http://www.geekologie.com/


Fredag

Möte efter möte har gjort att man kropp är helt slut! Har haft 8 möten med olika personer för olika saker denna vecka, visst jag gillar tempot som jag har kommit in i. Aldrig rikitgt lugnt utan man har alltid något att göra.

Men just nu så har jag stannat vid en milstolpe och det enda jag kan tänka mig att göra (innan jag kan göra något annat arbete) är att titta på The Big Bang Theory. Måste seriöst vara en av de bästa tv-serierna som har gjorts!


I <3 Sheldon Cooper!


?

Vad i helvete gör man om 3 olika regissörer frågar en om man kan vara just deras producent?! Säger man ja till alla 3 och tänker; äh det ordnar sig, kanske bli lite stressigt men det är ju inte säkert att alla får sin bid? Eller säger man nej till 2?


GBP low at the mo...

Har precis betalat hyran och jag måste bara säga det; jag älskar valuta kursen just nu. Allt här borta i England blir bara billigare och billigare, vilket betyder att man får mer pengar över till att göra något kul istället för att allt ska gå till hyra, räkningar och utbildning!


City and Colour

Så var det dags att tänka på att man faktiskt är här borta för att plugga...
Sista showen igår och fan vad duktiga alla var; enligt många, den bästa uppsättningen de har sett på skolan. Thank you!

Varifall så har jag ju haft sjukt mycket att göra nu med pjäsen och så helt plötsligt är det över och man kommer på att man har en essä som ska lämnas in imorn, gaaah. Men men det är lugnt, har bara 1000 ord kvar att skriva. det klarar vi!

Måste ju säga att Jay har en tedens att hitta väldigt bra band och sen nöta in deras musik i min hjärna, denna gång är det bandet City and Colour som har hittat sin väg in i mitt hjärta. Hur bra musik som helst, speciellt att plugga till.


Naglar...

Torka naglar, torka! Måste springa till Drama Dep snart!!! Första showen av Hushabye Mountain är ikväll och jag måste fixa lite mer saker innan folket kan komma.

Så TORKA!!!!!


The sun is shining on Holloway






Så försvinner stressen...


Jo

Självklart sov jag över hos Jo, det blir alltid så när jag går över dit. Så med tanke på att jag inte hade någon pyjamas eller tandborste så gav hon mig en egen tandborste att ha i deras hus och once again fick jag låna hennes pyjamas.
Tror nog att jag ska lämna en kvar hos henne, så att det alltid finns en där liksom haha.

Varifall, som vanligt när jag och Jo är tillsammans så beställer vi för mycket mat och börjar antingen fixa med hår eller smink. Igår blev det smink...


Jag som Na'vi (avatar)


Nu ska jag varifall dricka upp mitt te, hoppa in i dushen (så att all färg kan försvinna från mitt hår etc) och sen springa upp till drama dep för att sälja biljetter till Hushabye Mountain! Sen är det rehearsal och dress-rehearsal. För att sedan plugga!


Jukebox

1 timme frammåt så spelas Jo's radio program, lyssna vettja

http://www.insanityradio.com/listen

Morgonstund har guld i mun

Ok, det finns säkert många där ute som skulle dö av skratt om de hörde detta. Men att vakna kl.08 för mig är väldigt tidigt, och idag känns det skönt att ha gått upp den tiden. Dock så blev min morgon planering förstörd när Pippa hoppade in i duschen före mig (hence why I'm now writing in the blog).

Om någon timme ska varifall jag och Oli på ett möte, eller snarare a misson. Vi måste skriva ut program för pjäsen (som börjar på torsdag) men hittills så finns det inget ställe som gör det för den summa pengar som våran budget tillåter. Så det är dags att förhandla, oj oj kan känna att business-kvinnan växer inom mig. Det ska nog inte vara så svårt att snacka till sig ett lägre pris, blinka lite med ögonen och säga rätt saker bara; vi donerar pengar till NationalAidsTrust och The Food Chain = vi är goda personer.


You'd trust me, right?


Lika röster?








David LaChapelle

Jag älskar allt som har med konst och fotografering att göra och en av mina absoluta favorit fotografer är David LaChapelle. Hans konst får en att må illa men bli glad på samma gång, en ganska extraordinär gåva måste jag säga. Några skulle kalla att han har "it" jag skulle vilja säga att han har en egen stil, en begåvning utan dess like.


Jesus is My Homeboy - David LaChapelle


Heaven to Hell - David LaChapelle


Ana Claudia Michels - David LaChapelle


Fun fun fun

Dags att gå till Drama Dep. för att sälja biljetter till Hushabye Mountain. Kanske inte det roligaste att göra här i England, men något som måste göras.
1 timme vid ett bord och man säljer som bäst 10 biljetter (av 84/kväll), de flesta köper ju sina biljetter vid dörren.
Ahja, som tur är så har jag inte så mycket att göra idag...eller. Sälja biljetter, fixa programmen, ta bilder under rehearsal, se en pjäs, fortsätta ta bilder under reharsal för att sedan skicka in den sista designen på programmen.

Nej då jag har inte alls mycket att göra, haha!!


Editing Photos


1 vecka och 3 dagar sen

1 vecka och 3 dagar, så lång tid var det sen jag skrev ett blogg inlägg. Detta är ju inte okey, men vad ska man göra när man sitter uppe halva nätterna för att fixa saker inför en show som har premiär nästa vecka?!

Stress, stress och åter igen stress. Men efter igår natt så är det lite mindre att göra, men fortfarande en hel del. Ska snart springa iväg och ta rehearsal bilder för programmet. Innan dess måste jag göra grejer för min kurs, för det är ju just det att om man gör något utanför de arbeten man redan har att göra så glömer man ofta bort det tråkiga som kallas läxor.
Tur är väl att man kan snacka sig ur vissa situationer, som imorgon då jag ska ha lärt mig en ny dikt. Bara att ta en lätt och snacka en massa om hur och varför man valde just den. Lätt.

För en sak är ju säker, att om jag fortfarande klarar av att göra ett bra jobb med skolarbeten och får bar betyg samtidigt som jag gör andra saker (producent, modell m.m) så kommer mitt CV att se sjukt mycket bättre ut än om jag bara pluggade....


Bilder (av Daisy Thurston-  från gårdagens Launch Night (Queens of the Screens) för Hushabye Mountain:






RSS 2.0