Audition part 2


Printing

Dessa teater lektioner, man behöver ett manus som inte går att köpa utan man måste skriva ut det från Internet...
120 sidor och 30 min senare och man sitter där med manus i hand och ska börja läsa det, men gör man det? Nej man börjar måla naglarna istället och börjar planera för kvällens utgång.
Oj oj, livet som student; kanske den bästa delen i sitt liv.

Får plugga i helgen istället, har ju en audition imorn och då ska jag även hinna med att träffa Chama. För det är just det jag har gjort denna vecka, träffat en massa folk som man inte har sett på hela sommaren.
Det känns verkligen sjukt kul att vara tillbaka, även om det är lite konstigt att inte vara en fresher längre.
Får säga som Louis sa; vi är re:freshers.

Bilder från förra året:


























SD

Sverige Demokraterna - verkligen? Vad fan är det som händer, ska vi gå tillbaka till tiden då en viss person regerade över nästan hela europa och tog livet av dem som inte ansågs vara utav rätt ras?!



18 (eller 20) and life


Get ready...

Dags att klä på sig och gå hem till Johnny, Kate, Trolly och Katie...mest för att stjäla Johnnys säng. Förra året var det han som stal min, nu är det dags för pay back!


Andra året

Igår var det 1år sedan jag började plugga här borta i England och precis som den gången så åkte vi in till centrala London på förmiddagen. Dock så gjorde vi lite andra saker denna gång...

Igår gick vi (jag, Dan, Joe, Pip) i protesttåget mot påven. Måste säga att det var en intressant upplevelse, men det var även många som var där utan att veta riktigt vad det var man protestera emot. Några kanske sa, eller skrev lite väl "onödiga" saker som jag lovar att de själva inte visste vad de betydde.
Själv gick jag där för att protestera mot hur någon som är så högt uppsatt i världen kan säga sådana korka saker som just påven har gjort, bland annat att säga att kondomer ger dig AIDS. Yeah right, någon skippade visst sexualundervisningen i skolan.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article7809480.ab












Nej men ser man på...

Nu har man äntligen fått internet här i huset. Eller jag vet inte om man direkt kan kalla det för hus. Det är "snart" klart men vad betyder snart när man behöver det nu?

Vi kan varifall sova i det, eller indierna (englands motsvarighet till polacker) börjar ju arbeta var dag vid 7-tiden. Ingen sömn här inte, men men det har väl inte skadat någon att sova middag istället för att ligga och dra sig på morgonen?!

Anyhow, snart är de andra tillbaka efter sin foodshopping så då är det dags att dra igång denna termins första get-togheter...

Byggare säger jag bara...

Dessa byggarbetare, de kan inte ens göra klart ett hus i tid. Så när allt känns som om att det ska falla ihop och bara bli det värsta man har gjort i sitt liv så letar en liten men stark solstråle sig fram emellan de tjocka molnen.

Kan ni tänka er, jag slipper köpa ett tält och campa i parken vid skolan på söndag. För nu kan vi faktiskt flytta in?! YAY!!!!!
Hus helvetet är klart, om det nu händer något skit med det så kommer jag seriöst ta livet av någon. Förhoppningsvis så blir det han som äger huset och ingen annan som kommer i min väg...





Ett tält för en prinsessa ;)



Kanske skulle sätta upp tältet vid parkens vattenfall? Skulle ju kännas lite som hemma liksom, Hunneberg...


Nattmusik


19/09/10

Som om ingen hade undgått detta faktum att det är val i Svearike igen, så tänkte även jag påpeka det...

Det är nämligen så att jag har försökt få valsedlar som gör så att jag kan poströsta, tror dock att min kära mor sa att de hade kommit. Jag som dock befinner mig längre ner i landet än vanligt måste således vänta tills helgen; då min mor och bror kommer ner och hälsar på.

Hoppas ingen är en soffpotatis, utan faktiskt går och röstar. Även om du är utomlands.










Ps. Var nu ingen latmask och rösta på de rödgröna för att du tror att du ska få mer pengar. Jobba istället och tjäna dina egna pengar istället för att ta av alla andra för att sedan ligga hemma på soffan och skrika över hur dålig ekonomi Sverige har.



 

 


Lillebror

Fan vad stolt man blir när ens bror klarar av saker och ting, som när han tog studenten. Man kände liksom en glädje för honom, att han också äntligen var klar med den skiten (även kallat: den delen av sitt liv).

Samma glädje och stolthet kände jag idag när han ringde och sa att han hade tagit sitt körkort. Fan vad bra den "lilla" killen är alltså! Man vill verkligen vara en syster till honom, han är så bra på så mycket och när han klarar något som jag vet att han har lagt ner så mycket tid och själ till så känner man sig så bra att vara syster till en sådan kille.
Även om jag kanske inte har varit till så mycket hjälp när det gäller körkortet (eftersom min filosofi om körkort är att skaffa en chaufför) så blir man så jävla glad.

Grattis på dig gubben!!!!!








Du är varifall ingen kärring bakom ratten!

Finally

Äntligen funkar Internet igen så nu kommer de uppdateringar som skulle ha publicerats idag...



RSS 2.0