11:11

När klockan är 00:00, 11:11 eller 22:22 så ska man önska sig något för det betyder tur. Fuck that säger jag bara, klockan slog 11:11 och mitt internet la av precis när det bästa i sången som jag lyssnade på kommer.
Nehe säger jag bara, detta blir inte en rolig dag.


God Morgon

God morgon mina kära läsare, har precis ätit frukost (havregrynsgröt för det blir man stark av).
Vaknade vid 8 idag och såg att vädret ute var hemskt, spöregn och grått. Typiskt England väder helt enkelt. Men jag som har bestämt mig för att träna varje dag nu gjorde inga sura miner.
Utan fort upp ur sängen och på med träningskläder.

Kanske inte var det bästa jag har gjort i mitt liv, jag droppade av vatten när jag kom tillbaka. Måste ju säga att det var tur att det var bra musik som pumpades in i öronen för annars hade Emma Wallin inte varit så glad.
Ett varmt bad på det och sen frukost har dock gjort mig alldeles slut. Hoppas verkligen att jag får den där energi kicken snart. Måste ju fortsätta med min förbannande logg bok som inte verkar ta slut.
Visade dock den för Sami och tydligen hade hon gjort 1/3 av vad jag har gjort. En smärre chock fick hon när hon läste min. Tydligen hade läraren sagt att det räcker att göra så lite som Sami har gjort.

Om det nu räcker att göra så lite, varför skriver det på kursplanen att man ska skriva så mycket mer då?
Jag förstår mig inte riktigt på detta ibland. Men men, förhoppningsvis betyder detta att jag kan få mer än bara en godkänt betyg och det är ju inte helt fel.

Nej tillbaka till arbetet! Här ska det skrivas en + 70% logg bok! :D


Nörden är tillbaka! Denna gång ska det
pluggas rejält!


25 timmars dygn?!

Vart försvinner tiden?! Jag tror att jag håller på att bli galen. När jag äntligen planerar och får saker gjort så räcker inte dagarna till.
Jag måste skriva en logg bok till en av mina lektioner, och ja jag vet att det är dumt. Men jag har råkat spara detta arbete tills nu. Det har gått 9 veckor och jag har inte skrivit ner en enda. Men nu när jag har börjat så förstår jag varför jag har sparat detta arbete tills nu. En vecka (en lektion) tar ju en hel dag att skriva. Jag skojjar inte, jag har suttit här vid mitt skrivbord i snart 9 timmar och nu är jag äntligen klar med första veckan.
Det är cirka 10 dagar kvar innan jag måste lämna in logg boken.

Som sagt var, jag kommer att dö! För det är ju inte bara den här saken jag måste göra. Utan vi håller ju på att sätta upp en pjäs också, som vi inte alls har kommit långt med och som ska visas om 1 vecka.
Sen har vi presentation på onsdag om Annie Oakley. Som tur var så blev jag klar med den igår, så det är lugnt. Men jag måste ju ändå gå på möterna innan redovisningen så att hela gruppen är på samma plan.
Där försvinner 2 hela timmar!
Men men jag ar tänkt såhär: Jag gör bara så mycket som jag behöver så att jag klarar av kursen.
För jag vill inte vara död innan julen ens har börjat. Det skulle ju vara katastrof!


Bästa med att ha en presentation i en teatergrupp?
Man får plus poäng av att bara klä ut sig
till personen man berättar om.


Lunch-underhållning

Hur söt får man bli liksom! Bra underhållning till lunchen!


Planera

Så jag bestämde mig för att inte gå ut, eftersom jag inte kommer kunna göra något i närheten av vad som kallas course work.
Dock så har jag haft en hel del personer kommit upp till min dörr och bett mig att komma ut, att det inte skulle vara lika kul utan mig osv.
Men nu är det så att jag har bestämt mig för att vara en duktig student och göra klart allt denna helg. För att gå ut och ha kul innan jag åker hem, nästa helg.
Bra plan eller hur?!
Jag har äntligen lärt mig att planera inför något viktigt. Dock så glömde jag bort något viktigt idag. Äta.
Åt bara socker, äckligt mycket socker. Så jag fick en kick som sen (nu ikväll) försvann och gjorde så att lilla jag mår piss istället. Tur att jag hade ris och pasta som går att göra iordning fort. Mår bättre nu men, där har vi lärt oss en läxa!


Facebook

Varför älskar man ansiktsboken? Jo för att alla är inne där hela tiden och man kan skriva en massa random saker när man har tråkigt. Som jag har nu, eller egentligen inte tråkigt. Bara det att jag verkligen vill gå ut ikväll men vet inte riktigt om jag kan. . .

För det är ju så att jag har betalat min flygbiljett och sånt nu och det är snart slut på terminen, vilket betyder at ja snart kommer hem. Känns så konstigt, kommer sakna alla här. Vi har ju blivit som en liten familj.

Varifall så kan jag inte förstå hur lite tid det är kvar på terminen och hur mycket jag faktiskt har att göra. Som vanligt så har jag inte riktigt hittat den där insperationen att göra sakerna men den kommer nog snart.
Som sagt var jag, kan ju sakerna som jag ska göra så det är väl bara att börja. Ta tjuren i hornen liksom!

Team Jacob

Sorry guys, men nu är det så att jag har bytt sida! Jacob är en miljon gånger snyggare än Edward!

Team Jacob! Som Kelsey sa: Jag bryr mig inte om att han är 2 år yngre.

Var en väldigt rolig kväll med Kelsey. Buss + Bio = £6 ( Oh yes we like)



New Moon

Yes jag vet att jag är lite efter men men, så är det när man har plugg.
Ska varifall springa ner till middagen nu och sen till bion.

Ciao


Frukost

Nu är det såhär att jag och Kate har bestämt oss för att även om vi börjar kl. 14 några dagar i veckan så ska vi ändå gå upp vid 8.
För annars sitter man där som ett fån och helt plötsligt har hela morgonen (1 timme) gått och man måste springa till sin lektion.
Nej nu blir det andra bullar, gjorde min första skål med gröt idag också. Känns helt underbart, inte för att jag kommer att hinna göra något innan min lektion (som börjar om 20 min) men ändå. Jag gick upp vid 8 och gick ut för att jogga, allt känns mycket bättre idag.
Kan vara för att jag pratade med Kate igår, om Imogen. Berättade att jag inte gillar hennes närvaro. Tydligen är jag inte den enda som har sagt detta till Kate. Men det var lugnt, hon skulle se till så att Imogen inte var är inne så mycket och att hon inte säger några dumma kommentarer.

Så nu slipper vi den haggan. Perfekt.


Helt perfekt frukost


Space Body Design

Läxor, läxor. Aja man hinner ändå med det 10 min innan lektionen börjar ;)

Hata hata hata

Jag hatar detta Internet! Jag kommer inte in på sas.se, vilket betyder att jag inte kan boka min biljett hem!!!!
Hata jävla founders Internet!

Julklappar

Yes, min favorit högtid någonsin är snart här och jag har redan kommit på flera julklappar. Detta år ska jag a det fixat innan den stora ruschen!

Men eftersom jag vet att min familj och släkt läser denna blogg kan jag inte ens ge en hint om vad det kan vara eller vem det kan vara till. Kan dock säga att det är väldigt bra julklappar, sånna som man inte skulle tänka sig att få utav mig. Hehe. . .


My horse is amazing!


Grattis Elin!!!

Idag fyller en av de mest galnaste, roligaste, snällaste, goaste utav personer år! Det värsta är att jag inte kan vara där och fira henne.
Så jag får väl göra det när jag kommer hem helt enkelt.

Grattis Elinpelin, saknar dig sjukt mycket. Behöver lite fler galna personer här borta (blir lite ensamt ibland liksom).


Bara för att!!!


Sover i min säng om 21 dagar!

Åter igen har jag inte bloggat på ett tag. Bad bad Emma.
Men igår var nog den tråkigaste dagen i hela mitt liv. Seriöst, jag tror aldrig att jag har varit så irriterad på allt och alla som jag var igår.
Kom på att jag faktiskt inte alls gillar surf klubben. För det är ju för i helvete ingen jävla sport klubb om man hela tiden festar oh gör inget annat. Lata jävlar.
Så nästa år tänker jag gå med i andra sporter, sånna som man faktiskt tränar i.

Varifall så när allt var som värst så gick lilla jag ut på en promenad och rensade min hjärna. Allt blev lite bättre, tills jag kom tillbaka och fick se vem som var i mitt rum.
Jag hatar henne, mer än något annat på detta universitet. Hon dumförklarade mig första gången hon träffade mig och nu fortsätter hon att titta ner på en.
Hata, hata, hata att jag har bestämt mig för att inte vara gamla vanliga Emma-bitchen.

Nej, det ska bli skönt att komma hem snart.

Veckan som gått

Onsdag: Idag landade pappa och Erik i England och jag har bestämt mig för att inte göra några läxor alls medans de är här. Så dags att plugga på extra mycket nu innan jag springer ner till Egham och äter middag.

Kändes lite konstigt att äta en god middag. Inte för att jag inte har gjor det på över 2 månader men som sagt var, kvalitén på maten i skolan är inte den bästa. Dock så tyckte lillebror att det var för lite mat och förstod inte hur jag kunde bli så mätt på det lilla.
Sen följde de med upp till skolan, lillebror ville ju se hur det såg ut.

Torsdag: Idag hade man lektion som vanligt. Dock så hände något helt underbart! Jack blev tillsagd!!!!! Något av det roligaste som har hänt är på skolan måste jag säga, äntligen slipper man skitungen som pratar strunt hela tiden.
Något annat som också var helt otroligt var att jag faktiskt förstod vad min lärare sa idag på den andra lektionen. Fram tills idag har detnämligen varit ett ganska svårt moment, eftersom hon har världens sämsta accent.
Varifall så ska jag ner till pappa och Erik snart. Vi tänkte åka in till Staines för att kolla läget där borta.
Sen så ska jag ju ta med lillebror på pub-runda. Ska bli intressant...

Fredag: Idag har jag och pappa planerat att vi åker in till Windsor. Måste ju säga att efter gårdagen så vill jag gärna ha lite mat i magen. Tur är väl att pappa tog med sig lite godis hemmifrån (cirka ½ kg)...

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Windsor.
Vi åkte dit, träffade några norskor på bussen och pappa skrek: Heja Norge! Trevligt sätt att bli bemött på, eller vad säger ni?
När vi väl kom till Windsor så letade vi efter ett ställe att äta på. Väntade på maten i typ 1 timme och åt i cirka 1 timme. Sen regnade det som in i helvete. Pappa såg ut som en katt som hade drunknat och jag kom på lite försent att jag hade ett paraply med mig...
Varifall så hittade Erik ett par skor, eftersom de andra var så utslitna att de läckte in vatten. Killar säger jag bara, kan ni inte köpa lite fler skor så slipper ni gå i samma hela tiden?!

Men när vi skulle åka hem (efter att ha tittat igenom Windsor och tagit en kaffe på Starbucks m.m.) så kom inte bussen. Den skulle gå 20 över (det fick vi reda på när vi gick och ställde oss vid bussplatsen runt 5 i) men när klockan var 5 i halv så hade fortfarande ingen buss kommit.
Så vi väntade och väntade, när klockan var 20 i ringde jag och kollade var det var för fel på busstrafiken. Mannen i andra änden svarade att en buss skulle komma 23 över och en annan 10 i. Han visste dock inte varför den som skulle komma 23 över inte hade kommit.
Nehe tänkte vi, och vad fan gör vi om den som ska komma 10 i inte kommer?! Klockan blev 10 i, tror ni att bussjäveln kom eller?
Nej! Men därimot 5 över. Så vi stod och väntade på bussen i 1h 10 min. Som tur var hade man trevligt sällskap.

Väl hemma i Egham igen skyndade jag in lillebror i duschen för att gör sig i ordning för kvällen. Det var nämligen dags för mig att fira min lillebror (som fyllde 18 i Okt). När han väl var klar, han tar nästan längre tid på sig än mig i duschen juhe, så gick vi till Medicine för att skriva in honom som gäst.
När allt detta var klart kunde vi äntligen starta förkröket!

Måste ju säga att det blev en lyckad kväll, trots att vi hade bestämt att vi skulle äta frukost i London. Lillebror tyckte att England var bättre än Sverige, här var tydligen alla mycket trevligare.

Lördag: Svårt att kliva upp i morse? Kan man väl säga att det var...
Men har man lovat så har man. 07:30 var man uppe för att dusha bort gårdagen. Sen gick jag ner till pappa och lillebror. Lillebror, som vaknade när jag kom och knackade på dörren vid 9-tiden. Jäkla skitunge, fick sova mycket längre än mig.
Varifall så gjorde de sg i ordning och så åkte vi in till London.
Väl inne i London åt vi frukost och visade staden för lillebror. Åkte till Primark och gick till Carnaby Street för att åka till China Town. Sen fick pappa en idé.
Vi kunde ju gå till National Gallery. Jag och pappa som tycker om konst tyckte att det var en trevlig visit. Dock så höll Erik på att dö.
Jag tänkte att när vi kom till Monet så borde ju han känna igen några tavlor så jag frågade honom:
- Men den där tavlan med bron och näckrosorna känner du väl igen?
- Vilken då?
- Den där borta. *Pekar på tavlan*
- Nej, vad är det där för något?!
- Men det är ju Monet!
- Aha, och vad är det?
- Monet är han som målade tavlan Erik!
- Ah, men hur fan skulle jag kunna veta det?!!


Både jag och pappa skakade på våra huvuden. Men men, man kan inte veta allt. Eller hur lillebror...
Sen kom vi på att Erik inte hade sett Big Ben. Pappa tyckte dock att Big Ben egentligen inte var något, den är ju lika stor som kyrkan i Norberg. Eller vad han nu sa.
Dock så fick han en annan åsikt när han såg den mer på nära håll och lite senare på natten. Den kanske inte var lika liten som kyrkan i Norberg...

Väl hemma i Egham fick jag titta på TV för första gången på över 2 månader. Inte för att jag har saknat den, men det kändes som om att det var behövligt att titta lite nu.

Söndag: Idag har jag fått sovit ut, vilket var skönt! Har faktiskt inte gjort något speciellt idag. Förutom ätit mat och glass i Windsor och tittat på TV ett litet tag. Eller jo jag visade lillebror "Rena Rama Rolf" på YouTube. Kan inte fatta att han har undgått den serien. Hur bra är inte Robert Gustafsson i den serien egentligen?!

Måndag: Idag har jag haft skola, som vanligt. Det är också pappa och Eriks sista dag innan de åker hem. Så direkt efter min lektion ska vi åka till Staines för att handla mat. Hur lycklig tror ni inte att jag är?!!

Dagens lektion var mycket bättre än förväntat. Vi kom långt med vårat teater-stycke, som vi ska sätta upp nu i December. Jag kom även på hur vi kan använda oss utav scenen. Kanske är ganska bra med tanke på att det är jag och två till som gör design. Alltså hur scenen ska se ut och vad vi ska använda oss av för ljus, ljud m.m.
Faktisk väldigt rolig uppgift, dock skulle jag vilja testa på att regissera nästa gång.

Gaaaah!!!! Jag har MAT!!!! Tack min underbara pappa, nu överlever jag tills jag ska åka hem!

Tisdag: Idag har pappa och Erik åkt hem. Kom även på att det bara är 3 veckor innan jag får träffa dem igen! Den 11 December åker jag hem till, enligt lillebror, kalla Sverige.

Måste ju säga att detta blev ett långt inlägg, men men.


 


Tisdag

Nu har pappa och lillebror åkt hem. Jag har haft en väldigt rolig vecka som bland annat har involverat att vänta på en buss i 1 timme.
Varifall tänkte jag uppdatera er hur veckan har sett ut lite senare idag. Måste nu tyvärr läsa igenom ett manus och sen springa till en lektion. Fast vänta, jag ska äta lunch innan dess också.
Vet ni hur konstigt det känns att säga så? Har precis ätit frukost och om någon timme kan jag äta lunch. Annars brukar det ju vara så att jag äter ett paket nudlar vid 12, så att det blir både frukost och lunch.
Jag fick ju nämligen mat av pappa igår. Mat som räcker tills jag åker hem på jullov!

Tack!

I'm a fish!

Gör man något 24/7 så hinner man inte med att uppdatera här. Så är det bara. Men imorn åker pappa och lillebror hem så då är jag tillbaka.
Mycket har hänt på en vecka kan jag berätta, mycket som inte kommer att skrivas här. . .

Hörs imorn ;)


Fekke fekke spåra spåra!

Firandet av lillebror har börjat! Tårta, krök och musiken pumpar ut genom högtalarna! Nu kör vi.
Vi ses i dimman ;)


Gamla goa tider!


Yay!

Pappa och Lillebror är här!!! Eller de är i Stains och snart här ;)
Så äntligen får jag träffa min familj också. Varlite jobbigt där ett tag när alla träffade sina föräldrar, syskon eller vänner hemmifrån och man själv inte hade sett någon hemmifrån på över 2 månader.
Men nu är de snart här, så jag lär plugga på som fan nu så att de inte behöver sitta och titta på mig medan jag skriver.



Update, Update, Update, Update!!! Eller inte. . .

Jag är sämst! Glöm allt jag sa förut. Jag har för mycket i mitt lilla huvud och då blir det som det blir.
Tänkte såhär att eftersom jag inte hade ork nog att ta mig till lektionen idag så kanske det är bra att ta en liten promenad för att få lite frisk luft. Det brukar ju rensa upp saker och ting i huvudet.
Så när jag kommit halv vägs in i parken tittar jag på klockan för att bestämma hur lång promenad jag ska ta.
Klockan var 16:00!
Stannade plötsligt upp. Det var något jag skulle göra innan fyra! Men vad?!
LÄMNA IN ANALYSEN! Fan också, jävla skit!
Så jag sprang tillbaka, inte bra mår skit nu, och skrev ut arbetet. Sprang till teaterbyggnaden och fick till svar att det kommer att dras av 10% av mitt arbete. Vilket kommer att göra så att jag får ett sämre betyg eftersom jag inte kommer att ha tillräckligt med ord.
Ibland asså, jag förstår inte vad det är för fel på mig.

Men sen sa jag till mig själv: Bara för att jag får ett dåligt betyg på ett arbete betyder det inte att jag är en sämre skådespelerska.
Tyckte det var bra sagt av mig själv, lite stolt faktiskt att jag kan se det från den sidan. Istället för att freaka ut för att jag inte fick ett MVG, eller skrev en första klass essä (som det heter nu).


Är väldigt bra på att kasta löv varifall.
Kanske ska bli en professionell lövkastare?


Björne!

Jag är sjuk, som ni alla vet vid detta laget. När man är sjuk så får man lust att titta på barnprogram och en av de bästa någonsin är ju BJÖRNE!!!!!!
Men den riktiga Björne, inte den nya. Den låter ju bara töntig och dålig.


Alexandra Skarsgård?

Är det bara jag som tycker att det ser ut som att denna svenska heting har boobies?!


www.alexander-skarsgard.com


Update, Update, Update, Update!!!

Jag är bäst, blev precis klar med min analys. Den har blivit genomläst av mina vänner och alla har sagt att den är bra. Så jag borde ju bli godkänd.
Oj, känns konstigt att säga "borde bli godkänd". Jag brukar ju alltid få mer än bara G.
Så då säger vi om den där meningen. . .
Jag borde ju få minst 60-70% på analysen. Yes minst VG!

Den bästa högtiden någonsin!

Gaaah, ibland saknar man verkligen att ha lov.
Inte för att jag brukar göra annat än läxor på loven men ni vet de riktiga loven. Sommarlov och jullov. När man får andas ut och göra roliga saker. När man inte behöver bry sig om vad skola är.
Detta vinterlov kommer att vara fyllt med allt jag älskar. Men även saker som kommer att göra mig stressad.

  • Jag måste jobba, för att få pengar till att leva här borta i England.
  • Jag måste skriva en essä. Ni ser skolan försvinner aldrig.
  • Jag måste tyvärr stressa. Jag vill ju träffa så många utav mina nära och kära som jag kan.
  • Jag kommer att bli fet av all mat och godis jag kommer att smocka i mig. Fast i och för sig så kanske det är en bra sak.


Typiskt mig

När i helvete ska jag lära mig att planera?! Seriöst, om jag fortsätter så här genom hela mitt liv. Ja då kommer det inte finnas så mycket Emma kvar när hon börjar närma sig 30.
Jag måste lära mig och börja förstå att man inte kan sitta dagen innan ett arbete ska lämnas in och skriva det.
Jag gör det jämnt. Vet inte någon gång som jag inte har gjort det.
Visst när jag var yngre så lärde jag mig allt utantill, men jag satt fortfarande kvällen innan och läste på extra mycket på något jag glömt.
Eller jag vet inte om jag riktigt glömt det, har aldrig hittat den där glöden man behöver för att skriva ett arbete förrän det bara är några få timmar kvar innan skiten ska vara klart.
Det är samma sak när det kommer till att öva in ett manus, jag gör det i sista sekund.

På något konstigt sätt har jag ändå klarat mig ganska bra. Eller väldigt bra kanske man ska säga. Kanske ligger i min natur att stressa, vara lung, stressa, kolla film istället för att skriva (får dock väldigt bra idéer när jag gör detta) och sen stressa halvt hjäl mig igen.

Nu är det såhär att jag har en audition ikväll. Jag mår piss. Jag är fortfarande sjuk. Vilket också är typiskt, varför kan jag inte bara vara sjuk i 1 vecka? Varför ska det alltid vara längre än så?!
Men jag har satt upp ett mål (ha, rubriken stämmer in perfekt idag). Om jag har skrivit 1200 ord innan min audition. Då kan jag gå.
Dock så ser det inte så lovande ut. Har skrivit 400 och det är 45 min kvar innan jag måste gå. Om jag nu ska gå.



Be smart girl!


Church

Nu undrar ni säkert varför det står som det gör i rubriken. Men det är faktiskt så att jag ska till kyrkan idag. För första gången. Eller ja jag har ju varit i kyrkor förut men då har det ju varit dop/bröllop/begravning/Lucia/skolavslutning. Nu ska jag dit utan att det är något speciellt.
Eller det är väl något speciellt egentligen. Chama ska nämligen hålla i predrikan. Något som hon har varit nervös inför under hela veckan. Så självklart åker man och lyssnar och ger henne stöd. Som en sann vän.

Sen så är det ganska skönt att komma bort från skolan lite. Känna att man inte är helt fast här.
I'm back at 5.


Chama!


Fy dig Emma!

Att vara sjuk är lika med dålig uppdatering. Jag ber så mycket om ursäkt.
Denna vecka har varit allt annat än rolig. Vaknade på måndag morgon med huvudvärk, feber och ont i halsen. Sen dess har jag inte blivit så mycket bättre, vaknade klockan 2 idag. Känns dock som om jag hade behövt mer sömn.
Skulle verkligen behöva skriva på min analys och min uppsats/essä. Men just nu har jag ingen ork att göra detta. Klarade inte ens av att läsa ett manus. Började så bra, var duktig elev och läste det som jag måste läsa tills på måndag. Men efter en halv timme kom jag på mig själv att jag satt och läste samma stycke om och om igen.
Istället satte jag på en film. Step up.
Efter den tittade jag mig omkring efter läxor och insåg snart att jag inte har sett "Låt den rätte komma in". Så nu tittar vi på den och jag kan ju bara säga till er som har varit lika korkade som mig och inte sett den ännu: SE DEN!
Filmen är verkligen en av de bästa från 2008. Det säger jag innan jag har sett klart hela filmen, vilket inte kan betyda något annat än att den verkligen är bra.

Just ja, en annan sak man gör när man är sjuk är en filmlista. Alltså en lista på filmer man ännu inte sett och vill se eller filmer som man inte har sett på ett tag. På något konstigt sätt fylldes min lista mest med svenska filmer.
Kanske är det så att jag saknar mitt kalla och vackra land?


Surf-trip

Jag vet att jag lovade er att jag skulle ladda upp bilder på mig när jag surfade. Det är inte det vackraste jag har sett i mitt liv men.
Säger såhär, en bild säger mer än 1000 ord. Så här får ni 12 bilder. Vilket betyder att jag har skrivit lite mer än 12000 ord. Låter ju helt perfekt ;)


Världens äckligaste plagg jag någonsin haft på mig!












Don't forget the "Jazz-hands"


Ni alla vet att jag gillar att dyka, eller?








Jag lovar er, man blir TRÖTT!


Lindsay? Tjechov?

Efter ett samtal med mamma så är självkänslan på topp igen.
Så nu fortsätter vi med att skriva min essä. Dock får vi se hur bra den blir med tanke på att jag nyss jämnförde en naturalistisk pjäs med en chick-flick (film gjord för tonårstjejer oftast med Lindsay Lohan eller någon annan korkad och dålig skådis i huvudrollen).
Tror nog jag får MVG, eller vad tror ni? ;)


Nörden inom mig

Jag vet att flera av er kommer att sucka och ruska på era huvuden. Men hallå vem vill inte åka till Florida när man ser detta?
http://www.universalorlandoresort.com/harrypotter/

Vill så gärna åka dit. Tror nog att jag ska ta med mig mina andra geek-vänner som förstår sig på varför man älskar den där världen och åka dit.

Ni vet alla vad jag pratar om. . . Bloody hell mate, it's the Harry Potter land!

Tvätta

Skulle ner och tvätta för en stund sedan, si sådär 10 min sen. Men eftersom det kostar £2 att tvätta och jag bara hade £1 i mynt så var jag tvungen att växla först.
Tror ni inte på fan att när jag har burit ner all min tvätt, vilket är en hel del, och kämpat mig ner till växelautomaten. Att den inte fungerar!!!!!!
Tror jag håller på att bli tokig snart. Aja, nu får jag väl tvätta imorn istället. Då jag hade tänkt plugga sönder mig lite mer.
Varför kan det inte kosta £1 att tvätta? Eller varför kan inte automatjäveln fungera?!

Reading pony

Tänkte vara en ännu duktigare elev än vad jag har varit under hela dagen.
Har nämligen börjat med min essä till Critical Theories och tänkte nu titta på "Comedians" igen för att börja skriva min analys.
Är inte det plugghäst så vet jag inte vad!

Dock så händer det att man råkar börja sjunga med i låtarna man lyssnar på, vilket gör att man helt plötsligt har en paus på 1 timme. Men men, jag har kommit en bra bit på vägen varifall.


Emma = Korkad blondin?

Är jag dum? Är jag korkad?
Det har nämligen kommit upp en del personer till mig och sagt att de har varit inne på denna blogg men inte fattat något och vill att jag ska skriva en på engelska.
Så igår kväll gjorde jag en till blogg, en blogg som jag skriver på engelska. Är det korkat? För jag menar den kommer ju att vara full av stavfel, mer än vad det är i denna blogg!

För er som vill se den idiotiska idén som jag fick så kan man gå in och titta här: http://augustcupcake.blogg.se
Nu kanske ni tänker, varför gjorde hon den på blogg.se? Jo det var så att klockan var midnatt och det första jag kom på var blogg.se. Så nu mobbar vi mig inte för det, okey! ;)


En kaka

Vad gör man när man är en idiot?
En idiot som idag fick reda på att om hon hade läst extra noga så hade hon fått £100 avdrag på studekostnader och om hon hade varit smart nog att säga till fittskolan i fråga att hon har ett lån så hade hon inte behövt betala allt på en gång.
Nu sitter hon framför sin dator och äter en kaka, som en annan idiot. Hon äter en kaka för att hon just insett hur mycket pengar hon har kvar. Ändå har hon varit duktig och inte spenderat så mycket. Ätit skitmat för att inte spendera för mycket.

Men tro det eller ej, kakan gjorde susen. Allt kommer att gå bra, allt kommer att ordna sig. Det finns de som inte har några pengar alls. Det finns de som inte utforskar världen som du gör nu.
Ät en kaka till och du ska se att hela världen är full av glädje och skratt igen!


Sjuk

Iskallt vatten och en envis Emma = Emma blir sjuk.
Japp ni hörde rätt, jag ligger nerbäddad i halsont och feber. Men än går det inte nöd på lilla mig. Vaknade vid 10 för att börja göra läxor, har ju en vecka utan lektioner. En vecka som är fylld av läxor. Vilket kanske inte är det mest trevligaste sällskapet man kan ha men något som måste göras.

Varifall så kom jag hem igår från en hur rolig resa som helst. Har nog inte haft så här kul på länge.
Det hela började på lördag morgon. Vi lämnade campus kl. 06:00 för att åka till Newquay och surfa. Resan dit tog cirka 6 timmar, eftersom vi stannade 24/7. Om pappa hade kört hade det väl tagit cirka 4 timmar eller något (här ska det inte stannas, vi kör drive-in).

Vi åkte direkt till stranden och när vi alla vaknade upp i bussen trodde vi alla att vi skulle dö av kyla.
Men det kändes som om det var en kall sommardag hemma i Sverige.
Våtdräkten gjorde så att man inte kände kylan i vattnet heller. Vilket var bra, för jag tror inte att jag hade kunnat vara så possitiv som jag var om det hade varit kallt.
Visst det var svårt men hur kul som helst.
Visst jag ramlade flera gånger men stod faktiskt upp 2 gånger. Följde med hela vågen in. Det ni, det är inte det aldra lättaste.

Första gången jag fångade en våg blev det näst in till perfekt. Ramlade dock när det nästan inte fanns något annat än sand kvar, vilket nog är ganska normalt.
När jag ställde mig upp igen hörde jag någon säga: nej också.
Tittade upp och såg presidenten från surfklubben stå där med en kamera i högsta hugg.
Tydligen hade han sprungit ut för att ta kort, men inte hunnit förrän jag ramlade.
Synd, men men fick varifall kommentaren "det där var det bästa jag sett idag".
Ha! Hur kul är inte det?! Nu var ju inte jag den enda som stod upp utan nästan alla gjorde det, dock så var det kanske 3 utav nybörjarna som åkte med vågen hela vägen in.
Så jag känner mig ganska stolt.

Surfa var nästa roligare än att åka snowboard. Jag ska helt klart åka med nästa resa också.

Tänker vara lite dum mot er och inte dela upp detta inlägg i flera inlägg.

När vi surfat klart, efter cirka 3 timmar, åkte vi till ett B&B i Newquay. Där vi beställde hem mat och började göra oss i ordning för Halloween festen.
Dock så kände jag av min förbannande hals redan då och avstod ifrån att dricka mer än ett halvt glas vin. Kände mig lite duktig där faktiskt, men ville ju inte bli mer sjuk.
Dock så kanske det inte hade gjort något med tanke på vad jag hade på mig. . .
Klädde ut mig i den största blonda peruken du någonsin sett i ditt liv och så hade jag en klänning som bestod utav den svenska flaggan.
Helloo mi name is IINGA an I am from Sweeden.
Haha så jävla roligt skämt, dock så var det några på Newquays gator som inte fattade skämtet. Men vad ska man säga om fulla äckliga män. Inte mycket. Tur att vi var 18st som gick ut.

Dansade hela natten och hade hur kul som helst, gick hem i mina stilettklackar trots att det gjorde så ont att jag höll på att dö. Men med tanke på allt glas som fanns runt omkring vägen så tänkte jag absolut inte ta av mig skorna.
Nästa morgon gick vi ner till stranden igen, några för att hyra brädor andra för att titta på. Dock så blev det inte så mycket med det där att titta på vattnet. Blåste som in i helvete, höll nästan på att flyga bort!
Så en del gick upp igen, andra hyrde boogie boards.

Vid 2-tiden åkte vi hem och lämnade det blåsiga vädret. En resa som denna gång tog över 7 timmar. Tänk er att sitta i en minibuss i 7 timmar. Som tur var sov jag nästan hela vägen hem, annars hade det där aldrig gått.
Väl hemma på campus igen var vädret helt annorlunda än när vi åkte. Nu hade det blivit kallt istället.
Måste ju säga att jag faktiskt har längtat. Det ska  vara kallt i November, man ska inte kunna åka surfa och inte frysa.

Tyvärr så tog jag inte med mig min kamera på resan. Är för rädd om den. Men därimot så hade andra med sig kamera så det kommer lite bilder senare. Jag lovar, ni ska få se hur jag ser ut i en våtdräkt. Kan nog inte vara det snyggaste men ni får ju ett gott skratt. Ett skratt som kommer att förlänga era liv och vem vill inte ha ett längre liv?


RSS 2.0