wtf?

Hatar när en låt spelas om och om igen i ens huvud, speciellt om det är denna låt:

Kaffe + Smk


Mobil

Min mobil är död, eller egentligen så har jag inte gett upp hoppet om den ännu (trots att den inte startar eller laddas). Tänkte såhär; jag köper ett nytt batteri, det måste ju få den att fungera igen.
Men nu är det så att batteriet kommer inte att komma till min dörr förrän på tisdag, och det är om jag har tur. Här i England gör posten lite som den vill...den är alltså värre än hemma i Sverige.
Eftersom jag ska till Glasto på tisdag så freakade jag ur lite lätt, dock så kom Cole till undsättning. Han har en gammal mobil som jag får låna tills min fungerar igen/tills jag åker hem till Sverige.
Men nu är ju frågan, vad gör jag om min mobil faktiskt är helt förstörd. Vad ska man köpa för någon om man inte vill ha en iphone...?

Dom, Peeny, Potter and Lucy

Först ut var Dom, som fyllde 21. Temat var fotbollsspelare och deras fruar:


Ben Göran Eriksson














































Wags!


SURPRISE!

Näste man på tur att fylla var Peeny, 20. Temat denna gång var King Peen, eftersom han är ganska kort så skulle vi alla stå på våra knän och hälsa våran kung välkommen....ibland undrar jag vem så får alla dessa konstiga idéer.


Cupcakes, i all ära!


Våran Kung Peeny




Peenys onesie blev upstoppad av ballonger och en mask sattes på...otur nog var att denna fake-Peeny faktiskt var längre än Peeny himself.



Tredje man ut är en kvinna...Lucy, 20. Hennes födelsedag var dock under sommar balen, så det kommer mer om det sen.


Alex, hennes pojkvän, hade bakat en tårta till henne...

Siste personen som har fyllt år här borta är då James Potter.
Tyvärr finns det inga bilder från festen, då alla var utklädda till en speciell karaktär.
Ett mord hade skett och det kunde vara vem som helst i rummet...tills leken fortsatte och man fick mer ledtrådar. En väldigt rolig middag!


RHUL Fashion Show

Modevisningen, som nästan alla på skolan trodde skulle vara under vårterminen, var självklart igång samtidigt som Summer Cabaret och Summer Work Project. Varför skulle det finnas tid till annat liksom…

Detta var dock något roligt, till skillnad mot vad site-based är (återkommer om detta), och något som jag är intresserad av; mode. Jag gick för kategorin ”Housewifes” och vi hade professionell makeup artist och frisörer som hjälpte oss att få den perfekta looken för denna 50-tals inspirerade modevisning.








Mer bilder, tagna från en riktig fotograf kan hittas här: http://www.flickr.com/photos/tfindley/sets/72157626744718136/


Summer Cabaret

Tänkte såhär, jag har ju inget att göra denna termin egentligen så jag kan ju lika gärna göra så många nummer som möjligt i detta års sommar cabaret. Men det kanske inte var det bästa i alla fall. Som vanligt tog jag åt mig för mycket och det hela slutade i att jag var sjukt stressad.
Men samtidigt måste jag säga att om jag inte hade gjort 5 nummer utan kanske bara 2 eller 3 så hade det hela inte varit lika kul. Har kommit på nu såhär på senare tid att jag måste ha mycket runt omkring mig för att jag ska kunna fungera, för att jag ska kunna komma ihåg allt. Lite konstigt kanske men samtidigt så betyder detta att producent skulle vara ett väldigt bra yrkesval för mig.

Varifall, sommar cabaret var hur rolig som helst (speciellt alla repetitioner) och den hade nog inte varit så rolig om det inte vore för Brankin, Tommy och Daisy (plus alla andra halvgalna personer). Att göra något som inte egentligen ger en så mycket, förutom glädje, är väldigt skönt ibland. Att bara få tramsa omkring lite, det är det man behöver efter 2 terminer av seriöst arbete och fokusering.


Voulez Vous - Outfit: 90-tals mode...tror vi fixade det ganska bra


He Lives In You - Outfit: Djur...eehm ja


One Short Day - Outfit: Grön...som i Emerald City

Om inte detta är trams, tjo, stimm och skoj så vet då fan....


What?!

Det är konstigt att man slutar skriva när det händer som mest här borta i UK. Såg att mitt senaste inlägg var den 24 april...
Sååå från då tills nu har jag hunnit med: Summer Cabaret, RHUL Fashion Show, Doms födelsedag, Besök av mamma, pappa, farmor och farfar, Billy Elliot, Summer Work Project (som kanske var det sämsta någonsin), Peenys födelsedag, Lucys födelsedag, Summer Ball, Heathers avskedsmiddag, Potters födelsedag, Quad föreställningen, Blow Out och Sista middagen med huset.

Känns som om det får bli några inlägg som kan beskriva dessa händelserna...

RSS 2.0