At least I'm trying

Har försökt att se filmen Apocalypse Now i 2 dagar nu, men jävla internet fuckar bara upp hela tiden. Vad ska man behöva göra för att kunna se en hel film?!
Min lärare i svenska på gymnasiet sa att jag bara var tvungen att se denna film, att jag skulle älska den och jag måste ju säga att jag verkligen älskar det jag har sett av den...
Vilket är halva, men man kan ju egentligen inte ha en uppfattning om en film när man inte har sett hela. Eller varifall inte en film som denna, där man inte riktigt vet vad som kommer att hända och som är filmad på ett ganska konstnärligt sätt.

Nej måste försöka få tag på någon som har filmen!


Tonight...


A grand day out...

Åkte till Reading med Tom igår. Visst det regnade (för första gången på 5-6 veckor) men eftersom vi valde att åka till en "ny" stad som har ett shopping centre nära tåg stationen så tyckte vi båda att vattnet som föll från himlen inte gjorde så mycket.
Typiskt Tom så hade han inte ätit någon frukost och jag skulle inte kalla min insats att äta ett äpple kan räknas som en stadig frukost heller. Så istället för att börja dagen med shopping så letade vi på en restaurang... (inte så svårt i en byggnad med en massa kläder och annat onödigt man kan spendera pengar på)

Varifall så såg vi en mysig liten inglasad restaurang precis vid vattnet, visade sig sen när vi kom närmare att det var en Jamie Oliver's Italian. Hur god pasta som helst och själva stället var väldigt fresh samtidigt som det var ganska mysigt, en bra start på denna dag måste jag säga. Dock så glömde vi ju båda att ta med en kamera, men men sådant händer.
 

 



Efter en helt underbar pasta (räkor och tomater i en helt fantastisk sås), japp jag har inte ätit god mat på en väldigt lång tid nu! Varifall så tyckte vi att 1h lunch var mer än nog för att samla energi att kunna spendera pengar på kläder som vi kanske egentligen inte behöver. Vad ska man säga, vi kommer ju från i-länder...

Vårt första stopp blev på topman/topshop, förstår verkligen inte varför jag alltid hittar kläder inne på herr-avdelningen?! Fast om jag ska vara ärlig så är ju herrkläder på en kvinna sjukt mycket snyggare än på en man. Det är som om de vore gjorda för oss, dock så ser ju inte män så bra ut i kvinnokläder...
Fick Tom att köpa en sjukt snygg tröja också, han tänkte först inte köpa den eftersom han tyckte att den visade lite för mycket. Åh lilla gubben, han är som en liten osäker tjej. Fast när han såg sig själv i spegeln och såg att han blev den lilla sexbomb han redan är så åkte den med hem till RoHo.

4 timmar i Reading och dagen/kvällen/utflyckten slutade med en visit till Starbucks...
Ooh jag måste verkligen sluta dricka kaffe ute, hihi.


 



Väl hemma i Egham igen var det dags att fixa sig iordning för att fira Abby som fyllde 19. Jag känner mig verkligen gammal när jag är bland vissa personer här borta. De både ser och är yngre än mig, något jag inte är direkt van vid...
Dock så kan jag ju inte säga att det var det lättaste att försöka göra sig iordning när Johnny hade snott min säng igen och Trolley var påväg upp för att titta på film med Kate, dessa pojkar säger jag bara. Verkar som om de bor hos oss.
Lyckades varifall att gå ut till Medicine uatn att dricka något, brukar ju alltid vara någon som ger en någon slags drink, men icke sa nicke denna gång tackade jag nej och gick hem tidigare (för att musiken var skit). Vet inte vad som har hänt med stället, det var inte ens bra nere på puben...
Dock så var dagen i sig en helt underbar liten escape från allt arbete!


Tom i sin nya tröja

 

 


Sunday

Söndagar brukade vara min pyjamas dag, då jag inte gjorde något som verkade viktigt. Bara satt i min säng eller i vardagsrummet, titta på pogramm jag egentligen inte gillade, läste böcker som fick mig fängslad i en värld jag aldrig skulle komma till.

Nu var det länge sen jag hade en sådan söndag, man har liksom haft så mycket att göra hela tiden och det har inte funnits en dag då man kunnat gå runt i pyjamasen hela dagen och inte göra något...bara gå omkring som i en liten dröm.
När jag vaknade i morse så kändes det precis som om det var en söndag, jag fick den där underbara känslan av att jag kan få ha en hel dag utan att göra något.
Men sen kom jag på att jag skulle ju springa idag, måste ringa mamma om B&B, lovade Johnny att vi skulle göra något och så måste jag lämna tillbaka en t-shirt som jag råkade köpa i fel storlek.

Jag undrar när jag kommer att få tillbaka mina söndagar?



Ge mig mig lata söndagar!!!


Do I?


Frances

Det skulle regna idag, en dag då jag är ledig. Men lilla moder jord bestämde sig för att vara snäll och gav mig solsken!
Så jag och Frances bestämde oss för att gå ner till Tesco, köpa lite cider/öl, frukt osv och gå ner till parken. Chill i dill på drottningens gräsmatta!



Shannon!


Today

Känns som att man behöver en låt från broadway ikväll, och vad är inte bättre än en låt som påminner sjukt mkt om lilla galningen Lauren.
Inte bara för att hon spelade en Ariel som arbetade som en burlesk dansare och sjöng denna låt men hon är verkligen som denna karaktär...


Love you

Run fast for your mother and fast for your father...

Äntligen en till dag avklarad på teatern. Nu är man ledig tills på tisdag och sen drar hela skiten igång igen. Men men, sen är det ju faktiskt sommar och då behöver man förhoppningsvis inte springa runt och fixa saker och ting backstage och hanteras med åh så jobbiga regissörer!

Varifall så måste jag säga att om någon har sett mig trött tidigare så var det inget emot vad jag var idag, troligtvis på grund av att jag knappt hade ätit något. Så jag och Lauren gick ner till Subway, åt middag. Sen in på Tesco för att inhandla det nödvändigaste. Är ju liksom inte så många veckor kvar här nu så man kan inte direkt handla en massa mat...

Lauren är en helt underbar människa, hur rolig och trevlig som helst. Som alla andra drama ppl så har hon något galet för sig hela tiden och idag på Tesco fick jag reda på att hon är rädd för att handla toa-papper. Haha, hur underbart knäpp får man inte vara.
Så jag var tvungen att köpa det åt henne, eftersom hon tydligen alltid träffar någon hon känner när hon handlar toalett artiklar. Varifall så fick jag nyss ett sms, eller essä kanske vi ska kalla det för. Där hon skrev att efter att jag hade gått till Founders så hade hennes påse gått sönder och hon hade tappat ut toa pappret på marken. Var på att en kille som hon känner hade gått förbi och insisterat i att hjälpa henne.
Awkward var väl bara förnamnet på den historien, men som tur var hade Loz sett allt och kommit ut för att "rädda" henne.


Lauren "Lo"


09:30

Död. Så jäkla trött. Måste upp. Måste äta frukost. Har ingen frukost. På med smink. Kaffe. Hata. Hata. Hata. Vill inte. Orkar inte.
Jäkla teater.

Stress. Bara några få minuter kvar...


Pineapple

MA season säger jag bara, lärare som blir irriterade på inget och sen står och säger en massa nånsens om att man inte har gjort ditt och datt när man faktiskt har gjort det. Eller inte kunde rå för att det belv som det blev på grund av komplicerade regissörer...

Sen så har vi ju oss lakejer (also known as students) som är helt underbara, finns fan inte ord att beskriva oss.
Som idag då Sammy tappade en bit ananas på golvet och Jay insisterade i att knyta upp mina skosnören...

Okej, genom dessa rader fattar ni nog inget men: I'll tell you:
Sammy satt som en zombie och försökte äta ananas men tappade ut halva förpackingen på golvet istället, men vad kan man begära av någon som var uppe till 4 på morgonen för att städa sitt rum... (Lovar att hon var full när hon gjorde det, coz it still looks like a mess)
När Jay en kvart senare kom in i green room och la sig ner på golvet för att försöka vara med och spela kort (detta efter att han hade knytit upp och knytit mina skosnören i en kvart...) så tyckte jag att det var en perfekt idé att lägga en äcklig bit av ananas i hans sko.
Var på att han attackerade mig med den, eller rättare sagt; attackerade mina jävla boobies med den! James, som tyckte att detta var något helt normalt för någon som kommer från Sverige, blev sedan attackerad av mig med denna ananas bit.
Yes detta bröt ut i ett krig, ett krig jag tyvärr förlorade på grund av att två killar höll fast mig medans de smetade in mig i denna förbannade ananas.

Oj oj säger jag bara, vad kommer att hända imorn då vi igen är tvugna att vara i Sutherland House från 10am - 9pm?!


 


Believe I hate ginger ppl at the moment...


Monday

Låten behöver ingen beskrivning, den är allt och inget. Kan inte räkna alla olika tillfällen man har lyssnat på denna låt. Underbar röst, fantastisk text, nej helt enkelt en perfekt låt!


Sunday

Solen skiner, snart har man äntligen en bränna som går med klänningen till Summer Ball! Vilken annan låt finns det att spela om inte:


saturday

Dagens låt får bli någon halvt galen, sprudlande pop/jazz låt. Är verkligen på det humöret idag, allt känns bara så himla bra!
Måste vara solen som har gett mig all denna glädje och energi.
Fortsätter med en svensk artist som har en skön inställning till livet:


Temafest: International...?

Sitter fortfarande i bikini, fy vad varmt det är. Dock så är det mycket skönare idag, det är liksom mer syre ute nu. Igår var det ju hemskt.
Har varit och solat hela dagen, känns bra att inte behöva göra något...
Nu ska jag varifall hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för att gå på förfest hemma hos Tom.


Today

Tänkte att man kanske skulle börja med dagens låt. Eftersom jag inte kan börja eller sluta en dag utan att lyssna på musik och en av de bästa sakerna som finns är att hitta nya artister och låtar...

En dag som denna lyssnar jag dock mest på lilla Håkan Hellström. En poet som sätter melodi på sina texter. En intressant person vars låtar hjälper vid de flesta tillfällena.
Så dagens låt får bli denna:



800 grader?!

Håller på att dö här borta av värmeslag, 22 grader som bildar en äcklig klibbig åskevärme!
Mötet jag skulle ha varit på igår blev inställt för att den där jävla f***** till regissör hade glömt bort det. Så nu måste jag springa ner dit idag istället, vilket betyder att jag inte alls kan klä om till bikini och utnyttja denna värme.
Bara en massa skit när det kommer till detta MA seasons, har ju fått reda på att vi måste göra en massa annan skit som vi inte skulle ha behövt göra för några veckor sen. Gaaah! När tar detta slut?!

Ciln?

Jag älskar att vara blond och komma med idiotiska kommentarer!
Något som är ännu bättre är när man får vara blond och dum tillsammans med sin älskade lika blonda kusin. Christoffer "Totte", Ida och jag åkte in till Trollhättan för att spendera pengar på saker som vi inte behöver, dock så var överby stängt när vi kom dit. Ström avbrott i hela området; Skicka ett brev! Som min underbara kusin vräkte ut sig till några av butiks ägarna.

Haha, så jäkla rätt. Ström avbrott och världen går under, känns lite väl gammalt. Som att skicka brev.

Varifall så åkte vi in till själva Trollhättan istället och väl inne på Gina Tricot så hittade vi ett linne vi inte kunde tyda...
Ciln you see me? Vad fan är ciln funderade jag och totte, ringde hans högra hand (Klasén) och fick honom att googla detta sjuka ord. När han inte hittade det så trodde han att det kanske var ett namn, eller sa rättare sagt; era jäkla blondiner det är säkert ett namn.
Okej tänkte vi och brydde oss inte så mycket mer om det. Men tankarna gick och vi kom fram till att Vem fan heter Ciln?!
Så vi gick fram och tittade på det där jäkla linnet igen, och efter 20-30 min kom vi äntligen på att det står ju Can you see me?

Haha, jag älskar att vara blond!!!



Kate

Min älskade rumskamrat Kate, vad skulle jag göra utan henne? En person som jag faktiskt kan leva med, en som förstår. Vi är som ett gammalt gift par. Vi rättar varandra, slutar varandras meningar och planerar i åtanke vad den andre ska göra.

Men det kanske bästa med Kate är hennes musiksmak och hur hon får mig att bli intresserad i nya band och musikgenre. Som i morse, när hon spelade musik från denna underbara artist:




Hur bra är inte hans röst?! Helt fucking amazing!



Fredag kl.9


God Morgon

Hmm, god morgon är denna morgon god? Tror nog faktiskt att den är det. Visst jag gick upp halv 8 och sitter just nu och dricker te eftersom jag har glömt att köpa frukost. Ska på ett möte vid 10 och sälja biljetter vid 1 för att sen bli klar med alla saker inför nästa vecka.
Men även om jag har en hel del att göra så känns denna morgon god, solen skiner och en vårbris far genom fönstret. Trafiken har precis börjat och några flygplan har åkt förbi, det känns som att en dag full med inspiration är på sin ingång.
Det är som om kroppen håller på att spricka av nyfikenhet, glädje och hopp.

Hur kan allt förändras så fort, igår hade jag världens sämsta dag och kvällen såg ut som om den skulle gå mot samma öde. Men tack vare att Tom kom förbi så hade jag en kväll fylld av skratt. Man kan inte göra annat än att älska den där pojken!
Det är nu såhär i slutet av studieåret jag har börjat undrat varför jag inte lärde känna alla dessa underbara människor tidigare. Man går ju miste om så mycket tid, för nu är ju snart sommaren här och jag kommer att åka hem. Eller vad man nu ska säga. Jag kommer sakna dessa sjuka, roliga, gulliga, snälla, intressanta människor så mycket.
Men jag kommer ju även att få träffa mina gamla vänner som jag faktiskt skulle beskriva på samma sätt, vet inte vad det är med mig men jag kan liksom inte vara vän med någon som inte är intressant. Det måste finnas något där som överraskar en, vem orkar med rutiner?

Kanske är det därför denna morgon är god, det är inte en rutin. Jag brukar ju alltid ha min frukost när jag vill ha den och Kate är inte här heller, vet inte om hon ens kommer tillbaka ikväll. Det är alltså en förändring som pågår här...
Intressant


???

Vad i helvete ska man göra om de flesta har åkt hem, de andra för trötta för att göra något och man absolut inte vill stirra på en jävla dataskärm?!

Nej precis, vad fan finns det att göra...

Bounty Hunter

Om ni inte har sett den se den! Hur bra som helst och hur snygg är inte Gerard Butler. Måste säga att det är en av de få filmer som Jennifer Aniston gör en väldigt bra insats. Bra humor, bra skådisar och bra story. Vad mer kräver man?

+ poäng för att Gerry har världens hetaste accent ;)


Ooopsi

Det var visst ett tag sedan man skrev i denna lilla blogg. Kan försvara mig med att jag har varit nerbäddad i sängen och inte gjort något. Vem vill blogga om något sådant...?

Så nu, efter att ha ätit en hel påse med körsbärs tomater och ett paket med jordgubbar så mår jag mycket bättre och ska därför springa runt campus och sätta upp en massa posters för dessa pjäser som sätts upp nu nästa vecka. Har ju varit tvungen att ta bilden till två av pjäserna och den tredje sitter jag nu och försöker komma på idéer till, tror att jag har ritat en perfekt bild dock som regissören kommer att gilla. För dessa jäkla regissörer de är inte att leka med, hur svåra som helst att få tag i och sen vet de inte vad de vill och när vi väl kommer på något som ser ut att passa så är det tydligen helt fel koncept.
Ah men va faan, säg vad som ska göras då. Blir lite sur faktiskt, speciellt om man äter ibuprofen för att ens kunna klara av att kliva ur sängen!




CHRISTIE IN LOVE




THE MAIDS

 



På bättringsvägen

Älskade jordgubbar, hur underbara är de inte! Visst dessa engelska är inte alls lika söta och fulla med aromer som de svenska jordgubbarna är, men de är mycket godare än de belgiska röda sakerna som är fulla av vatten och bär smeknamnet jordgubbe.

Tänkte att eftersom jag mår mycket bättre idag och faktiskt har gjort väldigt mycket för denna termin så borde jag ju ha en liten belöning varifall. Så jag gick ner till Wedderburn och hälsade på Tom (läste världens sjukaste bok, står vem du är beroende på vilket datum du är född).
För att sen gå ner till affären och inhandla bröd och mjölk, fattar verkligen inte hur just de två kan ta slut så fort.
Varifall så stannade vi till vid tidningsavdelningen och läste vårat horoskop (Lejonet) och tyckte att äntligen kommer något bra att hända. Stod att efter en känsloladdad vecka kommer lugnet.

Vet dock inte om jag kan hålla med om det eftersom att när jag gick hem från Tom så träffade jag på några personer som minst sagt kommer att göra dessa sista veckor till något allt annat än lugnt. Varför ska det alltid vara så mycket drama i mitt liv (speciellt kring det motsatta könet)?!




Just nu njuter jag istället utav dessa underbara röda (sken)frukter!


5 am


4 am

Kan inte sova...

Skulle egentligen ha träffat Grace idag vid Monkeys men ibland går inte allt enligt planerna. Måste dock säga att tack vare att jag hade en tid att passa så satte jag på mig något annat än mjukisbyxor och hoodie. Fast om jag ska vara ärlig så var det nog bara bra att jag inte gick ut idag heller...
Är ju som sagt var fortfarande inte helt frisk.

Just ja ett litet under hände idag, eller igår, whatever. Pappa svarade genom ett sms, inte ofta det händer ;)


Lemsip

Detta pulver har varit min räddning idag, har varit helt slut och utan detta så hade jag nog inte orkat vara på mötet idag. Fan jag hatar att vara sjuk! Men men det är väl bara att sova, brukar vara det bästa botemedlet.



Det ser dock väldigt utländskt ut, som något man köper i Thailand...


Scottland...








Still ill

Fortfarande förkyld och ligger just nu i sängen och funderar på när jag egentligen tänker byta om från pyjamas. Inte än på ett tag, jag behöver ju inte vara på teatern förrän halv 6 så jag skulle ju kunna fortsätta sitta här som en potatis och inte göra något.

Eller så skulle jag kunna titta på How I Met Your Mother, nytt avsnitt!


Orkar inte detta...

Vaknade med halsont och huvudvärk... Jag vill verkligen inte vara sjuk. Idag ska jag ha ett möte med en av regissörerna som jag kommer att gör mest jobb för, eftersom vi har delat upp arbeterna.
Så jag måste verkligen vara på topp idag.

England visar sin rätta sida idag också, regnet öser ner. Vilket förstör mina planer för dagen ännu mer. Så det blir väl att krya på sig i sängen med en bra film.


Hmm

Denna dag har varit en sån där dag då man inte gör något, bara ligga i sängen och titta på serier och filmer. Hur skönt som helst måste jag dock säga.
Ska ju ha ett möte imorn och efter det så börjar en massa jobb, men innan dess så tar jag nog ser en till film...

Fast vilken, det är frågan?


Kom och tänka på...

Tänkte på en sak, Valborg. Alla blir fulla och för mesta dels så slutar kvällen med att några tjejer gråter för egentligen ingenting, några killar hamnar i slagsmål, någon får åka ambulans för att denne har druckigt för mycket och fel personer går hem med varandra för att vakna upp nästa morgon och undra vad fan tänkte jag.

Men det är ju även Kungens födelsedag, så vad gör han egentligen denna dag. Förhoppningsvis inte samma saker som oss ungdomar som ännu inte har vuxit upp. Men borde man inte fira hans födelsedag på ett bättre sätt än en massiv fylla?


RSS 2.0