Blond?!

Skulle skriva ut mitt boarding pass och tågbiljett idag. Efter att ha legat i sängen halva dan så bestämde jag mig att nu jäklar måste jag ta tag i detta och tågade iväg upp till skolan med bestämda steg...tog dock inte så lång tid innan jag insåg att jag hade tagit fel väg och var helt slut!

Värsta träningspasset.
När jag var i computer centre för att skriva ut dessa biljetter så trodde jag att det skulle gå lika fort som vanligt, men nej. Idag hade min hjärna tydligen bestämt sig för att inte fungera. Satte i usb-minnet i datorn, tryckte på skriv ut och inget hände. "Install printer" kom upp på skärmen, så jag bytte dator.
Nästa dator...två skrivare kom upp, ingen som hette något i likhet med computer centre. Frågade en japan som såg så där äckligt smart ut om hjälp och fick till svar: byt dator.
Jaha, tänkte jag och gjorde väl det.
Samma sak igen.
Vid detta laget trodde jag att jag skulle bli tokig! Men precis innan jag tänkte slänga usb-minnet åt helvete så såg jag att jag hela tiden hade öppnat filerna i fel läsare. Så gick in den rätta...den vanliga...den man alltid går in på.
Funkade direkt....
Ibland förstår jag varför blondiner blir kallade för dumma i huvudet, hmm.

watafack

Vad hände där?! 19 Juni "skrev" jag mitt senaste inlägg, och det var bara en låt. Förstår inte riktigt att jag glömde bort att skriva, kan ju dock bero på att jag inte kunnat skriva från min mobil etc. Men men det ska bli ändring på det nu, speciellt nu när jag börjar mitt sista år här på Royal Holloway.
Det känns helt sjukt, börjar faktiskt bli lite rädd för framtiden...vad ska jag göra?! Måste hitta praktikplatser och jobb och samtidigt hålla uppe tempot med pluggandet.
Tror det är dags att bli Super-Woman ;)

RSS 2.0