06:something

Var det så jävla bra att just innan klockan ens hade hunnit slå 07:00 i morse att ha en jävla brandövning?!!

Fy fan vad kallt det var att stå ute i bara pyjamas och det gjorde så att jag nu inte har någon energi alls att försöka ha ett möte med regissörerna som vi ska designa posters till idag. Men men det är bara att göra det!

Dags för möte.

29/4 21:30

Skulle ju egentligen ha skrivit detta inlägg igår innan jag sprang ner till puben och spelade biljard.
Men men så kan det gå ibland...

Hade varifall en trevlig kväll, som dock slutade ganska tidigt på grund av vissa anledningar. Kände liksom att jag kanske egentligen behövde vara ensam, så gick omkring i månskenet runt campus; doftade av sommar och vatten porlade i bäcken. En liten vandrings tur som fick mig att tänka och göra saker och ting lite klarare för mig.

Kom också på när jag gick där att vatten är så fridfullt, det får en verkligen på andra tankar och gör en gladare på något sätt. Wonder why?

Yesterday

Vilken dag! Började i och för sig sådär, satt i pyjamas och tittade på O.C. och tänkte egentligen inte göra något än att bara sitta där. Men så kom underbara Lottie inhoppandes som en solstråle, planen?

Åka till Staines för att äta middag och gå på bio. Sounds like a plan tänkte jag och slängde på mig en klänning och smink. Såg Dear John och jag måste ju säga att jag är glad att jag bara betalade 35kr för att se den. Det enda som verkligen var bra med den var regin, vissa kameravinklar och bilder var helt otroligt vackra. Men storyn var ju som en dålig version av The Notebook.

Camilla grät dock som en stucken gris, och jag fattar inte varför. Helt galet, efter filmen satt hon seriöst i 10 min och storbölade! När vi frågade varför svarade hon att hon inte visste. Hmm, och den ska man bo med nästa år…


Kommer hem, parkerar och Camilla glömmer igen att låsa bilen. Den där tjejen asså, i alla fall så var ju klockan över 8 så de flesta dörrar i byggnaden var låsta. Dock så var inte den närmsta det, så jag och Lottie springer som idioter in och håller för dörren. Var på att den går i lås, hihi.(Dock så visste vi inte detta förrän de andra 4 kommer upp och skriker det i våra ansikten.) Springer upp och blockerar hissen, jo vi var verkligen på bus humör.


Slår på datorn var på att Cherish frågar vart jag har varit och varför jag inte är nere på förfesten. Jaha, på med skorna igen och ner till Tuke. Världens mest skönaste kväll som avslutades nere vid Tuke 03:30, efter att ha blivit utkastade av security. Var kanske lite väl högljudda…



Jag älskar detta!


Men hallå?!

Sitter och går igenom papper och annat skit inför provet på torsdag och egentligen för att rensa undan på skrivbordet.
Såg då att jag hade glömt att skriva i en sak i filofaxen, och vad hittar man där då mån tro. Jo en lott med vinst, som måste lösas in innan 1maj. Hur jävla dumt är det inte att den ligger i min filofax i England då.
Måste ju säga att detta känns ganska typiskt mig, la ju ner den för att jag skulle komma ihåg att lösa in den...

Men men sånt är livet, som tur var det ju inga miljonbelopp jag hade skrapat fram varifall.



Nothing Can Compare

Well I been thinking about the future
But I'm too young to pretend
It's such a waste to always look behind you
You should be lookin' straight ahead








Looking back at sunsets on the Eastside
We lost track of the time
Dreams aren't what they used to be
Some things slide by so carelessly

Smile like you mean it

 




Haha!

Ett nytt sätt att inte ramla omkring i tunnelbansvagnen? De flesta använder sig utav händerna, andra med bakdelen...


Från: Leggins är inte byxor-gruppen på fb

Vår

Alla essäer är inlämnade, min introduktion till backstage är avklarad och jag har inget att göra förrän på torsdag.
Utgång med hela gänget idag, först hem till Cherish och sen vidare till Monkeys.

Alltså en perfekt kväll för rosé och fanta, 17 grader i skuggan och solen skiner som aldrig förr!


Ledmotivet till mitt liv!


This is England

Svensk sommar, nja men nästan. Klockan är snart 9 på morgonen och vi har 12 grader ute. Är ju verkligen så att man inte vill göra någonting idag. Tur är väl då att man bara ska ha introduktionen till de tekniska delarna backstage idag.

Just ja, ska lämna in essäerna också. Sista essäerna för i år. Fy fan vad skönt!!!!

God Morgon

Uppe nästan före tuppen, dags att packa och skriva klart det sista på arbeterna. Fan snart är jag tillbaka i England, där det idag skulle vara 21 grader. Jaha, dags att packa sommarväskan då!

Ciao!

Yes

Fuck you Island!!! Mitt plan är planerat att lyfta i morgon, fy fan vad skönt säger jag bara. Dock så måste jag ju hinna med denna skithög till essä innan jag ropar högt av glädje.

It's not over until the fat lady sings!


Volontären Emma

Åter igen dags för den årliga vår marknaden här i byn och vem ställer upp för att hjälpa Lions med att sälja lotter på tivolit om inte jag. Har gjort detta i 8-9 år nu, shit vad lång tid. Har faktiskt aldrig tänkt på att det faktiskt är så här många år som jag har stått där och snällt sålt en massa lotter till barn och föräldrar som har sina skrikande ungar bredvid sig.
Måste ju säga att det allt finns en charm i det hela. Står ju egentligen inte där för att jag tycker att det är kul, för det finns ju andra saker man skulle kunna göra. Men egentligen, man hjälper ju till och det är ju aldrig fel. Sen så har jag ju sett den här marknaden i så många år nu, det är ju så att man kan den utantill. Vad gör det då att jag står i 2 timmar och jobbar.
Precis, ingenting.

Så hejsan hoppsan, dags att åka till marknaden. Sen hem igen för att fortsätta plugga, snart är man äntligen klar med den sista essä:en. I can't wait!


They call me crazy...

Någon som är på att åka till LA två veckor i sommar?


Nu börjas det...

Årets första myggbett har praktiskt nog placerat sig på vaden och kliar något så in i norden. Perfekt när man ska försöka skriva en essä, jag menar det är ju inte alls distraherande att var cirka fjärde sekund luta sig framåt och börja riva som en tok för att få det att sluta.
För det är ju så, även om man snart har levt i 20 år(!) så har man ju ändå inte lärt sig att det blir bättre om man inte kliar. Utan man måste bara fram med naglarna på det röda märket.

Finns det inget ställe på denna jord som inte har myggor?!



Blodtörstig vampyr? Mjo denna är väl allt annat än vikingen Eric Northman eller mesen Edward Cullen...


Cause I miss you...


The O.C

Man måste ju bara älska Seth Cohen, världens gulligaste och skönaste karaktär. Fattar inte att det var så länge sedan man såg OC, det var ju verkligen en av de bästa serierna. Eller varifall de första säsongerna...
När Marissa ännu inte dött och Seth fortfarande var lite utan en nobody.



Så en paus från pluggandet och två delar av första säsongen för att sedan gå tillbaka till att skriva om makt, disciplin och postkolonialism.
Jo då det är jättekul att fortfarande gå i skolan...

 


Grease

Åker nu över till Avesta för att se musikalen Grease och träffa Stina och Amanda!


Sara&Huong träff!

Pluggat i 2 timmar, nu dags att fixa i ordning sig för att fika med Sara och Huong. Var ett tag sedan man träffade de där två sötnosarna.
Har mycket att prata om så fram med kakorna, eller just ja ska ju försöka gå ner i vikt innan beach 2010 är här. Vilket är jävligt snart, fram med vattenkannan kanske man ska säga istället då ;)



Deras blogg: http://sarahuong.blogg.se/


Essay time!

Solen skiner och jag har inte gjort klar alla essäer ännu. Så vad gör man? Jo man sätter på sololjan och tar med sig datorn ut och skriver tills solen går ner!
Tänker inte vara likblek när jag kommer tillbaka till England, om jag nu gör det...


Island

Om ni frågar mig så både hatar jag och gillar detta land just nu; hatar det för att jag kanske inte kan flyga hem till England och gillar det för att denna aska som vulkanen sprutar ut gör så att jorden blir kallare.

Alla som nu hört om denna jäkla växthuseffekt och som mig inte riktigt trott på den får nu se hur man egentligen inte behöver ändra på sig så mycket. Jorden tar hand om sig själv! När den känner att den är för varm och behöver kylas ner för att kunna "överleva" så kickar Island in och sätter igång sin vulkan som råkar ha en massa snö/is på sig som gör så att det blir askmoln och kyler ner planeten igen.

Att sen flygbolagen förlorar en massa pengar och att folk inte kan åka hem via luften utan måste ta bussar, tåg eller båtar. Det är väl sak samma, egentligen.

Fast som sagt var, det kommer ju inte att bli kul att försöka ta sig tillbaka till England via tåg/buss/båt. Men men, man måste väl prova något nytt någon gång. Innan det fanns flyg så funkade det ju att komma till andra länder också. Så helt åt skogen är det väl inte...



Svensson sommar?

Solen skiner, det är 15 grader ute och man känner verkligen att våren har kommit. Dock kan man ju ändå inte sluta längta tills sommaren är här, än svårare blir det ju när morfar ringer och säger att de ska hämta hem husvagnarna i helgen.
En riktig svensson sommar på smögens bryggor, vem vill inte ha det nu?!


Jajamen!

Herregud säger jag bara, har verkligen saknat min underbara lilla kusin Christoffer. Lite lätt halvgalen, blondin och fattar inte att han är rolig. Denna låt har dock sjungits flitigt...


"Håll upp näsan i en grisnäsa!"

Asså hur sjukt kul kan man inte ha med denna galna kusin. Bara sitta i en soffa och prata om allt mellan himmel och jord.
Äntligen en lika galen person med lika sjuk jävla humor som en själv! Saknat att prata minnen, sjuka minnen som inte många i denna världen kan säga att de också har varit med om.
Nej, skitsamma att jag inte har börjat på mina essäer. Pratar hellre med den person som bildar denna duo som kan beskrivas som galenskapen själv!


If you weren't real I would make you up

Dörren öppnades. En nyblonderad tjej med ett stort leende, klev in i huset. Känslan av att se min bästa vän efter sju månader kändes overklig. En ny person stod framför mig, samtidigt som ett mycket gammalt yttre kramade om mig. Emma hade anlänt till stockholm. Jag funderade mycket på om hon hade förändrats, efter att ha startat ett nytt liv i ett annat land, men det var samma gamla vanliga Emma som jag pratade med.



Emma är en person som man kan prata om allt med. Hon kan svaren på de där frågorna som ingen annan har svar på. Efter sju månader utan henne, har jag insett en sak - 
Jag vet att en person som Emma, inte går att ersätta.

/ Kusin vitamin


V-ås

Kommit hem från en hel dag i Västerås och kan ju säga att jag är helt slut! Trött som bara den. Sprang omkring inne på Ikea och hittade en massa saker som jag tyckte var jättebra. (Bl.a en lampa till mitt rum, så nu är det inte mörka natten där inne längre.)

Så jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig tidigare i kväll, men så är det ju Johan Falk på TV:n...
Men det blir att somna snabbt och sen gå upp tidigt för att packa väskan för Stockholm och vakna till innan jag ska till frisören...

Denna vecka kommer det att hända sjukt mkt, love it!



Over and Out

Sista dagen man jobbar för denna vecka imorn då...
Sen till Västerås på måndag, frisören på tisdag, Stockholm från tisdag till torsdag. Nästa helg = ?

När i helvete ska jag hinna med att skriva mina essäer?! Hittar ju ingen tid, nej jag får muta någon jävel som är bra på engelska!


Kanske ska bli nörd istället?


RSS 2.0