Windows 7

Måste verkligen lära mig denna skiten, det är ju som en jäkla Mac!

Sara 20!

En fest som jag egenligen skulle vara på idag är min älskade Saras 20 års fest. Jäklar vad alla fyller år måste jag tillägga (igen).

Hoppas varifall att festen blir helt sjukt rolig och att ni gör lika hysteriskt galna saker även när jag inte är med och kommer på idéerna...

Saknar dig gumman, kör utgång när jag kommer hem!


Sat.

Åkte in till Staines idag för att köpa nya träningskläder och plugga.
Dock så höll jag och Kelsey att först missa bussen för att vi är världens lataste...
Sprang ner som idioter till hållplatsen, satt där i 3 min innan vi kom på att vi var på fel sida vägen. Inte lätt när det är svårt!
Kom in till Staines, såg att det var rea inne på sportaffären. Not good! Skulle ju egentligen bara ha ett par nya skor. Kom ut med skor, hoodie, linne, leggins och shorts...
Aja det var rea så det gör inte så mycket.

Efter hysterin inne i affären kom vi på att vi egentligen åkte hit för att fika och plugga. Tog en kaffe, men struntade i pluggandet...
Får göra hårdkörning nu innan utgång. Har en del som måste göras innan Lillebror och Emil kommer över :)


Äntligen!

Jippi!!!!!
Jag kan äntligen gå ner i spagat. Fan vad jag har tränat på att bli vigare och nu så kan jag. Ska bara se till att bli ännu mera vig så att jag kan gå ner i en split också.

Lillian, som inte trodde på mig slog vad med mig innan vi gick in till biblan att jag inte skulle kunna gå ner i spagat där inne. Well, don't challenge me...
Så jag gick ner i spagat i launch-area inne i biblan, hihi.

God Morgon

Det är fredag! Hur underbart det kan låta för en del så betyder detta för mig att jag måste plugga halvt ihjäl mig.
Är ju så att från den 3-11 Mars så är jag nästan helt uppbokad av saker att göra, som inte handlar om plugg.

Ska springa in till Sammy nu och sno hennes anteckningar sen är det bara att börja skriva en essä...blä säger jag bara!

?

Fixade just till min t-shirt till surf social som är ikväll... Hittade en lapp vid tvättråden där det stod. KEEP AWAY FROM FIRE.
Vem fan är så jävla dum att den lägger tyg nära eld?! England säger jag bara...

Essay!

Oki, så det har nu tagit mig 5 timmar i biblan och 4 timmar vid mitt skrivbord att skriva 1321 ord. Vart i helvete är de andra 600 orden?!
Detta betyder att jag nu måste skriva som en idiot tills lunch, sen byta om från pyjamas och gå ner och skriva kontrakt. Sen springa upp igen för att gå till biblan och försöka göra klart denna jäkla essä.
Försöka hitta en skrivare och lämna in den imorn efter lektionen.

Just ja innan imorn måste jag ju också läsa allt material inför lektionen. Don't you just love being a student?

Design

Idag är det första lektionen med design. Fy vad kul detta kommer att bli. Äntligen lite pyssel och knop, sånt som jag gillar.
Kom på att jag verkligen måste försöka få med min symaskin tills nästa år.
Och mina kolpennor...
Och mina akvarell färger...
Och mitt skissblock...

Undra om jag ska försöka att ta med mig nästan hela mitt rum istället...

Biblan

Dags att bli en riktig student och springa till biblioteket och jobba! Man får liksom inget gjort när man är i sitt rum...



Mandy 17!

Grattis på dig, din lilla barnrumpa!
Hoppas att du får en helt fantastisk dag!


Shopping list

Dags att skriva ner vad man måste handla idag...
Maten är ju slut så en hel del antar jag. Tur är det att Kate har en bil så slipper vi gå uppför backen med en massa påsar.

Men innan dess måste jag skriva mer på min essä, planera in min andra essä och en massa annat. Varför ska alltid allt komma på en och samma gång?!


Cheer!

Satt uppe till halv 3 igår natt och gjorde rosetter med Camilla till Cheerleading. Haha, hur kul som helst faktiskt. Eftersom höjdpunkten under dessa veckor i skolan kommer att bli tisdagarna. Enda gången man gör något kul liksom...

Varifall så försov jag mig, vet inte varför jag sitter vid datorn nu. Ska ju möta Sammy om 10 min för att gå på Boundaries of Shit!

Henry

Henry är allas lilla vän här på campus, dock så är det en hel del som måste göras innan man får träffa Henry. Det går liksom inte att bara tänka att nu ska jag se om Henry är där. Utan man måste planera hans besök.
Det värsta är att man måste springa ner till reseptionen för att skriva in att man vill träffa honom. Man måste även lämna sitt college kort i reseptionen. Ifall något skulle hända med Henry eller så, så vet de att denna person träffade honom sist.

Som sagt var, det är mycket krångel för att träffa denna Henry...


Blonde times!

Om man inte har något att göra så hittar man på något. Kate har färgat sitt hår!
She's gone blonde!

Hihi, så nu är det två blondiner i detta rum.


Påhittig?

Jag har alltid fått höra att jag är en väldigt påhittig person med ganska mycket fantasi och jag måste nog säga att det stämmer.
Har precis kokat ris och gjort curry i vårat kok rum. Det enda jag använde var en vattenkokare och en micro. High Five till mig!

Produktiv?

3 koppar te senare...
Jag har både pluggat, tittat på Hairspray och pratat med familjen där hemma. Riktigt skön dag...

Imorn måste jag dock gå upp tidigt, har en hel del att uträtta! Bland annat fyller Katherine år. Alla dessa födelsedagar säger jag bara...


Ojoj

Hur typiskt är inte detta då?! I dag regnar det...
Så jag låg kvar i sängen, brydde mig inte om vad klockan var eller något. Bara låg och myste. Efter en stund kom jag dock att tänka på att jag hade sagt till mig själv att jag skulle plugga idag. Något som egentligen fick mig att vilja ligga kvar i sängen, se en film och dricka chai latte.

Känner mig verkligen inte fit for fight idag alltså. Min förkylning är värre och jag orkar inte med att jämnföra vilken kritiker som har de bästa argumenten för melankolisk drama.
Ja, ni hör ju hur intressant det låter. Inte ett dugg. Jag börjar riktigt längta tills sommar terminen börjar, inga lektioner bara en massa backstage. Vilket jag lovar kommer att bli en massa tok och bus. (Eftersom jag är i samma grupp som Sammy, Ron Weasley, Strindberg, Kim, Loz och Lo.) It's bound to be fun!




Reading Week

Älskade reading week, gör så att jag sitter uppe halva nätterna och tittar på film. Denna gång Up In The Air, måste säga att den var bättre än vad jag trodde. Dock inte så bra som Frances sa. Men om ni inte har sett den så är den ett måste.

Ah well, imorn är det plugg och så ska jag fixa Chamas present. Gud vad alla fyller år hela tiden!



Yesterday

Igår, som ni alla där hemma vet var det fettisdagen! Men här borta kallas denna dag för pannkaksdagen. Så jag, Chama och Krystal gick hem till Peju och lagade pannkakor för hela slanten.
Gud vad hennes kök såg ut efteråt!
Vi lagade minst 100 pannkakor, varav 30 var svenska. Måste säga att det finns inga pannkakor som kan slå de svenska pannkakorna! Fy vad dem är goda.
De brittiska pannkakorna är hur söta som helst. Man behöver inte ens ha någonting på dem, ändå hade de på grädde, chokladsås, socker, sirap...you name it, they had it!

Men det var varifall skönt att få laga lite egen mat för en gång skull. Inga nudlar eller så utan vanliga hederliga pannkakor! I ett kök! Inte i något konstigt "kok rum", som består av en micro och en vattenkokare.





Vår?

Förstår mig inte riktigt på dessa britter, de säger att det är kallt och att vintern fortfarande är här. Men herregud, det är 7 grader ute och solen skiner och värmer.
Det är vår!
Visst det blir lite kallare om kvällarna, men det gör det ju alltid. Jag förstår verkligen inte deras argument om att detta skulle vara vinter.
Det är ingen snö, det regnar knappt, det är inga minus grader och surf-klubben ska åka och surfa om 2 veckor.
Tror dock att det kommer att vara kallt i vattnet för dem...
(Kan inte följa med eftersom jag betalar mitt hus denna månad!!!!)


Vår hemma i Sverige (Mars)



Founders North Quad (17 Februari)


Open Day = Hundratals bilar överallt


Edamame

Kunde inte somna igår, låg vaken i flera timmar och tänkte på en sak...
Jag var bara tvungen att ha det! Det började vattnas i munnen och jag kunde inte sluta tänka på hur underbart det skulle vara om jag bara fick känna smaken...
Det skulle ha räckt med en enda!!!

Sprang ner till College Shop direkt när de öppnade idag bara för att få mina edamame! Fy vad gott det var och oj vad jag hade längtat efter dem!


<3

Jag kan stanna hela natten, berusande och vild
Jag tog hjärtat, så ge mej kroppen, du får mitt när du vill
Hey jag vill se dej
Hey jag vill höra dej

Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta
en annan människa, så nära som du är
Ljudet av ett hjärta, och ge mig ljudet av ett annat hjärta
Kom och kom - kom - kommunicera, kom och kom lite mera
kom och kom lite mer

Ville bara hålla om dej, och va alldeles intill
Ville bara känna känslan av att finnas till
Men jag är förförd av någon ung och vild

Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta
en annan människa, så nära som du är
Ljudet av ett hjärta, hey ge mig ljudet av ett annat hjärta
Kom och kom - kom - kommunicera, kom och kom lite mera
kom och kom lite mer

Ljudet av ett annat hjärta, känna smaken av någon annan
Ljuset i två andra ögon, värmen från en hand, i hand,
i hand, i hand

Ljudet av mitt hjärta behöver ljudet av ett annat hjärta
en annan människa, så nära som du är
Ljudet av ett hjärta, ge mig ljudet av ett annat hjärta
Kom och kom - kom - kommunicera, kom och kom lite mera
kom och kom lite mer






Lost in...

Shiet asså, vaknade och tänkte att jag skulle ut och jogga lite. Så jag joggade ner till parken och allt var frid och fröjd, kände att jag kanske skulle ha tagit på mig en mössa. Då jag har varit/är sjuk, men jag joggade på och tänkte att jag skulle pröva en ny väg för en gång skull.
Det skulle jag inte ha gjort, för nu har jag precis kommit in och jag har varit borta i 2½ timme! Fan, jag tappade ju bort mig när jag väl var inne i den där stora parken...

Men men, nu ska jag varifall börja på min essä och sen ut och fira Kim som fyller 20 imorn.


Vilse i skogen?


Ledig?

En vecka utan lektioner, ska bli skönt. Måste iof skriva en essä men men that's life (for now).

Geek eller sunt förnuft?

Idag har jag och Katie en presentation om the female/male gaze. En presentation som är 40% av vårat betyg i denna kurs.
Jag känner att jag inte riktigt är säker på det där med essä:er och vi ska skriva en essä i denna kurs, som är 60% av vårat betyg. Jag känner därför att jag måste göra denna presentation väldigt bra och igår så kändes det jättebra att arbeta med Katie, kändes liksom om vi var på samma nivå.

Men så i morse får man ett sms som säger "kan du skriva in mig idag, jag var ute tills 6 i morse". Va fan är detta tänker jag och blir skitförbannad, för vilken jävla idiot går ut och festar tills 6 på morgonen när man har en presentation bara några timmar efter det?!!!
Så jag satt här och blev mer och mer sur, sen så funderade jag: Är jag en geek för att reagera såhär eller är det så att detta är bara sunt förnuft, man festar inte halvt ihjäl sig när man ska göra något viktigt morgonen därpå...

Varifall har jag fått upp henne ur sängen och hon kommer ner till lektionen, det värsta är ju att hon är en väldigt bra vän till mig. Blir liksom lite jobbigt om man ska behöva säga till en vän att de inte ska festa så mycket...

Done!

Yes, äntligen klar med essän och grupp arbetet! Fy fan vad skönt säger jag bara, nu är det bara en sumering på 100 ord kvar att göra. Men den hinns med imorn!

Nu ska jag äntligen äta och kolla på How I Met Your Mother, den mest underbaraste serien efter Vänner.


Onsdag

Alla de där känslorna igår gjorde så att jag blev sjuk. Fan också, veckan då allt ska lämnas in och jag ligger nerbäddad i min säng!
Nej detta går inte, har varifall orkat gått upp och börjat skriva på min essä. Känner mig lite duktig, även om jag inte har skrivit så mycket på den ännu.

Ska varifall försöka skriva så mycket som möjligt fram tills halv 2 och då springa ner och hämta ut mitt paket, vilket förhoppningsvis är mina tech skor, sen måste jag även köpa biljett till "The Belitted Mermaid" som mina teater vänner har slitit för att sätta upp.

För att vid 2 börja planera min och Katies presentation som vi ska ha i morgon. Något som jag inte riktigt har hunnit att gör så mycket på, eftersom allt annat också ska göras.
Nej jag måste verkligen börja planera, även om det helt går emot hur jag är som person!
Gillar min lilla spontanitet och "jag gör vad jag känner för" livsstil. Varför ska man planera hela tiden?


Plugg, plugg och ännu mera plugg!


Känslor

När jag vaknade i morse trodde jag nästa att jag skulle bryta ihop. Ont i halsen och jag kan riktigt känna hur febern kryper på mig. Hur typiskt är inte detta?! Nästa vecka är det studievecka, vilket betyder att vi inte har några lektioner.
Självklart kommer jag att ligga nerbäddad då, som jag alltid gör under varje lov. Gaah säger jag bara!

En annan känsla som inte är den roligaste är frustation, frustation över att jag inte har inspiration till att skriva min essä. Jag menar den är inte alls svår eller så, bara det att jag verkligen inte tycker om den kursen och därför blir allt man ska göra tråkigt.
Inte hjälper det att man får en väldigt konstig känsla när man är påväg till köket för att göra frukost.

Idag har jag för första gången känt att jag är i ett annat land. Jag är inte i Sverige, jag pluggar inte längre på gymnasie nivå.
Det är som om allt som hände igår har fått mig att inse varför jag är här, vad det är jag ska göra och vart jag faktiskt är.
Emma din lilla blondin, du är faktiskt i England. Tror inte jag insett det förrän nu. Känns hur konstigt som helst. Inte förrän nu har jag insett att jag inte ska åka hem, hem.

Men känslorna tar inte slut där! Nej nej, här skiner solen och gör så att man får en massa vårkänslor och helt plötsligt kan en människa förvandlas. Alla lyser upp, som om själen har fått extra energi.
Dock kommer nog denna känsla att försvagas lite på söndag, då den mest onödigaste dagen någonsin infaller.





Marilyn Monroe igår då...

Var på fest hemma hos Tom igår, helt okey faktiskt. Förutom att jag var ute i fredags också och kanske inte mådde mitt bästa. Men men, träffade varifall Trolley och världens roligaste fransman!!!

Idag har allt bestått i att arbeta, något man faktiskt ska göra när man pluggar på universitet. Känner att jag har varit väldigt produktiv och unnade mig därför en cola och en film. Fy vad nördig jag känner mig, en film liksom.
Nej tror nog att jag ska springa över till Harriet eller Kelsey, kan ju inte kolla på film hela kvällen heller!

Frisbee

Sen när blev frisbee en sport? Just nu har dessa killar sprungit runt utanför på gräsplanen och kastat frisbee till varandra, försökt att inte låta det andra laget fånga den i snart 5 timmar.
Hallå, inte visste jag att frisbee var någon jäkla sport. Trodde det var något man kastade till hunden att leka med eller på stranden för att få en bättre bränna...


Svan igår då...

Äntligen kan man logga in igen på bloggen. Hela förmiddagen igår fungerade det inte och hela eftermiddagen var otroligt fullspäckad med saker att göra.

Igår var det Ruth och Fionas 20 års fest, temat var djur. Vilket var passande då SU-temat var slampa...
Kanske inte så passande, men ändå. 30 pers klädde ut sig till olika djur, måste dock säga att det vanligaste var kanin och leopard. Gud vilka tråkiga djur, måste ju hitta på något mer annorlunda tänkte jag och gick som en svan.
Vitklädd med vingar och mask dansade jag runt i den brittiska natten med galningarna från fjärde våningen.


Jag och Grace


Barn

Jag äter choco pops till frukost och müsli bars till lunch. Känner mig som ett barn igen, speciellt när det är en tigertass eller en elefant snabel på framsidan av müsli bar:en. Det står även små fakta saker på varje müslibar förpacknings framsida...

Hihi, visste ni att isbjörnar kan simma 97km utan att stanna upp. Hur coolt är inte det?! Känns som om alla simmare har lite konkurrans. Förutom att isbjörnarna är utrotningshotade då men men, ändå!


Sheh 20!

Måste nog sluta bli kompis med folk, alla bara fyller år hela tiden. Haha (more parties coming up)!

Idag fyller varifall Anoosheh 20, en ålder som inte alls är något att fylla här borta. Så ett kort med Byggare Bob och lite tårta så var det fixat och klart.

Nu ska jag återvända till pluggandet, en intervju ska fixas innan kvällen är slut!


HipHop

The hiphop audition is done, finished! Now time for some contemporary, think I might die for this one!
Wish me good luck!

xxx


Audition

Boundaries var inte så tokigt i alla fall. Vi kom äntligen överrens i gruppen som jag arbetar med och våran presentation kommer nog att bli helt ok. Något jag inte trodde att den skulle bli först när vi började.

Så om någon timme ska jag springa ner på en audition. Sen ska jag ringa hem, sen plugga inför nästa vecka då jag har 3 presentationer och inlämning av 1 essä. Yes we are back in school ladies!


RSS 2.0