldrig har satt vår fot på denna jord.
Men jag måste säga, att det kan vara jävligt skönt att radera en person ifrån minnet. Bara ta bort allt och aldrig mer prata med eller om denne. För om man inte hade gjort det, hade kanske något värre kunnat hända.



Jag hoppar högt för min styrka att kunna gå tillbaka till mig själv
och glömma en idiot som kunde ha förstört
mitt liv.
Man ska fan inte ta någon skit, inte heller ha något att göra med folk
som tar ens energi!


Tell me...

Den värsta känslan i världen är den man får när man inte vet vad man har gjort för att få en person att ogilla en. Det är en hemsk känsla som griper sig fast i magen som ett jävla virus, man mår illa och man vet inte vad man ska göra eller säga. Hur ska jag få denna underbara människa att förstå att jag gillar denne, att jag aldrig skulle göra något för att göra denne illa.
Vad ska jag säga för att få denne att förstå att jag inte vet vad det är jag har gjort för att göra denne illa, och att det som enligt denne har hänt aldrig var menat att ses som något hemskt eller dumt.

Det är väldigt få saker jag ångrar att jag har gjort i mitt liv, de sakerna har haft något att göra med att göra någon psykiskt illa. Jag hatar att se någon ledsen, något som är ännu värre är att se någon vara arg och ledsen över något som jag har sagt eller gjort.
Gör jag något dumt, så försöker jag att fixa det. Men hur ska jag kunna fixa något med någon som vägrar att lyssna, som vägrar att svara.
Jag måste veta vad det är jag har gjort, men hur ska jag någonsin få veta det?

6am

Vad nu då? Jag kunde inte somna förrän när jag såg att klockan började närma sig 6 på morgonen och jag bestämde mig för att detta är absurt att sitta vaken så här länge. Men ändå så vaknade jag vid 11 tiden igen.
Jag som trodde att kroppen behöver sömn, speciellt när man inte mår så bra. Försöker att bli frisk, genom att dricka lemsip, ta vitaminer och då som sagt var sova. Men det där sista verkar ju vara en omöjlighet just nu.

Det var likadant i förrgår, kunde jag inte heller sova. Är det något som ska hända inom en snar framtid eller vadå? Vill då inte bli någon jäkla insomniac.

Dock så måste jag säga att England förorter är väldigt vackra när solen är på väg upp, skedet mellan natt och dag är ganska diffust och alla hus får en klar röd färg som vilar över dem i någon timme tills den gråa vardagen kommer tillbaka med regn och moln.
Måste säga att storstäderna är ibland lite för ljusa för mig...



Bild från förra året; en natt jag inte heller kunde sova...


For today I am a Child, For today I am a Boy




















RSS 2.0