Lugnt och stilla? Inte i mitt liv. . .

Yes I did it! Kjolen blev vit igen, måste ju säga att jag är ganska stolt över mig själv som faktiskt fick bort dessa fläckar. Känns ju nästan som om man skulle kunna klara av vad som helst nu, haha.

En sak dock som jag inte klarar av är min granne. Han ska alltid ut och smälla smällare och fyrverkerier några dagar innan alla andra gör det. Jag blir tokig på honom snart, går det inte att få en lugn stund här ute på landet?!
För jag bor ju mitt ute i ingenstans (känns det som ibland) och då ska det väl ändå kunna vara lite lugnt och stilla tycker man.

Men men, dags att åter planera vad man ska ha på sig och frisyr m.m med lilla MandyPandy på ansiktsboken!

Tvätta = Vuxen?

Tvätta kom jag på för en stund sen att jag måste göra. Dock så vet jag inte om jag kommer att få bort gräsfläckarna från den vita kjolen som jag tänkte ha på nyår.
Ja ni läste rätt, gräs. Var ju så att sist jag hade denna kjol var i augusti, då det var grönt och varmt ute. Nu är det ju underbart vitt och vackert istället.
Men varifall så måste jag ha trott att den var ren när jag slängde in den på hyllan i garderoben igen. Kanske var så också att lilla Emma inte var så nykter när detta skedde.

Men men, jag tänkte varifall att klorin måste ju få bort fläckarna. Jo tack nu stinker det badhus i källaren och om mina händer. Haha, nästan som det var för cirka 3-4 år sedan. . .
Då man fortfarande tränade som en tok. Tror nog att jag måste gå med i någon bättre idrottsklubb än surfklubben nästa år. Klarar inte riktigt av det här med att inte träna något alls.

Varifall så hoppas jag att kjolen nu inte blir missfärgad, för vad ska jag då ha på mig på nyår?! Jag menar bara att bestämma sig för denna outfit tog ju 1 vecka!

Planering kallas det ja!

Hur många är det inte nu som har frågat vad man ska göra på nyår. Jag vet inte riktigt, det lutar mot ett håll men sen vet man ju aldrig vad som händer.
Jag vet nog vad jag ska ha på mig, om jag kan hitta ett bälte som passar. Annars vet jag knappt något om vad jag ska göra denna natt hela jorden firar.

Men ni som känner vet ju att jag inte är den bästa när det kommer till planering. Jag försöker men oftast blir det bara skit i planeringen men perfect resultat.
För det är ju så, det blir alltid bra i slutändan vilket är lite konstigt eftersom det oftast blir så att jag inte alls gör som jag hade tänkt.
Lite så som min livsfilosofi faktiskt, haha. Ta livet som det kommer, gör det du känner för att göra så blir det bäst.

Jag menar det kan ju inte bli sämre än förra årets nyår, eller året innan det. Nykter ute i skogen, utegångsförbud.
Haha, nej detta nyår kommer allt att bli mycket bättre. Vart jag än väljer att åka!




Hatar din närvaro!

Jag tror att jag dör, det finns en person som gör att det blir svårare att vara här i Sverige. Vet inte hur mycket jag längtar tillbaka till England nu när detta händer.
Denna person gör mig äcklad och får mig att känna mig liten och svag. Jag känner mig kränkt, visst det är ett hårt ord att använda. Ett ord som i dagens samhälle används på ett felaktigt sätt. Men det är vad jag känner mig, jag känner mig kränkt av en viss persons handlingar. Handlingar som en normal person inte skulle göra.
Vad tänker man med när man gör något sådant?!
Inte kan man ha mycket uppe i sitt huvud när man gör något liknande som denna person har gjort.

Du är bara rent av äcklig! Jag hatar att vara i din närhet och jag kommer att se till så att du aldrig mer gör något liknande mot mig igen. Om jag ens kommer att träffa dig igen!

Bästa julklappen

En ny dator har idag inskaffats! Så nu slipper man allt bråk när man ska skriva saker och ting. En bättre och snabbare liten sak som inte väger bly.
Hur bra julklapp är inte det?!

Hata min dator!

Glömde skriva igår att Västerås inte har några blå julgranskulor! Åkte omkring i hela staden utan att hitta några.
Men men, det får väl bli bara silvriga kulor istället. Lika fint ;)

Vad har hänt idag då? Förutom att jag och Louise har bakat ett pepparkakshus som är mer sne än något annat hus. Vi kallar det ett estet hus, vi fixar med lite glasyr så blir det så bra så.

*Data helvetet är seriöst påväg att bli slängd i väggen snart!*

09:53

Sitter just nu på pappas kontor i Västerås och ska försöka skriva denna förbaskade essä. Får se hur det går.

Pappa ska på möte vid 10 så under tiden pluggar jag och sen åker vi och handlar mat, kanske lite klappar och julgranskulor.
För i år ska vi ju ha ett annat tema, blått och silver. Temat skulle man väl kunna kalla för vinterlandet. Kanske ska köpa kristaller också så är temat fullbordat.  

2009 = året då alla dog?

Det sägs ju att år 2012 så kommer jorden att gå under. Sägs till och med att det står skrivet i den där boken som råkar vara den mest lästa i hela världen. . .(bibeln)
Men vad står det dår för år 2009? Att alla skulle dö eller?!

Nu har ju skådespelerskan Brittany Murphy gått och dött hon också. Vad händer liksom?!

http://www.huffingtonpost.com/2009/12/20/brittany-murphy-dead-dies_n_398576.html



Nu är det jul igen

Idag tro det eller ej så blev jag väckt av mamma som kom in och sa att farfar hade ringt och frågat om jag var vaken.
Farfar och jag skulle nämligen ut och åka skoter. Fan vad längesen det var man gjorde det och hur kul är det inte?!
Det roligaste var väl farfars kommentar att jag körde så fort att han blev rädd och började frysa, haha. Man ska inte låta mig köra om man inte vill att det ska gå fort. Jag menar skotrar är väl till för att åka fort med, eller?

När vi kom tillbaka var det hur skönt som helst att vara ute, så jag gick med vatten till hästarna och bestämde mig för att dekorera lite inne i stallet.
Lite röda julgranskulor, glitter och granris. Mer behöver man inte för att få en härlig julkänsla!

Efter en Harry Potter film är det nu dags att fortsätta med min essä. Den går sakta men säkert framåt!


Kanske inte var riktigt såhär galen men
inte skulle det väl skada att testa att vara lite mer galen
på skotern ibland. ;)


Humor? Skulle inte tro det

Nu har jag städat vardagsrummet, satt upp nya gardiner och kommit på att Emil och Erik har världens sämsta humor!
För hur kul är det att klä ut sig till tomte och sen säga ho medans man pekar på en tjej. Nej jag tror inte det va!!!
Typiskt killar, ska leka mansgrisar hela tiden.

Ahja nu ska jag fortsätta med lite arbete och sen lite mer städ för att avsluta dagen med att åka hem till Stina och träffa tjejerna.


Helt galet rolig man är då!

Gud vad rolig jag är ibland asså! Helt sjukt, nästan så att man skrattar åt sig själv ibland. . .



Har kanske inte alltid rätt. . .

Ibland måste man medge att man har gjort fel. Istället för att skylla på andra så måste man kanske kolla vad det var man själv gjorde för att de skulle bli som det blev. För det är ju så, att i bland har man inte alltid rätt.

Sitter just nu och skriver på min andra essä för critical theories och det är inte det lättaste kan jag ju säga. Eftersom jag hade 3 % från godkänt på min förra essä så vill jag ju göra ett jättebra jobb nu.
Därför har jag även mer jobb att göra. Men jag har även funderat över varför jag fick 3 % från godkänt och varför jag reagerade så som jag gjorde på det.

Därför tog jag tjuren i hornen och grävde ner yxan. Jag skickade alltså ett mail till den läraren som jag nästan skällt ut och sagt att hon inte kan prata engelska och att jag inte lär mig något utav henne. Jag skrev att jag ber om ursäkt. För så som jag betedde mig är inte acceptablet.
Nu känns det lite bättre faktiskt, om bara James kan svara på mitt mail så att jag kan få lite hjälp med en sak så ska nog denna essä bli mycket bättre än den andra.

Btw, såg ett program där det var en massa vågor och sol. Fan vad jag vill surfa igen alltså!



Btw

Börjar tycka synd om de små kattungarna som är kvar här hemma.
Vi kan ju inte ha 5 katter så jag vet inte riktigt vad som händer om vi inte hittar två hem till dessa små liv.


Det var ett tag sedan de var såhär små!
Sisådär 3 månader sen :O
Jag har varit borta länge. . .


Big nono

Okey så jag ska aldrig mer ha den frisyren som jag hade i morse, helt galet ful var den.
Jag såg ut som om jag hade afro-frilla, fast blond! Helt fel!!
Ett big fashion nono!

Fick reda på att det snöar borta i England idag. Skolan ser tydligen ännu mer ut som Hogwarts, skulle man ju vilja ha sett.
Jay, som tror att jag är en snö-älva, tackade mig för att jag gjorde så att snön kom till England också.
Haha, han är bra rolig han!


Planering

Haha, igår alltså. . .

Varifall så har det varit en lite jobbig dag idag. Jag har tänkt och funderat mycket på hur jag ska göra denna månad. Hur jag ska kunna göra saker och ting med nästan inga pengar och nästan ingen tid.

Känner pressen av att jag måste jobba hela tiden. Men pressen över att skriva två bra essäer och hinna med att läsa allt är ganska mycket större. Detta gör att de jag vill träffa kan jag bara träffa i korta stunder.
Plugget följde med när jag gick på lov, känns inte direkt som ett lov.
Men men, ska planera lite mer hur och vad jag ska göra under denna månad.



Perfekt, oh yes!

Så hur ser egentligen den perfekta kvinnan ut?
Tja om du frågar mig så måste hon vara blond och det är ju inte helt fel om hon har gröna ögon. Hon måste även kunna vara helt jävla galen och kunna gå runt iklädd bara en herrskorta. Jag menar vem gillar inte att se bara ben?
Ganska kort också, den perfekta längden är ju 1,62m. Jag menar vem tycker inte om en kort tjej?! What else, asså egentligen så skulle man ju bara kunna kolla på mig så ser man hur den perfekta kvinnan är.

Helt jävla galen och söt! ;)


Nyår?

Kom just på en frisyr jag vill testa. Ska se hur det blir, om det inte blir hur fult som helst så laddar vi upp en bild!

Noel, pojknamnet?

För er som är precis som jag för ett tag sedan så betyder Noel (ska va sånna där prickar över o:et också) jul på franska.  ;)
Jag vet knäppa engelsmän som inte kan använda sitt egna språk utan måste blanda in franska också!

Typiskt

Varför ska folk ha juliga namn i julfilmer? Som den jag just har sett, var ungen tvungen att heta Noelle?!
Nej precis det var hon inte, men de som gjorde filmen är så dåliga på att komma på namn så de måste döpa någon till jul.
Idioter.


Lussekatter

Igår var det julbak så det stod härliga till! 100 lussekatter och jag tror att vi åt minst 40 igår. Men det är så det ska vara. Jag bakar och allt äts upp, dock så är jag nog den som äter mest lussekatter här i familjen. Skulle kunna äta det till frukost, lunch och middag.

Var över till Avesta en snabb sväng med mamma igår också och träffade världens roligaste Stina, som inte längre är så blond som jag minns henne.
Varifall så tänkte jag att jag tar en till sväng över till Avesta snart, ska bara få i ordning på alla arbeten som jag måste göra innan jag kan börja åka iväg på alla dessa äventyr.
Måste ju ner till Vänersborg också och träffa Ida, gammelmormor, kusinerna, mormor och morfar, moster, morbor. Ah ni fattar, halva släkten helt enkelt.

Nej nu tror jag att jag ska ta en lussekatt och fortsätta kolla på filmen.


Hemma?

Jag är hemma i Sverige igen, eller vad är hemma egentligen? Känns som om jag har lämnat mitt hem redan och åkt på en semester. Haha!

Men resan hit var inte den lättaste. Mycket hände som vanligt, det värsta var att jag fick sitta i flygplanet i 40 min innan det lyfte. Men men, mer om min underbara resa imorn. Ska ha lite quality time with my parents now.


Sick!!!

Rummet ser ut som en katastrof. 3 väskor ligger på golvet, packade och klara. Väggarna är tomma och alla bilder är borta. Detta är SJUKT!
Varför måste man plocka ner allt, känns som om man flyttar igen. Hemskt.

Hoppas verkligen att jag inte har mer än 15kg nu för annars bli det inte kul, får se till att ta på mig så mycket kläder som möjligt.

Hur sjukt är det inte att imorgon vid denna tid så har jag precis klivit ut från planet. Gaaah säger jag bara, imorn sover man i sin gamla säng igen!


Sad times

Håller just nu på att packa. Kan inte beskriva hur jobbigt det känns, så mycket har hänt de senaste dagarna som har gjort att imorn kommer att bli en ledsam dag att lämna Uni för att vara hemma i en månad.

Underkänt på 2 essäer för att sen få 69% på presentationen vilket gör att jag får över 50% i slutbetyg i den kursen. Sen så är det hur mycket drama som helst angående hus nästa år vilket har gjort att Pippa inte ens sa hejdå igår när hon åkte hem.
Utgång igår för att fira Dan som fyllde 21, som resulterade i ännu mera drama och så nu. När jag går upp till Nikki's rum för att ge henne ett julkort så säger hon att hon kanske inte kommer tillbaka nästa år.
Att hon ska söka till en teaterskola istället. För att hon inte vill plugga på Uni.

Varför ska det vara så ledsamt att åka imorgon? Klockan 12 åker jag och Katie till flygplatsen och där efter skills vi åt, en åker till Sverige den andra till Skottland.

Men men, dags att packa. Jag längtar ju faktiskt att få komma hem och träffa alla igen. Att få krypa upp i soffan med en kopp te och gosa med katterna. För att sen träffa vilddjuret Kollis, myspys Louise, älskade Ida och många fler.
Japp jag kommer att ha fullt upp. För att inte tala om alla lussekatter jag kommer att baka. . .och äta!

I'm done!

Jag är klar med första terminen!!!!! Eller jag har ju lektioner och så, men de spelar ingen stor roll. Sen så har jag två essäer och en bok + kurstexter att läsa under lovet.
Lovet ja, som börjar om 2 dagar!
Hur sjukt är inte det? I helgen sover jag i mitt gamla rum. . . jag kanske till och med bakar lussekatter. Hur konstigt är inte det?
Känns väldigt konstigt att åka härifrån. Detta är ju mitt hem nu.

Nu ska jag hoppa i säng och sova, får inte ens en sovmorgon utan den vanliga stressen fortsätter.

Complicite

Idag, eller rättare sagt om 2 timmar, gäller det. Då sätter vi upp våran pjäs, som förövrigt är skitdålig tack vare det goda sammarbetet vi hade inom gruppen.
Aja, vi får ett betyg varifall och det är ju huvudsaken.
Såg den andra gruppens complicite pjäs, så bra att nu vill man nästan inte visa våran.
Men men, klädd i svart för att stå som en staty vid sidan. Ska ju fixa ljus, ljud och scenen.
Nu kör vi!


Boarding pass


Nu har jag checkat in och skrivit ut mitt boarding pass. Jäklar vad konstigt detta känns.
Det är nästan värre än när man åkte hit i september.
Känns som om man åker hemmifrån. Hur sjukt är inte det?!

Snart säger man bye bye England, see ya next year!

Btw, julgranarna är uppsatta runt omkring campus nu och det känns inte alls som om det snart är jul. Idag var det strålande solsken och det kändes som om det var vår eller en tidig sommar. Några killar spelade fotboll i t-shirt.
Jag längtar till kyla!

 


M&M

Små hjärtan av choklad skulle jag kunna kalla dem. Har ännu inte fått tillbaka min självkänsla riktig. Sen så har man gått oh blivit sjuk också.
Så har fyllt två papperskorgar med näsdukar och inte lämnat rummet på ett tag. Vilket mina damer och herrar har resulterat i att Emma snart har gjort klart sin logg bok! Är på vecka 7 nu, vilket betyder att jag bara har 3 veckor kvar att skriva, detta är ett mirakel.
Nu hoppas vi bara på att den är bra nog. Inlämningen sker på tisdag och efter det så ska jag bara slappna av och ha kul de sista dagarna. Tror jag behöver det.


Efter en stor förlust väntar en seger!

Igår ville jag hoppa av. Tänkte nästan skicka ett mail till mina lärare och säga att jag klarar inte av detta längre.

Fick nämligen tillbaka mina arbeten igår. Hade underkänt på båda. Har aldrig, i hela mitt liv, fått det förut. Hemma brukade jag bryta ihop om jag fick ett vg eller bara ett g.
Igår vet jag inte riktigt vad som hände. Kändes som om någonting i mig hade dött. Jag kände mig som ett stort jävla misstag.
Varför är jag här?!
Varför lär jag mig inte något utav min lärare i Critical Theories?

Jag har velat fram och tillbaka om jag skulle skriva detta på min blogg eller inte. Visste inte ens om jag ville berätta för mina föräldrar. För det känns som om de skulle bli besvikna på mig. Jag vet att så är inte fallet, men jag är rädd att detta kan tas på fel sätt. Det är inte så att jag inte kan och att jag inte gjorde det jag skulle.
Det hela handlar om att jag inte förstod frågan och att informationen från läraren inte uppfattades på rätt sätt från mitt håll.

Hela dagen igår gick åt till att vara förbannad på mig själv. Idag vet jag inte ens om jag vill göra klart min logg bok. Helt plötsligt känns allt bara fel. Tänk om jag inte får över 40% på logg boken heller?!

Bestämde mig för en stund sedan att jag ska prata med min kontakt lärare på måndag. Om att byta till en lärare som kan prata engelska (som inte bryter på ryska) och hur man gör för att ta extra lektioner i hur man skriver en essä. För tydligen är det helt annorlunda än vad jag har gjort tidigare och då är det ju ganska bra om man vet hur de vill att man ska skriva.

Imorse ville jag hoppa av.
Nu är jag bara tom. Kan inte ens ta upp telefonen för att ringa mamma. Vill inte ringa mamma. Mamma förstår inte hur det känns. Skulle kunna ringa pappa. Men pappa kanske skulle bli arg. Fast pappa förstår inte heller hur de känns.
Pappa gör alltid allting rätt och bra. Han har aldrig fått ett underkänt.
Mamma vet inte hur det är att alltid göra allt rätt, för att sen göra allt helt fel.

Jag ser mig i spegeln, efter att ha proppat i mig så mycket socker att jag nästan spydde. Gjorde mig på bättre humör för en stund. Nu är kicken borta och essäerna ligger på mitt skrivbord. De ligger där och skrattar åt mig, idiot säger de.
Komma hit och tro att du kan något.
Önskar att jag kunde säga att efter en stor förlust väntar en seger.
Men jag vet inte om jag kan det. Allt känns flera tusen mil ifrån mig. Vill inte göra något.
Vill hem och bara sitta i soffan och skriva mina andra essäer. Inte göra något annat än arbeten. Inte träffa någon, inte jobba, inte baka, inte. . .
Jag vill bara göra två bra essäer under en månad. Inget annat. Klarar inte av något annat.
Jag kan inte göra något annat, klarar inte av att åka tillbaka hit om jag gör något annat när jag är i Sverige.

Jag önskar jag kunde säga att allt kommer att bli bra, att första året inte betyder något.
Önskar att jag visste hur man säger att efter en stor förlust väntar en seger. Men jag kan inte och nu vet jag inte ens om jag vill åka härifrån.

Den optimistiska Emma, den galna Emma, den roliga Emma, den duktiga Emma har gått i ide ett litet tag.
Vet inte när hon kommer att komma tillbaka. För just nu känns hon väldigt långt borta. . .


Genrep!

Varför ska jag alltid bli sjuk i slutet av alla terminer?! Sitter just nu och hostar halvt ihjäl mig vid mitt skrivbord och försöker göra klart denna förbaskade logg bok. Det värsta är att vecka 5 så har lilla Emma tänkt att detta kommer jag ihåg lätt och därför inte skrivit ner så mycket anteckningar.
Nu är det så att lilla Emma inte alls kommer ihåg vad vi gjorde under de olika övningarna. Ibland alltså!
Listan över nyårslöften bara växer och växer.

Dags att lyssna på lite julmusik så att läpparna formas till ett leende, för klockan 3 börjar genrepet och vi kör till 8 ikväll. Ja, jag kommer att dö!


Nästa år ska vi verkligen åka skridskor i London!!!


Essay

Ingen essay gavs tillbaka idag, måste därför gå dit imorn och kolla. Vad det ska vara jobbigt ibland asså. Men men nu är jag klar med vecka 4 i logg boken, vilket är bra. Har bara 6 veckor kvar. . .


Doktor Emma?

Varför kommer alla till mig när de har problem? Som om jag skulle veta allt om allt.
Förstår mig inte riktigt på detta. James (världens roligaste) satt bredvid mig idag under CT lektionen (som tro det eller ej var hur bra som hellst, förstår inte riktigt vad som har hänt) hade lite tjejproblem.
Som han tydligen trodde att jag skulle kunna hjälpa honom med.
Btw, nu vet vi alla att James inte är bög. Har varit en fråga på allas läppar ganska länge nu.
Varifall så var det ett ganska enkelt senarium så jag kunde lätt hjälpa honom med det. Det jag inte visste var att stalker tjejen var Celine!!!!
Shit den där tjejen håller på med allt och alla verkar det som, och hon är inte direkt en skönhet heller. Stackars James!
Får se hur det gick med snacket som de hade efter lektionen. James är ju nämligen min trogna kompanjon i den andra CT lektionen. Där vi båda glömmer att läsa allt inför lektionen och inte fattar vad läraren säger. Helt perfekt att jobba tillsammans med någon som vet lika mycket som en själv. 
Varifall så får jag troligtvis höra skvaller om hur stalker-celine tog det hela när han dissade henne. Hihi, detta kommer att bli en väääldigt intressant lektion!

Nu kanske ni tänker, varför skriver hon att alla kommer till henne med problem när hon bara skriver James. Varför jag säger så är för att så är fallet. William, som jag då hade träffat 2 gånger, började prata med mig om familjeproblem helt plötsligt en dag. Blev lite chockad men tydligen, som Sammy säger så är jag en person som är lätt att prata med och som oftast har svar på saker som andra inte verkar fatta vad man menar.

Det konstigaste är hur jag, enligt de jag ger råden till, kan ge råd om relationer och killar. När jag själv är sämst när det kommer till den avdelningen.


Annie Oakley

Har kommit tillbaka från min presentation, vilket gick bra. Tror nog att det varifall är en andra klass (+60%) vilket är bra. Skulle dock ha fått tillbaka min analys idag också, men hon som jobbar på kontoret var sjuk idag och de andra håller på att fixa med alla auditions som hålls idag.
Det är nämligen dags för nästa års elever att komma hit och visa vad de går för.
Måste ju ha varit en syn för dem när jag kom gåendes tillbaka från min lektion, fortfarande iklädd min outfit. Jag orkade bara inte byta om igen. Så jag gick igenom hela campus med min cowgirl outfit. Lovely!

På vägen mötte jag en av världens största idioter. Har inte skrivit om honom här förut men han har gjort så att mycket tid har gått åt till att trösta Sammy. För idioter som inte fattar hur underbara flickvänner de har är en big fucking twat.
Varifall så skulle han hit idag på audition och naturligtvis möter jag honom precis när jag har gått över bron från teatern. Tydligen hade han tänkt efter lite oh faktiskt sagt till Sammy att han nog kan träffa henne nu när han är här på skolan hela dagen.
Nog?! Idiot, tur att man inte klarar av att vara i ett förhållande. Ibland är killar bara för mycket.

På tal om killar så mötte jag även Jay och Dan innan jag äntligen hade nått mitt slutliga mål. Mitt rum.
Jay, som tydligen tror att jag är en snö-älva som kan göra så att det börjar snöa här i England innan jag åker hem, tyckte att outfiten var passande och att jag nog kommer att få ett högt betyg.
Tack Jay.
Dan däremot skrattade nästan ihjäl sig när han såg mig. Eller först var det som om han var i chocktillstånd för att sen gå vidare i skratt. Han tyckte dock att peruken gjorde mig mer svensk och att jag faktiskt passade väldigt bra i den frisyren.
Jaha, så man skulle kanske inte ha klippt av håret då.
Fast i och för sig så är det där Dan i ett nötskal och to be fare, jag sa ju faktiskt till honom för nån helg sedan:
You are too good-looking to be straight!
Så han kanske hade rätt att säga att jag såg mer svensk ut i en outfit som är näst intill too slutty.

Nu är det varifall dags att fortsätta med min logg bok, sen har vi genrep för pjäsen som vi ska sätta upp på måndag. Shit, allt går så fort nu!!!



Så mera svensk för att klä sig såhär?





Harry Bloody Potter

Är naken i sista filmen. What!!!!!!!!
Trodde jag skulle dö när jag läste skiten, inte kan väl Harry vara naken i sista filmen heller?! Han är för ful för att vara naken i en film och speciellt på en bioduk!
Scenen där detta händer är tydligen när Ron ska förstöra halsbandet, han får en vision av Hermione och Harry som kysser varandra. I denna vision är Harry tydligen naken. Varför är min fråga?!

Tydligen är scenen så passionerad att han var tvungen att vara naken. Bullshit man!


Nej du är inte snygg, hur mycket du än försöker!


1 Dec!

Idag är det första december, kan ni fatta?! Detta är helt sjukt, tiden bara flyger iväg. Jag åker alltså hem om 10 dagar, 10 dagar!
Något mer som är helt underbart är att den första frosten har kommit till Royal Holloway. Hur passande är inte det. Nu är det dags för julmusik och tomteluvor, älskade jul är här!
Hur sjukt är det inte att igår kändes det inte alls som om vi snart åker hem men idag så känns det i hela kroppen. Saknar er alla, och jäklar vad jag kommer att sakna alla här! Jag kommer att bli Unisjuk, haha.

Nej jag vet inte hur jag ska förklara den känslan som jag har nu alltså. Den är helt underbar!


Jack Frost is here!


RSS 2.0