Essäer

Sa till mamma att idag måste jag verkligen börja med mina essäer. Räknas det om man har skrivit en titel till var och av dem?
Skulle ju liksom inte sitta fel nu att åka iväg och sola, känner mig som en blekfis! Sen skulle man kanske kunna gå ut och springa lite, få bort det där kakorna som sitter på kroppen...
Skulle nog faktiskt vilja göra nästan vad som helst förutom dessa förbaskade essäer. Men men, de måste väl göras antar jag.
Lite jobbigt att betala 35 000 för 1år och sen bara skita i att göra de sista 3 essäerna för året.

Fast sen ska man ju komma ihåg en sak; jag är ju faktiskt en drama elev ;)

Tid

Varför ska man vrida fram tiden och ha sig?! Det blir ju jättejobbigt för kroppen.
Nu sitter jag här framför datorn och kan inte somna, har till och med fixat om hela garderoben...vikt om alla kläder och hängt upp resten.
Nej det blir att börja träna mera, jag förstår verkligen inte hur en människa kan ha så här mycket energi som jag har. Måste ju vara något fel...

Hemma

Måste säga att efter denna flygtur hem, så kommer jag fan inte att skaffa barn på många miljoner år! Fy fan vad de skrek, sparkade en på benen och nej fy säger jag bara.

Kunde ju knappt sova på planet för att den där jävla fittan till unge skulle sitta och skrika till sin mamma att hon var tvungen att kolla ut genom fönstret.
Så trött som man var så skulle man ju ut och fira Sara som fyllde 20 i torsdags. Det var bara hem, packa upp och gå och lägga sig. 2 timmars sömn och sen iväg på förfest.

Första gången man var ute på krogen i Fagersta också...
Var det inte så att GreenMan skulle läggas ner? Kommer aldrig betala för att gå in där igen, om jag inte är där med 500 andra som jag känner väldigt väl...

Söndagen spenderades i sängen, fan vad jag har saknat min säng. Världens skönaste! Sen har jag ju inte sett på TV på 3 månader nu...
Kände knappt igen programmen som visades...

Nu har jag satt upp nya gardiner, plockat bort disken och har en stark drivkraft att vilja städa huset. Men då skulle väl mamma och pappa tro att det var något fel på mig.
Nej jag får nog ta och försöka få tag på Philippa och se om hon skulle komma över till Sverige eller inte, sen så måste jag planera mina essäer.
För annars kommer ju detta inte alls att gå bra.


Kö...

Dags att stå i kö tills klockan 10 imorn. Haha, detta kommer att bli sick!!!!

Sad times

Sista lektionen med Space, Body, Design har nyss varit och oj vad ledsamt måste jag säga. Verkligen den bästa kursen detta år med en massa härliga männisor! Tur är ju att man inte behöver lämna folket bara för att kursen slutar.
Nu hoppas jag verkligen att jag får de kurser som jag vill ha nästa år! Can't wait...

Bye bye Britain

Fan vad skönt det sa bli att komma hem till Sverige, nu längtar jag fan! Har börjat tröttnat på en del utav folket nu. Eller inte de flesta, men jag behöver verkligen en paus. En riktig paus där jag kan få göra saker som jag brukade göra.
Känns som om man håller på att växa upp allt för tidigt här borta. Allt är ett nytt steg in till vuxen livet, vilket jag inte gillar. Jag ska fan aldrig växa upp, palla sånt skit!


16 igen?


Really?!

Oki, detta inlägg kommer inte vara likt något annat. Bara en liten varning där för alla känsliga...

20 år i augusti, alltid varit singel, aldrig hittat någon som har kunnat hålla mitt intresse uppe. Lite konstigt? Känns mer som om jag är en som vill leva mitt liv till fullo och inte binda sig till någon som sen kommer att förstöra/krossa en. Få en att känna sig liten, känna sig som skit.
Så jag har inte brytt mig i om killen som jag har träffat har haft känslor för mig, för jag har ju inte haft det. Bara en lek liksom.
Men som med allt annat så kommer det ju tillbaka mot en. Så när jag flyttade till England så tänkte jag att jag nog skulle ändra mitt sätt att tänka på. Ett misstag jag sent kommer att glömma!
Börjar gilla en kille, en som är likadan som mig. Att jag inte kunde se det tidigare?!
Idioten kör samma spel som mig. Men jag antar att man blir blind för sitt egna spel först...
Eller så är det England som har gjort mig till en pussy, nej får ta och bli Emma igen. Inte bry sig ett jävla piss om killars känslor.
För om du faller så faller du hårt, sen är det bara för den andra att spela dig. Låta gå det så långt att du tror något annat och sen är det du själv som har fuckat upp allt och den andre an bara stå där och inte bry sig.

Hur fan kunde jag inte läsa av mitt egna spel tidigare, måste ju säga att jag är jävligt glad att det inte hann gå så långt som det har gjort för andra.

Varifall så har jag och Pippa bestämt oss för att vi skiter i dessa så kallade killar. För det finns ändå inga bra nog i våran ålder. Så dags att leka av sig och vänta med att bli vuxen.
20 betyder fan inte att man ska börja en familj eller något i den stilen. Nope, jag skiter i det motsatta könet nu och har kul istället. För jag pallar inte sitta och grubbla hela jävla tiden.




Måndag

Shiet säger jag bara, har prov idag. Tror ni att Emma har pluggat mycket inför det då? Nej, verkligen inte. Tror jag håller på att dö nu, har bara struntat i att göra det. Måste dock säga att denna lektion suger, fattar verligen inte varför vi ens skulle ha den.
Vem fan tycker att det är ett skådespel att titta på sig själv i spegeln, oki mamma kanske. Men det är ju bara för att hon är lite halvt galen när hon står framför en spegel.

Varifall så handlar detta prov om ett ovanligt event. Något som jag inte har sett förut eller vet något om, så vi gick och såg Greyhound Racing. Var de sämsta jag någonsin har betalat £5 för någonsin! Men men, det kanske betyder att jag kan skriva ännu mer. Förhoppningsvis.
För min grammatik kommer att vara piss!!!!

Work work

Mycket att göra nu, så därför ska jag äta sushi och kolla film...

Nej men tar en paus från allt arbete, har ju hållit på i 2 dagar nu och försökt hinna med allt...


Känns bättre nu!


Måndag

Har varit en helt okey dag här borta i landet som har vår! Fattar dock inte hur det kan vara snö och kyla i landet lagom fortfarande.
Känns helt sjukt, fast iof om jag hade bott där nu så hade jag nog bara tyckt att det var normalt och undrat när våren skulle komma...

Tog en mysig eftermiddags promenad idag, gick förbi vattenfallet och det doftade precis som det gör på västkusten eller i skärgården på somrarna. Hur mysigt som helst och det fick mig att längta till sena svenska sommar nätter. När solen aldrig går ner och man kan vara ute hela tiden.

Nej, det får allt ta och bli sommar snart!


Nästa år

Har precis skrivit ner mina kurs val för nästa år. Gud vad jobbigt det var att välja, ännu värre är väl att jag inte vet om jag kommer att kunna få de kurser jag vill ha heller. Så på onsdag ska jag prata med min personal edvisor om vilka kurser som jag kan välja utav de jag nu har benat ner det till.

Sen i maj får jag veta om jag har fått de kurser jag vill ha. Jobbig process detta!


Filmtips

Om ni ska se en film, med kärlek och skratt. Helt enkelt en gullig tjej/kärleks film. Så rekomenderar jag When In Rome. En film som faktiskt överraskar en del, visst man vet efter 20 min vad som kommer att hända i slutet men vägen dit är en rolig timme som jag tror de flesta kommer att gilla.

Watch it!


Fjällen...

Hade världens konstigaste känsla när jag vaknade i morse. Vaknade utav att en kall bris blåste in genom fönstret och solens strålar som letade sig fram genom gardinerna...
Kändes precis som om man var i fjällen och vaknade upp första skid-dagen. På med skorna, ut med brädan och upp i backen.

Inte för att det skulle funka här... 10 plus grader och solsken, japp det är vår här borta. Hoppas verkligen att Sverige är som vanligt och fortfarande kallt med snö. Kan ju inte åka hem på lov och inte åka snowboard. Hur skulle det se ut :O




Lady Gaga & Beyoncé = Thelma & Louise?

Nya videon till Lady Gagas låt Telephone skriker Thelma & Louise. För att inte tala om hur mycket feminism de har fått plats med samtidigt som de sexualiserar kvinnor.
Förstår mig inte riktigt på videon, Jonas Åkerlund har gjort bättre. Detta skådespeleri som de båda sångerskorna försöker sig på hoppas jag verkligen inte att vi behöver se mer utav.
Det räcker med att de larvar omkring på en musikvideo, annat behöver de inte göra...

Måste ju dock säga att låten är bra, skulle kanske vara konstigt annars. En Lady Gaga låt som inte skulle spelas på klubbarna. Vänta nu VA?!
Nej precis, party-monstret hör liksom hemma där på dansgolvet. Flickan med världens sjukaste stil får alla upp på fötterna, vare sig du är nykter eller halvt däckad. Går inte att missa en Gaga låt ;)


Ojdå

Gud vad dålig jag har varit på att uppdatera, men det är ju så att det har ju hänt så mycket nu under denna vecka att jag har liksom inte haft tid att skriva något.
Det kommer nog bli ännu sämre nästa vecka, då alla arbeten ska vara klara och så.

Men varifall så var jag i London igår (igen) och träffade Madde. Var ju evigheter sen jag träffade henne! Vi hade en mysig eftermiddag/kväll inne i Camden. Måste ju säga att efter detta så börjar man verkligen sakna alla i Sverige.
Tur är väl då att man snart kommer tillbaka, den 27. Som börjar med utgång. Låter helt perfekt tycker jag ;)

What to do...

Tillbaka från Design och jag kan ju säga att all den energi som man hade tidigare idag har ju helt försvunnit.
Man kanske tog ut allt innan killarna åkte idag, parfym och deo-lukten ligger fortfarande kvar som ett moln i rummet.

Men vad ska man säga, leka krig med deo och parfym blir aldrig gammalt. Även om man "snart" lämnar tonåren bakom sig.
Galet kul, fast jag har gått runt hela dagen och luktat man...Vilket kanske inte har varit det bästa. Kate gav mig till och med ett nytt namn!
Jag heter nu Brian, a man with large manboobs...

Samma sak som Emil nu får heta Emelina, ungen plattade ju håret när han var här!


Grattis Louise!

Min älskade, min lilla Louise fyller idag 20! Saknar dig gumman! Hoppas att du får en helt fantastisk dag!!!!


Man?

Nu har killarna hoppat på bussen och är på väg hem till Sverige. Har haft en galen vecka, man trodde väl inget annat!
Varifall så kunde de ju inte lämna mig tomhänt...

Så nu har jag, schampo och duschgel för män, deo för män, hårgel och rakhyvlar...

"Nu kan du bli en i klubben liksom" (Emils kommentar när han såg mitt frågande ansikte)


Suit Up!


London baby

Bestämde med killarna igår att vi skulle åka in till London idag, vid 10.
Så smart som jag är så gick jag inte upp förrän vid 9 och segade mig. Fick ett sms vid 09:45; är du påväg ner?

Haha, jag visste det. De låg fortfarande och sov! Vilken tur att jag känner dessa idioter så bra att jag inte gick ner och bankade på dörren som ingen skulle ha öppnat.


Phonecall


Lillebror har landat! Nu ska jag bara försöka skriva de sista 300 orden på min essä och börja planera allt för ikväll. Damn it, detta kommer att bli kul.

Det är international week här på Royal Holloway och temat för utgång ikväll är "Rep Ur Country", så dags att ta fram svenska flaggan igen och do it like a Swede!




 


Radio P4 Royal Holloway

Klockan är 00:14 och här är ekot! Emma Wallin har fortfarande inte skrivit klart sin essä. Dock ser det mycket ljusare ut på den fronten då hon faktiskt har klarat av att skriva halva.

Ni ska då komma ihåg att hon hittar på det mesta i sin essä, eftersom hon inte hade tid att åka in och se en rättegång.

Inne i rum 341 spelades det ikväll "The Game of Life", där Dan Brewer efter 2 timmar av blod, svett och skratt vann över Camilla, Lottie och Emma.

Det var allt för ikväll, vi återkommer med fler nyheter i morgon.

God Natt!

Sunshine

God morning sunshine, you are my sunshine, my lovely sunshine, you make me happy!
So happy!

Solen skiner och ni vet den där känslan som man alltid får i april/maj. När man sitter i klassrummet eller framför datorn och ska skriva en essä. Det går bara inte! Man vill bara ut, ut till det vackra vädret och ha sommar. Precis så är det nu. Ute är det 7 grader och solen skiner och värmer, folk som inte har essä:er som ska in denna vecka sitter ute och dricker en pint.
Fy fan vad orättvist säger jag bara! Jag vill också sitta utanför Crosslands och dricka en pint (dock inte öl...får bli cider).
Gud vad jag längtar tills alla dessa essä:er är över. (Vilket är ganska snart.) Då kan jag också få sitta ute och inte göra något.


Frankrike 09


Leap Year

Pallar inte med mer plugg, jäkla essä! Får ta och skriva den imorn...

Tittade klart på Leap Year istället, väldigt förutsägbar men who cares. Är sjukt trött, blir nog en tidig kväll...


RSS 2.0