1:a advent

Idag är det första advent och min lillebror har äntligen landat i England. Båda showerna idag gick jättebra och det känns som om allt bara flyter på. Har inte tid att känna av stressen, haha hur i helvete kan man vara så stressad?!

Varifall så är det skönt att kunna prata svenska med någon, och om familjen. Saker som man kanske inte annars skulle prata med andra om, vem vill veta om en häst sprang igenom stängslet igen eller om när vi ska boka tågbiljetter.

3 veckor med lillebror, hoppas att vi fortfarande lever när vi landar i Sverige...



ITW

Har nu suttit har och vantat sedan 10 i morse, forsta perfromance ar ikvall och jag sager bara det att just nu ser det ut som om det kommer att bli skit.

Samson

En av alla orsaker jag älskar teater...Vi får leka med smink, detta är för vår pjäs som sätts upp imorn. Allt hänger på dessa två föreställningar, 70% av betyget för denna kurs. Oh well, it will be fine!


En cover på ka kanske världens bästa låt


Herregud

Jaha, så nu kanske jag inte kan vara modell längre den 25:e. Jävla skit säger jag bara, jag vill snart döda min regissör. Allt ska göras under dåliga tider och utan planering. Varför ska teater vara en form av konst där allt planeras i sista stund och inte ser bra ut tills dagen innan första showen är?!

BLÄÄÄÄ, nej fan vad jag är less på folk som inte kan planera. Visst jag är själv inte den bästa när det kommer till planering, men jag kan i alla fall organisera och strukturera. Vilket de flesta verkar ha glömt bort att lära sig!

Kom hit!























Bio?!

Jaha, så ska man skriva några rader om sig själv. Borde ju vara lätt, eller?

Nej det är fan inte lätt kan jag säga. Jag har skrivit en rad under 20 minuter. Vad i hela friden ska jag skriva mer än att jag pluggar drama i mitt andra år?!



"I'm a creep, I'm a weirdo"


Me&Lucy

Ja vad ska man säga, dags att fixa med kostymeriet igen. Igår skulle vi ha ett kort möte på 30 min, slutade med att vi var där i 2½ timme. Tur var väl att mötet var med Nicola och tillsammans med Lucy. Vad tror ni om dessa till pjäsen?





Bad, I know

Kom precis hem från en repetition, skit repetition...jag var där i 3½ timme för att vara på scen i 10 min. Varför kunde de inte säga att jag behövdes senare?!

Varifall så tänkte jag nu försöka bli på bättre humör genom att för första gången se Breakfast at Tiffany's. Vet inte varför jag inte har sett denna film innan (den är ju ifrån 60-talet, bad Emma bad Emma!!!), men men det ska alltid vara en första gång för något.




Ordspråk..?

Efter regn kommer solsken, no shit Sherlock!

Fan vilken regnskur det kom när jag skulle gå hem, så jäkla typiskt. Nerdrängt av vatten från ovan sitter jag nu och tittar ut genom fönstret, det är solsken ute och knappt något moln på himlen. Vad fan handlade det där om liksom?!

Varifall så har jag haft den värsta lektionen ever, tror jag råkade säga lite väl högt att min lärare är inkompetent. Men va fan, jag bryr mig faktiskt inte om han hörde det. För han kan verkligen inte göra någonting. Ingen struktur what so ever!
Så igår när jag kom till våran repetition så fick jag bara en massa skit för det arbete jag hade gjort hemmifrån. Fan inte kan väl jag hjälpa att jag hade feber och skit. Men idag när min lärare skulle fortsätta slänga skit över mig så öppnade Jay munnen och satte honom till rätta. Berättade att jag visst kan min sak när det kommer till army gear och kläder och jag vet ungefär lika mycket som Jay om militära ting.
Tror inte min lärare har varit så tyst någon gång som han var när Jay sa det. Haha, där fick han!

Dock så är det mycket mer jobb att göra än vad jag trodde, för folk kan tydligen inte kommunicera med varandra så all information om viktiga saker kommer inte fram till alla. T.ex. att Adam ska ha 3 costume changes, det är ju ganska bra om jag som gör kostym för denna pjäs vet om det.
Jävla idioter!!!!

Nej nu ska jag iväg till ett möte, för att se vad vi redan har i kostym väg och vad vi måste köpa/göra.



Min lärare är fan värre än Mr. Bean!!!!


What if..?

Rehearsal rehearsal, hela jäkla tiden. Tror jag håller på att dö lite lätt nu faktiskt! Måste packa väskan med militär kläder till Samson Agonistes och grejerna som jag behöver för Into The Woods. För direkt när Samson repetitionen är klar så är det bara att springa till Into The Woods repetitionen och sjunga/dansa gärnet!



My baby just cares for me


Eg to the ham

Skriva något intressant var det ja...

Jag blev nästan påkörd idag, samtidigt som en brevbärare skällde ut mig.

Var på väg till biblioteket för att lämna tillbaka en bok, skulle precis korsa en väg när en cyklande brevbärare kommer emot mig. Jag försöker veja genom att gå mer åt vänster, då kommer det utifrån ingenstans en bil. Blir nästan påkörd och brevbäraren börjar skälla och skrika på mig. Säga att jag skulle se mig för, vadå JAG det är väl för i helvete alla som måste se sig för tänkte jag och blängde tillbaka med en blick som hade mord i sikte.

Måste säga att det bästa av allt var att jag skrämde lilla brevbäraren så mycket med min blick att han senare höll på att ramla av cykeln, haha loser!



Gustav Svensson vet allt hur man beter sig i trafiken...


<3


Sötnosar!


Tja tja sen som vanligt

Nehe, men var det inte så att min klocka inte ringde imorse och att jag fick springa till min första lektion i academic writing?!
Varför ska alltid detta hända, nej nu blir det ändring på det här!
Min lektion i morgon har blivit inställd och det firar vi med att gå till biblioteket för att plugga. För just nu håller jag på att kvävas av en hög av arbeten. Det är hur mycket som helst nu, jag måste till och med tacka nej till mina ridlektioner. Inte populärt kan jag säga!

So of to the shower and then study study study...



Söndag

Söndag, min dag, dagen då jag inte gör ett skit och älskar det mer än något annat på denna jord! Just nu sitter jag här med en ansikts mask, lyssnar på Frank Sinatra och funderar om jag kanske ska ta en kopp te och se ett avsnitt av SATC...




Due Date

För alla er som älskade The Hangover igår släpptes Due Date. Sjukt bra film! Jag, Lottie och Dan kom precis hem från bion. Filmen tog en på en bergochdalbanetur, precis som The Hangover gjorde, ena stunden satt man och grät av skratt för att i nästa stund sympatisera med karaktärerna.

Nej finns bara en sak att säga: GÅ OCH SE DUE DATE!



HIMYM

Jag älskar How I Met Your Mother! "I care about making dreams come true", haha ja vad ska man säga. Önskar bara att man inte behöver vänta 1 vecka emellan varje avsnitt.

Ska nu försöka hitta en film jag ännu inte har sett, eftersom jag är sjuk. Lämnade inte sängen igår och idag tvingade min lärare mig att gå hem efter 30 min.
Så mer te med honung, för jag tänker inte vara sjuk så mycke längre till. (Den där meningen är inte grammatiskt korrekt, men who cares?)


51 Middle Hill

Är hemma hos Kate, kommer nog att stanna här någon dag/dagar. Allt är så mycket bättre här, jag kan vara mig själv utan att känna att folk blir irriterade på mig. Jag kan även tänka här, få egen-tid även fast folk är i huset.
Tror att det är för mycket folk och för litet hus på 35 The Crescent (där jag bor).



Trolly igår kväll, med min bh


RSS 2.0