Sängen är för skön för att gå ifrån

Jag tänker INTE lämna min säng idag, utan bara vara världens lataste Emma! Hade en väldigt rolig kväll i fredags, som jag visst har glömt att blogga om. Hur kunde detta hända?! Haha, varifall så får den uppdateringen ske efter en film.




Vad var det som kom med posten igår?


Hair!

Fick inte färga håret rött igen för mamma sååååå this happened:








Onsdag

Oj oj, känns som om jag har gjort hur mycket som helst idag. Lovar att jag egentligen inte har gjort något. (Fast det kan inte stämma...)

Gick ut med Jo och några till igår, vilket slutade i världens roligaste och kanske mest sjukaste kväll.
Kom nu precis hem från ett production meeting utan dess like.

Berättar mer sen, nu ska jag iväg för att hämta ett paket...wonder what it could be?!


Bild från: dezeen.com


F*n då!

Okey, så jag kanske tittade in på Facebook en snabbis....men det var en bra status måste jag säga.

Vi fick nämligen ett mail från Drama Dep. som nog fick alla att skratta lite. Så dumt och löjligt mail, läs själva:

I just got two copies on accident from amazon of Performance Studies: An Introduction by Richard Schechner and was wondering if anyone would be interested. They charged be about £25 and I know the school bookshop is selling it for more than that, so I'll say £20??? Let me know!

Haha!
1. Denna boken gäller bara för de som går första året
2. Man köper ingen bok, man läser den online
3. Om man går första året drama så pluggar man nästan ingenting alls. För första året räknas inte

Det enda jag kan säga till denna korkade personen är: syyyyynd, hahaha!

Nu då?!

Har haft en hel del chockerande miner idag när folk har fattat att jag inte har varit inne på Facebook sen....igår. Nej men gud, det bevisar ju bara att jag verkligen alltid är inloggad på Face. I och för sig så har jag ju min iPod vart jag än går och det blir väl att man kikar in lite då och då, vilka som är inloggade och sådär.

Men jag har bestämt mig, ingen Facebook på 1 vecka!

Det kommer inte att gå...
Tommy har redan skickat ett sms om att jag måste kolla in vad som någon har skrivit och vad hans status är, GAAAH!
Detta är ju värre en värst, är verkligen beroende av skiten...haha.

Så vad ska man göra? Logga in en snabbis för att läsa mailen/statusen eller bara låta det bli den 31 januari?


11:40

Is at the computer center...

Dett ar ju nastan som att vara inne pa facebook....eller?!

08:22?

Så jag ställde klockan på 08:22 men vaknade kl 9. Hur nu det kunde hända vet ingen människa men jag som tänkte "shit, helvete nu måste jag stressa igen" har nu upptäckt att jag inte alls behöver stressa.
Kan gå ner och ta mig en kopp te och hinna med att fixa allt som ska ner i väskan innan lektionen. Men hur i hela fridens gick detta till?!
Okej, en anledning kan ju vara att jag har väldigt lediga kläder på mig och verkligen inte brydde mig om mitt smink. Ha!
Varför ska man egentligen bry sig så himla mycket om appearance?! Det finns ju ingen som jag behöver se bra ut, förutom för mig själv. Men om nu skönheten kommer innefrån så kan jag väl lika gärna le lite extra istället för att ha på mig några tajta jeans.


A&F mjukisar, det bästa som finns!


Utan fb

Försöker vara utan Facebook ett tag, får se hur lång tid det tar innan man sitter där igen och pratar skit med folk som man ändå träffar dagen därpå. Sjukt egentligen hur man kan bli fast i något så dumt som en massa profiler av ens vänner. Man sitter där och tittar på kort som man har sett förut, men bara för att man har det lite tråkigt så går man igenom albumet igen.

Nej så nu jäklar hittar vi på något annat istället, är tufft dock. Det är som om de där 5 min som man använder för att kolla uppdateringar är nödvändiga för man ska komma på något annat att göra. Gaaaalet.
Varifall så hittade jag en massa gamla bilder i min dator. Vissa borde aldrig ha fått tagits och andra är blickfång från en dag, ett minne, som man aldrig glömmer.



2:an Estet, våran uppsättning av Fame.
Kanske en av de största bergochdalbane upplevelserna som jag
har varit med om. Gick ifrån att "hata" en klass till att gilla
dem så mycket att studenten var en liten pain-in-the-ass.


2002-2008 Jag var helt galen i det finska bandet The Rasmus.
Hur kunde man "pynta" en hel vägg med bilder på ett band
 som alltid spelades ur ens högtalare?


2006, och jag skulle iväg till USA under en sommar.
Måste säga att jag saknar denna hårfärg skarpt. Men det tog mig
3år att gå tillbaka att vara blond, så får fortsätta att vara
tråkig och se "ok/normal/skandinavisk" ut, haha.


Halloween 2007, jäklar vad ung och dum man var.
Haha, kanske inte är så mycket smartare...
Jo va faan pluggar ju på universitet, klart man är smart!


2007, fest hemma hos Bella (japp lääääänge sen)
och självklart får jag för mig att klättra i träd?!


2007, som sagt var vissa kort skulle aldrig ha tagits! Haha!


Kanske de bästa jeansen jag någonsin köpt i hela mitt liv...


2008, skolavslutning. Var hemma hos Stina innan och gjorde "modell/hopp-bilder".
Saknar att göra sånna bilder, fula som stryk men roliga.


Kanske ska vara brunett istället?


"Don't mess with me bitch" haha, jäklar...saker förrändras


Jag och mamma på Iron Maiden, haha tiiiiider!!!


En av de få teori lektioner vi hade på teatern (under gymnasiet)
och om man ville veta något om aktiva verb så
skulle man fråga mig, inte läraren, haha.


Blä

Jag går i ide! Mår skit, tror jag har en liten bakterie som spökar i kroppen. Inget roligt.
Försökte förresten uppdatera bloggen via iPod:en men det funkade tydligen inte. Har inte blogg.se någon app eller?

Bjuder på några riktigt sexiga bilder!




Never say sorry for being awesome

Har precis haft ett långt samtal med min kära bror och jag kan ju bara säga att denna låt är såååååå mycket Sverige att det inte finns ord. Hur galna, sjuka i huvudet och dumma får svenskar egentligen vara?!
 





"kvinnomisshandel solariebrännna
fixa mat vad fan har vi hemma
soppatorsk och foppatofflor
barnen nersjunkna i tv-soffor
ordning o reda lådvin på fredag
kunskap från wikipedia"


Mammor = Tankeläsare?

Jag har världens gulligaste mamma! Kommer hem efter ett möte med en lärare om mitt betyg och så ligger det ett stort gönt packet på skrivbordet. Tänkte; vem kan detta vara ifrån och öppnade det med iver för att se att lilla mamsen inte bara hade skickat mitt bankkort utan även ett doft ljus, gräddkola och ett underbart kort! Hur kunde hon veta att jag var i behov av just det?!


Du är underbar!


Konverterar engelsmännen

Miss Li får folk här borta att bli lite halvt galna...hur bra som helst tycker jag. Kan man kan få lyssna på annat än dålig hip hop och r'n'b! Nu kan man få lyssna på kvalitet och inte kvantitet!!!


Maybe today, perhaps tomorrow...how about now?


Swe i November...what?! No

Oki, dags att fixa så att man får ett högre betyg i en kurs som man skulle ha fått en 1st i men istället fick en 2:1. Nej detta tolereras inte! Om man förtjänar ett högre betyg så ska man banne mig ha det också, så snart ska jag gå till Drama Dep. för att ha ett möte om mitt betyg.
Är faktiskt lite nervös, för läraren som gav mig betyget är ingen rolig person. Ahja, ska ta det lugnt dock. Inte hetsa upp mig utan bara snällt fråga vad han fick information om att jag åkte hem till Sverige mitt under kursen?! (Något jag verkligen inte gjorde, IDIOT!)

Hoppas nu in i norden att detta går bra, jag behöver bara 6% för att få en 1st. Hur svårt kan det vara att inse att han har fel och jag har rätt?


I won't turn into a freaky monster, promise!


Tisdag och det är mörkt ute

Oj oj, nu har det varit mycket att göra och därför lite tid att skriva om vad som händer här borta i UK. Måste säga att året har börjat bra, lektionerna är intressanta och faktiskt roliga.
Är ju som sagt var även producent för en pjäs denna termin och shit vad rädd jag är för denna uppgift. Har aldrig gjort något liknande och det känns som om jag bara frågar hela tiden vad jag ska göra. Men jag antar att det är bättre att fråga än att försöka lista ut det hela själv och då göra ett sämre jobb.

Som jag sa, mycket har hänt och det är båda bra och dåliga saker (som tur är har de dåliga sakerna vänt om och blivit bra, haha vilken lyckansost). Den första veckan tillbaka här på Royal Holloway kanske var den bästa hittills, det känns lite sjukt att man kan sakna så många personer som man egentligen inte har känt så länge.
Folk som kommer springandes emot en och skriker SWEEEEEEDEN för att sedan krama om en som aldrig förr, folk som skickar ett SMS så fort man landar på flygplatsen,
folk som ler och skrattar lite lätt åt min galna dialekt och ibland dåliga engelska för att sedan snällt försöka rätta mig.
Folk som gör det lätt att vara i ett annat land och långt ifrån dem som man älskar, det är helt sjukt hur man kan känna så mycket för någon som man har pluggat med i 1½ år. Det är även konstigt hur man kan ogilla någon så fort denne presenterar sig. Haha, att kemi mellan två människor verkligen kan vara så stark!














Stressful to be a producer

Sitter just nu och försöker samla krafter till ikväll. För då är det dags för ännu 8-9 timmar med auditions. Igår satt vi tills 2 am för att försöka fixa en recall lista tills idag och det känns som att ikväll kommer det att bli värre och senare. Jaja, tur är väl att man är ledig på fredagar.

Dock så är det Harry Potter tema för utgång imorn, så vi får väl se hur mycket sömn man får...

Underbar!


Tillbaka

Tänker skriva ett ordentligt inlägg så fort jag är klar med min essä, en essä jag faktiskt inte är stressad över. Väldigt konstigt eftersom den ska vara klar imorn kl.12, och jag som har en lektion kl.10. Japp, men det är lugnt...
Som min mor alltid brukar säga, och jag som då brukar gå i taket av ilska. Men inte nu, nej jäklar betyder detta att jag börjar bli som henne?!

Kanske börjar lyssna på Tomas Ledin nu också...


RSS 2.0