The quad

Väntar på att Kate ska komma ifrån sitt möte, tidsfördrivten har blivit att lära sig replikerna inför imorn. Måste ju säga att det har varit en väldigt produktiv dag; skrivit kontrakt för huset nästa år, lämnat in kursvalen, haft möte angående ekonomin för Hushabye Mountain och nu ska jag ha en catch-up med Kate. (finally!) Btw första gången jag bloggar med iPod:en. Synd att man inte kan ladda upp bilder...

Sunshine ffs

Gick hem för att byta jeansen till kjol. 14 grader i skuggan och strålande solsken, it's a good day here at Royal Holloway. (Trots att jag nu ska iväg på ett möte om ekonomi.)  


http://www.uq.edu.au/uqabroad/images/Suzanne%20Robinson.jpg


Sword Dance and Shadowgraph


Kursval

Muse, te och boken "The Kite Runner" = En perfekt kväll.

Ska ju egentligen skriva en analys på mitt arbete och lära mig repliker inför torsdag. Men känner att energin inte alls ligger på arbete just nu. Bara 3 dagar kvar på terminen, it's frikkin mental!

Såhär på morgonkvisten...


Ljudlöst

Hur borta i huvudet får man vara? Ibland undrar jag vad jag egentligen tänker med.
Stod och fixade håret när musiken tystnade och jag hörde en vibration ifrån någonstans. Men jag kunde inte förstå vart detta kom ifrån, hoppades bara på att det inte var från Camillas rum; då vårat hus skulle vara pappers tunt.

Fick dock kort där efter ett sms och såg att jag hade ett missat samtal. Jäkla idiot asså, klart det var min telefon som ringde. Bara det att jag hade på ljudlöst.
Jaja, ibland gör man sig förtjänt av skällsordet blondie.

A night at the Candy Shop













Bilder från Facebook


...


Katy Perry enough?


Getting ready




En glittrig lollipop?!

Run,run,run

Var ute på en joggtur när jag såg dessa vårtecken vid vägkanten. Nu vill jag ha sommar!!!




Kaki King


Katy Perry

Daisy fyller 20 imorn (idag) och det ska firas i a la Katy Perry style. Alltså utklädnader i godis m.m.
Så nu sitter jag här med ett diadem gjort av jordgubbs snören, marshmallows och sura remmar. Mitt hår kommer att vara underbart (fullt i socker och klet) när vi kommer hem imorn kväll från Club De Fromage.

Can't wait....haha


http://www.newsever.com


Translate...

Har precis kollat hur bra google translate knappen verkligen är för denna blogg. Tror fan inte jag har skrattat så mycket över dålig grammatik m.m. på länge!

Haha, asså det är ju nästan att man skäms. Så har ni tråkigt och behöver en skrattstund, translate this page into english!


09.31

Tror jag håller på att bli sjuk, har inte alls samma energi att göra saker och ting. Kan dock också vara ett tecken på att terminen snart är slut, de sista krafterna man har kvar kickar in och man ser ut som om man skulle gå på sparläge. Man liksom går omkring som en liten zombie och hoppas på det bästa.

Gårdagen spenderades i sängen, pratandes med mamma följt av en ohälsosam mängd av The Big Bang Theory. Nu sitter man här i sängen igen och jag har ingen kraft eller ork alls att gå till min lektion. Den är 3 timmar lång och det tar mig alltid cirka 2 timmar innan jag har kommit igång, så när jag väl har fått energi från någonstans att göra dessa Feldenkrais övningar så är ju lektionen nästan över.
Typiskt...


Jag vill vara lat och läsa en bra bok istället!


Glastonbury 2011

Yeah man! Ska vara voluntär på en av världens bästa festivaler i sommar!!!

Checka in Line-up:en http://www.glastonburyfestivals.co.uk/line-up-poster/

Allt detta, gratis! Woop woop


http://img.mediaspanonline.com/5893/4327560.jpg


Onsdag

För första gången på länge så har jag äntligen en onsdag som är ledig. Hur skönt som helst, kan sova ut och bara vila upp mig inför allt jobb som kommer i morn och nästa vecka.


Snyggaste frillan från igår. Då jag tog ur hårnålarna och håret stannade kvar i samma frisyr.
Haha skulle kanske ha tagit det lugnt med hårspray:et.


Våran presentation


http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10150434565250094&set=a.10150203757155094.440499.517800093&theater


För er som inte visste...

Så var det jag som uppfann radium...

Försov mig, jaha det var väl typiskt. Tror inte man ska börja tidigt på morgonen med att springa omkring på en scen, kanske var detta som gjorde att håret blev helt ok, kläderna passade alla och att presentationen kändes som en 2:1.

Dock måste jag tillägga att jag såg ut som Marie Curie, fast klädd som en suffragett. Haha!


Btw

Tänkte försöka mig på en ny bloggdesign...får se hur detta går ;)

Kul att lära känna mina vänner...

För i morgon kommer jag att dö. Börjar kl.8 och slutar inte förrän vid 21, det är 13 f-ing timmar!!!! Med jobb!

Hade en presentation idag för Film Noir och jag hoppas verkligen att det gick bra, visst vi gick över tiden but still!!!!! Vill ha ett bra betyg för den kursen.


http://2.bp.blogspot.com/-exm6zCm6uHA/TWa0NyAu4sI/AAAAAAAAF3w/qyssH6EnABI/s1600/ladyshangha-Hayworth-aquarium.jpg

The Lady From Shanghai
Snälla låt mig inte behöva se denna sjuka, korrupta scen som gör en illamående (alltså allt som en Film Noir film gör...)


Sur i onödan = Städning

Nu har jag lugnat ner mig, efter att ha städat halva huset och hört att jag inte behövde vara på mötet. Så då var man ju arg i onödan, det var ju dumt.

Varifall så hade jag hur kul som helst igår. Jag bevisade igen att man kan ha hur kul som helst utan att vara full. Man behöver bara vara med en massa folk som man tycker om. Sen att de är fulla spelar ingen roll, då är det ju ändå de som gör bort sig och inte jag, haha.
Nej men måste ju säga att Medicine på lördagarna är mycket bättre än SU på onsdagar eller fredagar. Ska nog se över det här med utgång. Kan nog spara pengar och gå ut ändå; liksom ha kakan och äta den också.


Bild från Facebook


Nattblogg

Hemma igen, och kan inte sova. Typiskt, jag som egentligen har en massa saker att göra imorn. Men egentligen så bryr jag mig inte för tillfället, fuck it all liksom. Jag vet att jag kommer att få ett bra betyg, behöver liksom inte ta skit ifrån andra bara för att de inte fattar/gör något.

Hatar när folk går omkring och säger hur bra de är på saker och ting men kan sedan inte göra sakerna. Jävla myttare, gå och häng er.
Det värsta är när det är ens vän som gör detta, pratar skit och inte gör någon nytta alls (förutom att vara ett objekt i denna atmosfär) för då kan man ju inte säga far och flyg din lilla lata skit unge. (Eller liknande...) Utan att det tas på fel sätt.

Så skit i allt, jag tänker dricka upp mitt te och sova tills 1 imorn....haha sug på den!


Jaha...

Jag skulle ju inte gå ut ikväll, men vad hände?






Irland

Måste ju säga att har man en vän som denna, som kan göra dessa miner och sedan ta ett kort på det. Så är man lyckligt lottad.
Haha, älskar Louise. Irländskan som ser ut som om inte skulle ha svurit eller gjort något dumt i hela sitt liv...but ooh she's far from being a good angel.





http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=432022936310&set=t.1177838262&theater

Här som the Good Angel i Faustus


What to do?!

Kom på en jättebra idé för min torra hud, baby-oil! Hur bra som helst tänkte jag, kostar typ inget och min kropp kommer att bli silkes len inför sommaren.
Nu är det ju bara det att denn olja tar typ tvåhundra år innan den går in i huden (asså torkar). Så nu sitter jag här halvt naken och väntar på att jag ska torka så att man kan gå ner för att äta brunch.
Vill ju inte visa housemates:en allt...



Today

Hur sjukt är det inte att för exakt 2 år sedan var jag här för en intervju.

Nu sitter jag i ett möte inför ikväll, då vi bid:ar om att få Macbeth eller The Rivals. Gaaah, är så nervös!!!


Favorit låt just nu


Kaffe

Hittade äntligen något att ha på mig, självklart skulle det vara något vitt och självklart skulle jag spilla mitt kaffe över mig!
Vad är det som händer?! Har varit extra klumpig de senaste dagarna, detta kan inte sluta bra.

Måndag

Sitter just nu och försöker skriva två tal inför onsdag och jag kan ju säga att det är inte lätt, har inte varit så här nervös på väldigt länge. Allt måste vara perfekt, de som är inne i rummet måste tro att trots den lilla tid jag har haft att göra i ordning och organizerat detta så måste jag visa raka motsatsen.

Fan inte lätt när man har en utbildning att tänka på också. Men men, faktiskt så gillar jag stressen. Det är en skön och rolig stress som får en att jobba bättre.

(Nu ska jag bara se till att jag får minst 7 timmar sömn också så kommer nog detta att bli superb.)



Lika organizerad som en officer, nja men snart så!


At least I look alright...

Utgång igår...slutade med att jag inte ens gick ut. Haha!

20 och 21 års fest, sen skulle vi ut till krogen. Men eftersom vi alla är teater elever så var alla a right mess! Så många kom inte längre än till förfesten.

Brunch möte nu och allt jag kan säga är: at least I look alright. Haha, håller på att dö lite.


Run in the Park







Bilder tagna med min iPod
(blogg.se, come the fuck on med appen!)


Solo performance!

Hade mitt solo performance idag och det gick faktiskt riktigt bra, hoppas på ett sky högt betyg nu asså. För grejen är ju den att om man gör väldigt bra ifrån sig under andra året så har man lite kött på benen inför det tredje (och sista, HJÄLP?!) året.
Eftersom andra året är 33% av ens betyg så betyder inte kurserna så mycket men om man får 1st eller en 2:1 så ligger man jäkligt bra till.

Så nu hoppas vi på att Karin Boye's dikt gjorde susen för läraren, cause I need that high mark!


Bild: http://www.terrakardastudio.com/blog/nia-movement-form-7-healing-art-the-work-of-moshe-feldenkrais


Highlights

Var hos frisören idag och fixade mitt hår, var verkligen dags för det! Men eftersom jag är en sådan person som skjuter upp saker som handlar om utseende (som oftast tar 2-3 timmar) och eftersom jag har/haft hur mycket som helst nu/innan så har det inte blivit av. Förrän Lucy mötte upp mig för en kaffe och sa; Emma jag behöver också fixa mitt hår nu ringer jag frisören. Haha, ibland är det bra att ha vänner som kan ta tag i ens liv och strukturera åt en när man själv inte klarar av längre.


Före, dark as hell!


Efter, finally blonde again!


Macbeth

Har precis varit och tagit en hel del bilder för smink. En utav bid:en är Macbeth och självklart vill vi göra vårat bid så bara som möjligt, så in med några inspirations bilder på hur sminket kan se ut för de olika karaktärerna och vi är på god väg att få ett successful bid-pack!

(P.S. Kan tyvärr inte lägga upp några bilder på sminket förrän vi har lämnat in vårat bid-pack, eftersom alla ens idéer ska hållas hemliga.)

Imagine

Sitter just nu nere i Imagine och väntar på att mitt möte ska börja med Cole. Ska bidda för att vara producent för Macbeth nästa termin (sommar terminen). Sen biddar jag även för att vara assistant producer: publicity. Haha, japp mitt liv blev helt plötsligt väldigt stressigt.


RSS 2.0