He's an animagus!

Igår hade jag och Amanda planerat att ha Harry Potter marathon. Det skulle bli 11 timmar fyllda med kritiseringar om huruvida filmerna är gjorda och hur mycket som inte finns med i dem. (Dock så blev det en blandning mellan Twilight och Harry snack.) 
Sekunderna efter att Harry har sprungit in i den förtrollade labyrinten (fjärde filmen) låg både jag och Amanda avdäckade i en var sin soffa. Med trötta steg gick vi upp för trappan och slängde oss på sängen. Vilket resulterade i att vi låg och pratade hela natten, för att sen börja måla naglarna och inse att vi lika gärna kan gå ner igen och titta klart på filmen.
Och vad händer en kvart senare (när filmen är slut)? Jo, man somnar på soffan. Visst vi båda vaknade efter bara några timmar men hur typiskt är det inte?

Hur typiskt är det inte att man blir pigg så fort man ska sova i en säng? Man kan vara hur trött som hellst när man sitter nere i vardagsrummet och tittar på film, men så fort man går och lägger sig i sin säng så är det som om man har tagit något slags pigghetspiller. Man ligger där och stirrar upp i taket, och hur mycket man än försöker så kan man inte somna.
Man kanske skulle vara en vampyr, då slipper man ju sova. . .

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, ja, det skulle verkligen vara något att vara en vampyr ^^,

2009-08-27 @ 15:29:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0